ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Ανανέωσαν Βούλγαρης, Κομισόπουλος

Δημοσίευση: 27 Ιουν 2015 9:50

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα ανανέωσαν για την καινούργια σεζόν, ο πρώτος σκόρερ του Αχιλλέα Φαρσάλων Νίκος Βούλγαρης και ο έμπειρος μέσος Γιώργος Κομισόπουλος.

Μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να ανανεώσουν και όλοι οι υπόλοιποι φαρσαλινοί ποδοσφαιριστές, ενώ θα ανακοινωθούν και τα ονόματα των «μικρών» που θα προωθηθούν από την ακαδημία.

Εν τω μεταξύ συνεχίζονται οι συζητήσεις με υπό μεταγραφή ποδοσφαιριστές και ερωτηθείς ο τεχνικός Γιάννης Μπουρνάκας για το πότε θα ανακοινωθούν ονόματα, απάντησε: «Δεν βιαζόμαστε και όταν ολοκληρωθούν οι συζητήσεις, θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις. Εμείς δεν κάνουμε κινήσεις εντυπωσιασμού και να είναι βέβαιος ο κόσμος των Φαρσάλων και της επαρχίας γενικότερα, ότι θέλουμε να φτιάξουμε ομάδα μέλλοντος.

Κοιτάμε μόνο το… σπίτι μας και όσο πιο γερά θεμέλια βάλουμε τόσο και οι προσδοκίες των ανθρώπων της διοίκησης για έναν δυνατό Αχιλλέα, θα είναι πιο εφικτό να ευοδωθούν.

Χρειάζεται όλοι να κάνουν λίγο υπομονή και να πιστέψουν στην ομάδα, γιατί είναι κρίμα αυτό το ιστορικό σωματείο να ταλαιπωρείται και να μην πρωταγωνιστεί. Στο γήπεδο φυσικά θα δείξουμε το τι αξίζουμε…».

                                                                                                      ΧΡ.ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass