Φέστα τριετίας για την ΑΕΛ

ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΓΙΑ ΦΑΤΙΟΝ, ΝΤΕΛΕΤΙΤΣ, ΓΚΟΛΙΑ - ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ ΖΗΤΑΕΙ Η ΠΑΕ

Δημοσίευση: 12 Οκτ 2018 22:04

Του Σωτ. Κέλλα
Ο Ιταλός τεχνικός Τζιανλούκα Φέστα μπορεί να μην έχει συμπληρώσει ούτε μήνα στην ομάδα της ΠΑΕ ΑΕΛ, αλλά όλοι έχουν ενθουσιαστεί από τη δουλειά του και σύμφωνα με πληροφορίες πρόθεση των διοικητικών είναι η συμφωνία του ενός χρόνου, όπου υπάρχει, να μετατραπεί σε τριετή ώστε ο Ιταλός να αισθάνεται πιο άνετα αλλά και οι παίκτες να ξέρουν ότι θα πορευτούν μαζί του για μεγάλο χρονικό διάστημα.


Ανανέωση δεν θα υπάρχει μόνο στον Φέστα αλλά και σε τρεις παίκτες που αυτή τη στιγμή θεωρούνται ότι προσφέρουν τα μέγιστα και αυτοί είναι οι: Ντέλετιτς, Φατιόν, Γκόλιας που θα επεκτείνουν τα συμβόλαιά τους για μία ακόμα τριετία.
Από κει και πέρα υπάρχουν αρκετά καλά νέα στην ΑΕΛ καθώς στη χθεσινή προπόνηση πήραν μέρος όλοι σχεδόν οι παίκτες με αποτέλεσμα ο Ιταλός τεχνικός να έχει αρκετές λύσεις ενόψει του αγώνα της 20ής Οκτωβρίου παρά τις αναγκαστικές απουσίες των Καρανίκα, Ζίζιτς λόγω τιμωρίας.
Συγκεκριμένα ο Μπέρτος ίσως κάνει την πρώτη του εμφάνιση στον αγώνα της 20ής Οκτωβρίου με τη Λαμία ενώ κανονικά προπονήθηκαν και Γκοΐκοβις με Χούμπτσεφ. Οι προαναφερόμενοι ήταν τραυματίες.
Αυτός όμως που εξέπληξε τους πάντες ήταν ο Μόρας που αποθεραπεύτηκε σε χρόνο ρεκόρ αν και οι προβλέψεις ήταν από τον τραυματισμό του στον αγώνα Κυπέλλου με τον Πανιώνιο για έναν μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης.
ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ
Στο μεταξύ με χθεσινή επιστολή προς την ΕΠΟ και την ΚΕΔ η ΠΑΕ ΑΕΛ ζητάει τη οριστική διαγραφή των διαιτητών και βοηθών του αγώνα με την Ξάνθη από τους πίνακες. Συγκεκριμένα, οι «βυσσινί» ζητούν να διαγραφούν οριστικά ο διαιτητής Γιώργος Λάμπρου (Ευβοίας), οι βοηθοί Ιορδάνης Απτόσογλου (Αθηνών), Γιώργος Γιαννίκος (Πειραιά) και ο 4ος διαιτητής Φώτης Φωτιάδης (Καστοριάς).
Στην επιστολή, την οποία η θεσσαλική ΠΑΕ έδωσε στη δημοσιότητα, αναφέρεται μεταξύ άλλων:
«Οι εν λόγω διαιτητές με απαράδεκτες, πρωτοφανείς και προσχεδιασμένες ενέργειες κατάφεραν να αμαυρώσουν την εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου και της ελληνικής διαιτησίας παγκοσμίως.
Επειδή κατέστρεψαν σκοπίμως την ΑΕΛ, ευεργέτησαν σκοπίμως την Ξάνθη και αλλοίωσαν τον βαθμολογικό πίνακα.
Επειδή είναι πρόσφατες οι διαγραφές των βοηθών διαιτητών των αγώνων Πανιωνίου-ΠΑΟΚ Καμπούρη και Πανιωνίου-Ολυμπιακού Σπυρόπουλου, στους οποίους επεβλήθη αυτή η ποινή για λανθασμένη υπόδειξη ενός οφσάιντ σε κάθε αγώνα και όχι για τα διαιτητικά εγκλήματα της συμμορίας των 4 εις βάρος της ΑΕΛ στο παιχνίδι με την Ξάνθη, όχι σε μία φάση αλλά επί 90 λεπτά.
Αιτούμαστε την άμεση και οριστική διαγραφή των από την ΚΕΔ ορισμένων διαιτητών του αγώνα ΠΑΕ ΑΟ Ξάνθη – ΠΑΕ ΑΕΛ που διεξήχθη στις 8/10/2018 στο Xanthi Arena στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League 2018-2019, ήτοι την άμεση και οριστική διαγραφή από τους πίνακες διαιτητών και βοηθών διαιτητών της ΕΠΟ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass