ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΧΘΕΣ ME TA 10/11 ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΙΔΙΑ

Μια μόνο αλλαγή στο νέο συμβούλιο της ΕΣΚΑΘ

* Ο Δημήτρης Ντούγκος πήρε 44 ψήφους από τα 49 σωματεία που ψήφισαν και δήλωσε στην «Ε»: «Η συντριπτική πλειοψηφία εκτίμησε και ενέκρινε την προσπάθεια του ΔΣ»

Δημοσίευση: 29 Ιουν 2015 8:11

 

 

 

Με μια μόνο αλλαγή, σε σύγκριση με την περασμένη 4ετία, εκλέχθηκε χθες το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΚΑΘ μετά την εκλογική διαδικασία που διεξήχθη χθες στο Εμπορικό Επιμελητήριο της Λάρισας. Τα 10 από τα 11 μέλη παραμένουν τα ίδια ενώ μόνο ο Λαρισαίος Τάσος Τριανταφύλλου δεν κατέβηκε υποψήφιος και τη θέση του πήρε ο

Τρικαλινός Δημήτρης Αργυρόπουλος.

Συνολικά ψήφισαν 49 σωματεία από τα 70 που είναι εγγεγραμμένα στην Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλίας και ο αειθαλής πρόεδρος Δημήτρης Ντούγκος αναδείχθηκε πρώτος σε ψήφους καθώς πήρε 44, δηλαδή το 90% των ψηφισάντων.

Εκτός του Δημήτρη Ντούγκου ο Νομός Λάρισας θα έχει κι άλλους εκπροσώπους. Τον Ζήση Δότα από την Ελασσόνα, τον Δημήτρη Ζέικο από την Αγιά, τον Νίκο Γεωργόπουλο από τη Λάρισα όπως και τον Δαυίδ Μωυσή.

Από τον Νομό Μαγνησίας είναι: Αποστόλης Κρεμαστάς, Νίκος Φαρμάκης και Ευγενία Φραγκούλη. Από την Καρδίτσα οι: Βάιος Φαλλάγγας, Χρήστος Παππάς ενώ από τα Τρίκαλα ο Δημήτρης Αργυρόπουλος.

Πιο αναλυτικά:

Το νέο 11μελές συμβούλιο

1.Δημήτρης Ντούγκος    44

2.Βάιος Φαλάγγας           35

3.Αποστόλης Κρεμαστάς               34

4.Νίκος Φαρμάκης           32

5.Ζήσης Δότας   29

6.Χρήστος Παππάς           29

7.Νίκος Γεωργόπουλος   29

8.Δημήτρης Αργυρόπουλος          29

9.Κώστας Ζέικος               26

10. Δαυίδ Μωυσής          26

11.Ευγενία Φραγκούλη  26

Αναπληρωματικά μέλη

1.Στέφανος Βαφειάδης   35

2.Ανδρέας Σιμοδέλης       32

3.Ευάγγελος Τσιορλίδας.              30

Εξελεγκτική Επιτροπή

1. Ιωάννης Παπαδημητρίου         35

2.Γιώργος Παπαβραμίδης             35

3.Νίκος Μακρής               31

*ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΓΚΟΣ

Λίγο μετά την εκλογική διαδικασία ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΘ, Δημήτρης Ντούγκος δήλωσε στην «Ε» τα εξής: «Η συντριπτική πλειοψηφία των σωματείων εκτίμησε και ενέκρινε την προσπάθεια του διοικητικού συμβουλίου της περασμένης 4ετίας για το έργο που επιτέλεσε σε εξαιρετικά δύσκολες οικονομικά συνθήκες και αντιμετωπίζει συνεχώς καινούρια προβλήματα.

Μέσα σε αυτό το γκρίζο περιβάλλον που κινείται πλέον το ερασιτεχνικό μπάσκετ χρειάζεται πάνω απ΄ όλα συσπείρωση των σωματείων και των ανθρώπων του μπασκετικού κόσμου για την διεκδίκηση αυτονόητων δικαιωμάτων όπως:

-Η ελεύθερη χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων χωρίς ανταποδοτικά τέλη από αθλητές και σωματεία.

-Η βελτίωση της εικόνας των ελάχιστων γηπέδων που έχουμε για να καταστούν περισσότερα λειτουργικά και ασφαλή όπως και απαραίτητος ο εξοπλισμός των γηπέδων με οργανωμένα φαρμακεία και έμψυχο δυναμικό.

-Χρειάζονται ενώσεις παραγοντικού δυναμικού χωρίς μικροεγωισμούς με τη μορφή συνεργασιών, συγχωνεύσεων (συνεργασίες σε επίπεδα προμηθειών αθλητικού υλικού και παροχής ιατρικών υπηρεσιών), ανταλλαγές και παραχωρήσεις παικτών σε μικρότερα σωματεία για να παίρνουν χρόνο συμμετοχής και γενικά κάθε συλλογική προσπάθεια που θα αποβεί επωφελής για το μπάσκετ.

Κοινή προσπάθεια για επιμόρφωση προπονητών ειδικά αυτών που ασχολούνται με μικρές ηλικίες αθλητών και πολλά άλλα που θα προκύψουν αρκεί να υπάρχει κατανόηση των καιρών που βιώνουμε. Είναι δύσκολο πλέον να προκόψει κάποιο σωματείο στηριζόμενο στις προσπάθειες και στις θυσίες ενός μόνο ανθρώπου. Η ΕΣΚΑΘ θα είναι παρούσα σε κάθε κοινή προσπάθεια» κατέληξε.

Μέσα στις επόμενες ημέρες το νέο διοικητικό συμβούλιο θα συγκροτηθεί σε σώμα.

Κ.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass