Φιλική ισοπαλία για τον Απόλλωνα

ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (1-1) - ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ Ο ΝΕΟΑΠΟΚΤΗΘΕΙΣ ΛΟΥΚΑΣ ΠΟΛΕΤΟ

Δημοσίευση: 20 Σεπ 2018 22:06

Ισόπαλο 1-1 έληξε το χθεσινό φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον Απόλλωνα Λάρισας (με τον οποίο αγωνίστηκαν οι παίκτες που δεν έπαιξαν στον αγώνα του κυπέλλου, καθώς και όσοι είχαν μικρό χρόνο συμμετοχής στα προηγούμενα φιλικά της προετοιμασίας) και την Προοδευτική (ομάδα Γ’ Εθνικής).


Οι «κυανόλευκοι» είχαν ικανοποιητική παρουσία στο πρώτο μέρος, με καλή κυκλοφορία της μπάλας και επιθετικό προσανατολισμό, πίεσαν τον αντίπαλό τους και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 33’ όταν μετά τον ωραίο συνδυασμό των Γαρυφαλλόπουλου-Μπιμάι, ο τελευταίος με εξαιρετικό σουτ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Ένα λεπτό αργότερα ο Απόλλωνας έφτασε πολύ κοντά σε δεύτερο γκολ, όταν ο Γαρυφαλλόπουλος βρέθηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή και προς τα αριστερά, επιχείρησε δυνατό σουτ αλλά η μπάλα χτύπησε στο εξωτερικό των δικτύων.
Με το 1-0 ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος. Η απόδοση του Απόλλωνα, σ’ αυτό το διάστημα είχε θετικό πρόσημο, με τον νεαρό Κοντοθανάση αλλά και τον Μπιμάι να παρουσιάζουν πολύ καλή εικόνα, ικανοποιώντας τον τεχνικό Μαρσέλο Τροΐζι.
Στην επανάληψη οι αλλαγές που έγιναν άλλαξαν τις ισορροπίες του αγώνα με την Προοδευτική να γίνεται πιο επιθετική και πιο απειλητική.
Η πρώτη ωστόσο καλή στιγμή του δευτέρου μέρους ανήκει στον Απόλλωνα, όταν ο Γαρυφαλλόπουλος βρήκε τον Τσακυργιάννη που σούταρε δυνατά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
Η Προοδευτική άρχισε στη συνέχεια να κάνει αισθητή την παρουσία της στην περιοχή του Απόλλωνα και στο 61’ άγγιξε την ισοφάριση όταν ο Κερασίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 67’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι με τον Δαλαμάρα (ανετράπη από τον Καρατάσιο), το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος παίκτης στέλνοντας την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Τελικά το γκολ της ισοφάρισης για την Προοδευτική ήρθε στο 71’ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Χρήστου, ο Ρέτσος πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας και από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 1-1.
Στο 75’ με τον Δαλαμάρα και στο 77’ με τον Τασιουλή οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο ακόμα καλές στιγμές, ενώ ο Απόλλωνας απείλησε στο 85’ με τον Γκουντρουμπή, το σουτ του οποίου μπλόκαρε ο Μάνης. Η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα σημειώθηκε στο 90’+1’ με το δυνατό σουτ του Ζαχαρόπουλου που πέρασε άουτ.
Τον αγώνα διηύθυνε η κ. Τσιοφλίκη με βοηθούς τους κ. Καραγιάννη και Παπραφέστα.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Τροΐζι): Μάντζαρης, Κακάμης, Ταουσάνης (61’ Καρατάσιος), Αγιώτης, Τουγλής, Κοντοθανάσης (65’ Παπαγεωργίου), Μπιμάι, Ζαΐμι (59’ Γκουντρουμπής), Λίταινας (46’ Τσακυργιάννης), Γαρυφαλλόπουλος (68’ Μπέικος), Βαγενάς (46’ Ρενάτο).
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Γκάτσιος): Μπαντίκος (56’ Μάνης), Καμαρινόπουλος (10’ λ.τ. Τζιτζικαλάκης), Ξυγκάκης (46’ Αγγελόπουλος), Κίτος (56’ Κύβελος, 87’Ζαχαρόπουλος), Τζιόλας, Βασιλείου, Κερασίδης (86’ Θωμάς), Γκόγκας (46’ Ρέτσος), Γουίλι (62’ Τασιουλής), Χρήστου, Δηλαβέρης (46’ Δαλαμάρας).

 

Ο ΛΟΥΚΑΣ ΠΟΛΕΤΟ
Την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα ενδέχεται να κάνει σήμερα ο Λούκας Πολέτο, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των «κυανολεύκων» από την Γκρέμιο (ομάδα Α’ Εθνικής της Βραζιλίας). Ο Βραζιλιάνος επιθετικός αφίχθη χθες το βράδυ στη Λάρισα και σήμερα εάν δεν είναι κουρασμένος από το ταξίδι θα μπει στην προπόνηση. Το ζητούμενο για τον Μαρσέλο Τροΐζι είναι να παρουσιαστεί όσο πιο έτοιμος γίνεται ο Λούκας Πολέτο στο παιχνίδι του κυπέλλου στον Βόλο την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass