Το βάρος στον επιθετικό...

Ο ΓΚΑΝΣΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΙΝ  ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

Δημοσίευση: 16 Ιουν 2018 22:15

Η ΑΕΛ, ενώ πλησιάζουμε προς την πρώτη συγκέντρωση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που είναι προγραμματισμένη για τις 29 Ιουνίου, ξεκαθαρίζει τις μεταγραφικές κινήσεις που είναι μετρημένες.


Τερματοφύλακα η ομάδα -όπως όλα δείχνουν- δεν πρόκειται να αποκτήσει ενώ στην άμυνα η παραμονή του Γουάλας και η ανανέωση συνεργασίας με τον Μόρα δίνει ένα τέλος και στην προσυμφωνία με τον Πέρισιτις και μάλλον δεν θα αποκτηθεί άλλος αμυντικός.
Στη μεσαία γραμμή το πρόβλημα δείχνει να είναι ο Λεοζίνιο που η ΑΕΛ επιθυμεί διακαώς τη λύση της συνεργασίας και την ερχόμενη Τρίτη θα έχει συνάντηση ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Κούγιας με τον δικηγόρο του παίκτη (Δημήτρη Δημητριάδη).
Ο Γκανέζος Ρομπέρ Γκάνσα που αυτή τη στιγμή είναι στην Γκάνα αναμένεται στη Λάρισα λίγες μέρες πριν την πρώτη συγκέντρωση, ενώ ο Βούλγαρος μεσοεπιθετικός που συμφώνησε η ΑΕΛ έχει ανοιχτές διαδικασίες με την ομάδα του περιμένοντας το τυπικό της μη ανανέωσης της συνεργασίας όπως τουλάχιστον ισχυρίστηκε σε ανθρώπους της ΠΑΕ ΑΕΛ.
Από δω και πέρα το βάρος θα πέσει στην απόκτηση ενός επιθετικού παίκτη για τον οποίο θα δαπανηθεί ικανοποιητικός αριθμός χρημάτων.

 

ΠΕΡΙ ΑΠΟΛΛΩΝΑ
Στο μεταξύ ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας έκανε χθες προσωπική δήλωση για τον Απόλλωνα Λάρισας που ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής:
«Σήμερα πληροφορήθηκα από δικηγόρους συνεργάτες του γραφείου μου ότι: 1. στην Εισαγγελία Αθηνών, 2. στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, και 3. στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού παραδόθηκαν οι 26 φάκελοι, οι οποίοι αφορούν αγώνες των ελληνικών πρωταθλημάτων (Super League, Football League) για τους οποίους η UEFA θεωρεί ότι έχει διαπραχθεί το αδίκημα της στοιχηματικής απάτης (δηλαδή κακούργημα).
Τους φακέλους παρέδωσε στα ως άνω θεσμικά όργανα η διοίκηση της ΕΠΟ και χωρίς καμία έκπληξη διαπίστωσα ότι απ’ όλους τους αγώνες της Super League μόνο ένας περιλαμβάνεται, ο αγώνας Λαμία – Απόλλων Σμύρνης στις 14/4/2018, αλλά και ότι από τους υπολοίπους 25 αγώνες της Football League θεωρούνται ως στημένοι 12 αγώνες του Απόλλωνα Λάρισας, δηλαδή σχεδόν οι μισοί αγώνες από όσους έπαιξε ο Απόλλων Λάρισας στη Football League».

 

ΟΤΑΝ Η ΑΕΛ ΗΘΕΛΕ ΤΟΝ ΓΚΕΡΕΡΟ...
Η μεταγραφή του Ισπανού Άνχελ Γκερέρο στον Ολυμπιακό «ξύπνησε» αναμνήσεις στην ΑΕΛ καθώς ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής υπήρξε μεταγραφικός στόχος της ΑΕΛ όταν αυτή ανέβηκε πριν δύο χρόνια στη μεγάλη κατηγορία. Τη μεταγραφή είχε χειριστεί ο τότε μάνατζερ Θωμάς Κυπαρίσσης και του είχε προταθεί τριετές συμβόλαιο αντί του ποσών των 180.000 ευρώ, 190.000 ευρώ, 200.000 ευρώ αντίστοιχα για κάθε έτος συνεργασίας.
Ο παίκτης όμως που έπαιζε στη Σπόρτιγκ Χιχόν προτίμησε τη Λεγανές μετά από πίεση του οικογενειακού του περιβάλλοντος, για να υπογράψει δύο χρόνια μετά στον Ολυμπιακό με τριπλάσια χρήματα.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass