Μικρές Αθλητικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 21 Σεπ 2018 16:02

Φιλικό προεπιλογής για τη Μικτή Νέων ΕΠΣΛ

ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟΥΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ

Από τον προπονητή της Μικτής Νέων ΕΠΣΛ, Δ. Τσέτσιλα καλούνται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές να βρίσκονται σήμερα Παρασκευή και ώρα 18:00 στο γήπεδο Αμπελοκήπων για φιλικό προεπιλογής με την ομώνυμη ομάδα:
Παραλυκούδης (Γλαύκη-Δίας), Καρκατσέλας (Γιάννουλη), Κατσίκας, Τσιάμης, Ζαχόπουλος (Ν. Πολιτεία), Χασιώτης, Γουλούλης, Γραβάνης (Νίκη Μιχαήλ), Γκαντούνας, Καραγκιόζης (ΠΟΕ), Καραγιάννης, Πίπιλας (Τσαριτσάνη), Μπαγκας (Μαυροβούνι), Κουμπούρας (Ηρακλής Λάρ.), Θεοχάρης (Ακαδ. Βουτυρίτσας), Τουλκερίδης (Αβέρωφ), Μανολόπουλος (Λαρισαϊκός), Ιωαννίδης (Μακρυχώρι), Τσιγγάνης (Πελασδιώτιδα), Βλησαρούλης (Απόλλων), Γκαλμπογκίνης (Σμολικας), Φουκαλάς (Αγιά), Παπακωνσταντίνου, Στάμος (Ερασ. ΑΕΛ).
Όποιος από τους παραπάνω απουσιάσει για οποιοδήποτε λόγο θα πρέπει να ενημερώσει τον προπονητή Δ. Τσέτσιλα στο τηλέφωνο 6932-618917.

Αλλαγές στο ωράριο λειτουργίας της Γραμματείας της ΕΠΣΛ

Από τη Γραμματεία της Ένωσης ανακοινώθηκε ότι σήμερα Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018 τα γραφεία θα παραμείνουν ανοιχτά και το απόγευμα 18:00-21:00 για την καλύτερη εξυπηρέτηση των σωματείων.
Το ωράριο παρατείνεται μόνο για την έκδοση δελτίων πιστοποίησης προπονητών, την παραλαβή δελτίων και τη θεώρηση καταστάσεων υγείας-προσωπικών δεδομένων.

Παράταση στις δηλώσεις συμμετοχής στα πρωταθλήματα υποδομής ΕΠΣΛ

Η Επιτροπή Πρωταθλημάτων Τμημάτων Υποδομής της ΕΠΣΛ καλεί τους εκπροσώπους των σωματείων σε συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00 στο ξενοδοχείο «Διόνυσος».
Παράλληλα και σε ό,τι αφορά στην προθεσμία υποβολής των δηλώσεων συμμετοχής των ομάδων στα πρωταθλήματα υποδομής δόθηκε παράταση μέχρι την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου (καταληκτική ημερομηνία).

Τι ισχύει με τη βιντεοσκόπησητων τοπικών αγώνων

Μετά από πρόταση του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ και την ομόφωνα σύμφωνη γνώμη των σωματείων της A’ DE-TOX κατηγορίας αποφασίστηκε ότι σε κάθε αγώνα οι ομάδες θα προπληρώνουν στον εικονολήπτη από 10,00 ευρώ η καθεμία, ενώ η Ένωση θα καταβάλλει 12,5 ευρώ.
Το DVD θα παραμένει στο αρχείο της Ένωσης προς χρήση από τις Επιτροπές Διαιτησίας και Πρωταθλημάτων.
Η διάθεση του DVD προς κάθε ενδιαφερόμενο (προπονητή, ποδοσφαιριστή, παράγοντα ή φίλαθλο) θα γίνεται στην τιμή των 7,00 ευρώ από τη συνεργαζόμενη επιχείρηση «M DIGITAL PHOTOGRAPHY» (υπεύθυνος επικοινωνίας κ. Μιχάλης Κόκκινος – τηλ. 6939-526320).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass