Ανακοίνωσε τον Βραζιλιάνο Lucas Poletto ο Απόλλων

Δημοσίευση: 22 Σεπ 2018 20:24

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοίνωσε και επίσημα την ένταξη στην ομάδα της, του 23χρονου επιθετικού Lucas Poletto.


Ο Lucas Poletto Costa, όπως είναι το ακριβές όνομα του, πέρασε με απόλυτη επιτυχία τις εργομετρικές εξετάσεις και τα τεστ αντοχής, δείχνοντας πανέτοιμος να προσφέρει τις αγωνιστικές του υπηρεσίες στον Σύλλογο.
«Πρόκειται για μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση της ομάδας μας, αφού είναι ένας παίκτης που σίγουρα μπορεί να κάνει τη διαφορά και να «χτίσει» μια ξεχωριστή καριέρα στη χώρα μας και όχι μόνο. Τον Lucas Poletto παρουσίασε στα γραφεία του Συλλόγου, ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ κ. Παναγιώτης Μαντζανάς, ο οποίος αφού καλωσόρισε τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή του ευχήθηκε να είναι υγιής και να βοηθήσει όσο μπορεί στην επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί για φέτος.
Παρόντες ήταν ο πατέρας και μάνατζερ του Lucas, η μεγάλη ποδοσφαιρική φυσιογνωμία του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου και της Εθνικής, που μεσουράνησε την δεκαετία του ‘80, από τη χώρα του καφέ, Paulo Roberto Curtis Costa, ο αδερφός του παίκτη, ο χορηγός κ. Νίκος Τσόγιας, o coach του Απόλλωνα, Marcello Troizi και το διοικητικό στέλεχος της ΠΑΕ κ. Γιώργος Βέβης που δήλωσε λάτρης της Selecao.
O Lucas Poletto Costa γεννήθηκε στις 29 Μαρτίου 1995 στο Belo Horizonte της Βραζιλίας.
Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες της Μίλαν πριν πάει στη Σάντος το 2016.
Την επόμενη χρονιά 2017-18 ανήκε στο team της πασίγνωστης Γκρέμιο, όπου μαζί της αγωνίσθηκε σε 4 παιχνίδια της Βραζιλιάνικης Λίγκας.
Παίζει στην επίθεση τόσο καλά στα πλάγια, όσο και στην κορυφή αν χρειασθεί», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση της λαρισινής ομάδας.

 

ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ Ο ΖΑΪΜΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ
Το τυπικό σκέλος της λύσης συμβολαίου του Αλέξανδρου Ζαΐμι από την Κέρκυρα στον Απόλλωνα ολοκληρώθηκε κι έτσι ο νεαρός ταλαντούχος μεσοεπιθετικός, ανήκει με ελεύθερη μεταγραφή στη λαρισινή ομάδα. Η ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ επικύρωσε την, από 13/08/2018, λύση συνεργασίας των Φαιάκων με τον εν λόγω ποδοσφαιριστή κι έτσι ο 21 ετών μέσος, με την υπ’ αριθμό απόφαση 565/2018, οριστικοποιεί τη μετακίνησή του στον Απόλλωνα.
*Εν τω μεταξύ σε χθεσινή φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Μακρυχώρι, η ομάδα Κ-19 του Απόλλωνα ηττήθηκε από τον τοπικό Αετό, με σκορ 2-1.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass