ΔΥΟ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΕΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΑΔΗΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΛΙΑΠΗ

Θέλουν τίτλο με την 110 Π.Μ.

*Την Τετάρτη στη Χάλκη στον τελικό της Αεροπορίας

Δημοσίευση: 29 Ιουν 2015 8:00

 

 

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Ένα ακόμη τρόπαιο θέλει να προσθέσει στην πλούσια συλλογή της η ομάδα ποδοσφαίρου της 110 Π.Μ., η οποία την ερχόμενη Τετάρτη 1 Ιουλίου και ώρα 11 π.μ. στο γήπεδο της Χάλκης θα αντιμετωπίσει στον τελικό της Πολεμικής Αεροπορίας, την αντίστοιχη της  350 ΠΚΣ, από τη Θεσσαλονίκη.

Οι παίκτες της 110 Π.Μ. είναι αποφασισμένοι να κατακτήσουν το Κύπελλο και να δείξουν για μια ακόμη φορά ότι αυτή η ομάδα έχει…μέταλλο και  δίκαια πρωταγωνιστεί  κάθε χρόνο στο πρωτάθλημα.

Ο προπονητής της Κώστας Κουτσούκης θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

 Στην ομάδα αγωνίζονται μεταξύ άλλων και δυο Καρδιτσιώτες, που είναι…κοντοχωριανοί, ο  Γιώργος Τσιαδήμος από το Ερμήτσι και ο Παντελής Λιάπης, από τον γειτονικό Παλαμά.

Και οι δυο αγωνίζονται στον χώρο της άμυνας, ο μεν πρώτος είναι ποδοσφαιριστής  του Α.Ο.Κοιλάδας,  ενώ ο δεύτερος ανήκει στον Ατρόμητο Παλαμά.

Για τον τελικό οι δυο παίκτες σε δηλώσεις τους, τόνισαν τα εξής:

ΤΣΙΑΔΗΜΟΣ: «Καταρχήν πάντα ένας τελικός είναι γιορτή για την Αεροπορία και όλοι οι ποδοσφαιριστές  που αγωνιζόμαστε, προσπαθούμε μέσα στο πνεύμα  του "ευ αγωνίζεσθε", να χαρούμε αυτά τα παιχνίδια.  Γνωρίζουμε πως ο αντίπαλός μας έχει μια πολύ καλή ομάδα, αλλά θεωρώ ότι αν παίξουμε όπως στο ημίωρο της παράτασης στην Ανδραβίδα, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Ευελπιστώ ότι στο τέλος, εμείς θα είμαστε οι νικητές».

ΛΙΑΠΗΣ: «Φτάσαμε πιστεύω  δίκαια στον τελικό και καθώς είμαστε κοντά στη βρύση, θα… πιούμε νερό.  Το γεγονός ότι παίζουμε  εντός Λάρισας στη Χάλκη, ελπίζω να μας βοηθήσει για να φτάσουμε στην επιτυχία. Με τα λόγια πάντως δεν κερδίζεις τους αγώνες, καθώς μόνο στον αγωνιστικό χώρο δείχνεις ποιος πραγματικά είσαι.

Απέναντί  μας θα  έχουμε ένα αξιόλογο σύνολο και συνήθως όταν οι ομάδες  παρουσιάζονται ισοδύναμες, ο νικητής αναδεικνύεται στις λεπτομέρειες. Πάνω από όλα εύχομαι να γίνει  ένα καλό  παιχνίδι  και  να ευχαριστήσουμε  όλους εκείνους που θα έρθουν στο γήπεδο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass