Φιλικό του Απόλλωνα με τον Α.Ο. Τρικάλων

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ 21/10

Δημοσίευση: 09 Οκτ 2018 22:06

Ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι με τον Α.Ο. Τρικάλων θα δώσει το ερχόμενο Σάββατο 13 Οκτωβρίου και ώρα 16:30 στη Φιλιππούπολη ο Απόλλων Λάρισας, καθώς άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα της Football League.


Οι «κυανόλευκοι» όπως και ο αντίπαλός τους είναι σε αναμονή για να μάθουν την ακριβή ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος και το συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι ένα πολύ καλό τεστ για τις δύο ομάδες.
Ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας Μαρσέλο Τροΐζι και ο προπονητής των Τρικάλων Ράτκο Ντόστανιτς θα έχουν την ευκαιρία για να δούνε σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες τους και ενδεχομένως να προβάλουν τις ενδεκάδες του πρωταθλήματος.
Στην πρεμιέρα ο Απόλλων Λάρισας μετά την κλήρωση που έγινε την περασμένη εβδομάδα θα υποδεχτεί την Κέρκυρα στη Φιλιππούπολη, ενώ τα Τρίκαλα θα παίξουν με τη Δόξα Δράμας.
Στον Απόλλωνα οι προπονήσεις συνεχίζονται σε καθημερινή βάση στο γήπεδο του Ελευθεραί και οι παίκτες παρά το γεγονός πως έχουν κουραστεί από την αναμονή, έχουν διάθεση και περιμένουν για την έναρξη του πρωταθλήματος.
Στη Φιλιππούπολη έγινε πριν δύο εβδομάδες η επανασπορά του χόρτου και θα χρησιμοποιηθεί πάλι το γήπεδο στο φιλικό παιχνίδι με τον Α.Ο. Τρικάλων.

 

ΣΤΙΣ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ;
Εν τω μεταξύ, χθεσινοβραδινές πληροφορίες κάνουν λόγο πως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει τη μεθεπόμενη Κυριακή 21 Οκτωβρίου, κάτι που αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα από τη διοργανώτρια αρχή.
Πάντα κατά τις ίδιες πληροφορίες, θα υπάρξει χορηγική «βοήθεια» από τον υφυπουργό αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη και θα ξεκινήσει μέσα στον μήνα το πρωτάθλημα της Football League.
Με τη χορηγία ύψους 500.000 ευρώ (μένει να φανεί από ποια εταιρεία) για την οποία έχει μπει μπροστά ο κ. Βασιλειάδης και αναμένεται να την ανακοινώσει ενώπιον και της 5μελούς επιτροπής της Football League, θα μπει το νερό στο αυλάκι για να ξεκινήσει επιτέλους το νέο πρωτάθλημα, το μοναδικό που ακόμη δεν έχει αρχίσει όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά ίσως και στο εξωτερικό…
Χρήματα τα οποία θα προστεθούν στο 1,8 εκατ. ευρώ που είναι σίγουρα και δεν αλλάζουν από την ΕΡΤ (900 χιλιάδες χρήμα και ισόποσο σε διαφημιστικό), έτσι ώστε να καμφθούν και οι τελευταίοι διαφωνούντες πρόεδροι των ομάδων και να δώσουν το «οκ» για τη σέντρα.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass