Εντείνει τις προσπάθειες για μεταγραφές η ΠΑΕ ΑΕΛ

ΘΕΛΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ EΝΙΣΧΥΘΕΙ ΣΤΟΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ

Δημοσίευση: 03 Ιουν 2018 22:00

Του Χρήστου Αρχοντούλη 

Με προσεκτικές κινήσεις και εξετάζοντας πολλές περιπτώσεις παικτών που θέλει να εντάξει στο ρόστερ της, η ΠΑΕ ΑΕΛ εντείνει τις προσπάθειές της για να βρει εκείνους που ταιριάζουν με τη φιλοσοφία της και να ενισχυθεί στον καλύτερο δυνατό βαθμό.
Ήδη στην οικογένεια των «βυσσινί» ανήκουν ο Νίκος Καρανίκας με τον Νίκο Αναστασόπουλο, ενώ την ερχόμενη Τετάρτη όπως έγραψε και χθες η «Ε», αναμένεται στη θεσσαλική πρωτεύουσα ο Αλγερινός Σαμί Φριούι, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο και ανήκει πλέον στη λαρισινή ομάδα.


Μεταγραφή που έκανε αίσθηση καθώς ο εν λόγω ποδοσφαιριστής έχει πολλά προσόντα και μπορεί να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό, προκειμένου να υλοποιηθούν οι στόχοι τόσο στο πρωτάθλημα της Super League όσο και στο Κύπελλο Ελλάδος. Από κει και πέρα, η ΑΕΛ ψάχνει και για έναν ακόμη επιθετικό, ενώ εάν δεν παραμείνει ο Λεοζίνιο θα αποκτηθεί και ένα δεκάρι. Επίσης, ταλαντούχοι παίκτες από ομάδες του νομού αλλά και από τον Θεσσαλικό κάμπο γενικότερα θα αξιολογηθούν από την τεχνική ηγεσία και εφόσον αποκτηθούν, το πιθανότερο είναι να παραχωρηθούν σε ομάδες της Football League ως δανεικοί για να πάρουν παιχνίδια και αν δείξουν πως μπορούν να κάνουν το βήμα παραπάνω, θα επιστρέψουν τον Ιανουάριο του 2019. Όσον αφορά τώρα σε παίκτες από την ομάδα της Κ-20, αναμένεται μέχρι τις 15 Ιουνίου να ξεκαθαρίσει ποιοι θα υπογράψουν επαγγελματικό συμβόλαιο, ακολουθώντας τον δρόμο του Νούσιου και του γκολκίπερ Σουλούκου.
* Σημειώνεται πως παίκτης της ΑΕΛ θεωρείται ο 22χρονος Καμερούνιος επιθετικός με γαλλικό διαβατήριο Ούλριχ Εν’Νομό, ο οποίος πέρυσι αγωνίσθηκε σε 16 παιχνίδια του Πανσερραϊκού, πετυχαίνοντας έξι γκολ.

Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Εν τω μεταξύ, στις 28 Ιουνίου θα ξεκινήσουν οι παίκτες της ΑΕΛ μια σειρά από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και ακολούθως στις 2 Ιουλίου θα αρχίσει η προετοιμασία για την καινούργια αγωνιστική περίοδο 2018-2019. Για μια εβδομάδα περίπου οι «βυσσινί» θα προπονούνται στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων και ακολούθως η ομάδα θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, προκειμένου μέχρι τις 28 Ιουλίου να πραγματοποιήσει όπως και πέρυσι, το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.
Στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας θα δοθούν πιθανότατα δύο ή τρία φιλικά παιχνίδια με ομάδες που θα προετοιμάζονται εκείνο το διάστημα στην ίδια περιοχή και θα βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου. Φιλικά όμως θα δοθούν και μετά την επιστροφή της ομάδας στη Θεσσαλική πρωτεύουσα, έτσι ώστε να είναι στον καλύτερο δυνατό βαθμό ετοιμότητας, όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΑΜΠΕ
Μετά τον Αλγερινό Σαμί Φριουί, η ΑΕΛ ενδιαφέρεται σύμφωνα με πληροφορίες για την απόκτηση του Καμερουνέζου Ρομπέρτ Εντίπ Ταμπέ. Είναι γεννημένος στις 22 Φεβρουαρίου 1994, έχει ύψος 1.83 και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε σε Σλοβακία (Σπάρτακ Τρνάβα) και Τουρκία (Αντάνα Ντεμίρσπορ). Στην Αντάνα Ντεμίρσπορ (τερμάτισε στην 13η θέση της δεύτερης κατηγορίας) κατέγραψε 21 συμμετοχές και σημείωσε 12 γκολ. Παλαιότερα αγωνίστηκε και στην Πολωνία, στην LZS Piotrowka.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass