Αγκαλιάζει την παραμονή ο Φαλανιακός

ΒΗΜΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ

Δημοσίευση: 21 Μαϊ 2018 22:07

Αγκαλιά με την παραμονή στην κατηγορία βρίσκεται από χθες ο Φαλανιακός.

Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Τάσου Μπεριτζά επικράτησε με 2-0 των Βουναίνων στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της «DE-TOX»-Α’ Ερασιτεχνικής και αύξησε την απόστασή του από τη ζώνη του υποβιβασμού στους 8 βαθμούς. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι «κιτρινόμαυροι» χρειάζονται μάξιμουμ δύο βαθμούς στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια για να «κλειδώσουν» και μαθηματικά τον στόχο τους.

Στο χθεσινό παιχνίδι στη Φαλάνη, τα Βούναινα όπως και στις προηγούμενες αναμετρήσεις παρουσίασαν μία ανταγωνιστική εικόνα ωστόσο έλειπε το γκολ. Οι παίκτες του Θ. Εμμανουήλ ξεκίνησαν δυνατά και απείλησαν στο 21’ με τον Τσανά που βγήκε τετ α τετ αλλά κόπηκε την τελευταία στιγμή.

Τελικά το γκολ ήρθε για τον Φαλανιακό στο 34’ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Δημητρέλη, ο Μπλέντι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 1-0.

Στο 57’ ο Δημητρέλης μετά από ωραία ενέργεια και αφού απέφυγε τον αντίπαλό του σούταρε αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι σφράγισαν την πολύτιμη νίκη τους στο 80’ όταν ύστερα από φάουλ του Δημητρέλη, ο Β. Λυγούρας με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του κ. Βλιώρα και των βοηθών του κ. Νίκζα και Καρακώστα.

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τ. Μπεριτζάς-Μ. Μαλαμάς): Γεωργούλας, Πανταζής Ηλ. (67’ Λυγούρας Χρ.), Βαρσάμης, Βουγιατζής, Κολοβός, Πανταζής Γ., Λυγούρας Β., Μπλέντι, Ιωαννίδης (84’ Καρακίτσιος), Λεσάι (61’ Μαχαίρας), Δημητρέλης (81’ Σουλιώτης).

ΒΟΥΝΑΙΝΑ (Θ. Εμμανουήλ): Ζεϊμπέκης, Χατζηλιάδης Γ., Κατσιώτης, Καρέντζος, Ξαφάρας (80’ Γκομοσίδης), Μερτζανίδης Ηλ. (65’ Κ. Καζάνι), Χριστοδούλου, Νταναβάρας, Ραπτόπουλος (65’ Φ. Μερτζανίδης), Τσανάς (77’ Γιουρούκης), Χατζηλιάδης Σ.

ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ

ΑΠΟ ΤΟ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ

Βήμα παραμονής μετά το «διπλό» στη Γιάννουλη έκανε η Δόξα Βλαχογιαννίου. Η ομάδα του Νίκου Φακίτσα επικράτησε της γηπεδούχου Δήμητρας με 2-0 και πέρασε στη δεύτερη θέση του ειδικού βαθμολογικού πίνακα που εξασφαλίζει τη σωτηρία.

Σ’ ένα μέτριο σε γενικές γραμμές παιχνίδι, οι φιλοξενούμενοι που είχαν κορυφαίο τον επιθετικό Μπαντή, αποδείχτηκαν πιο ουσιαστικοί και κατάφεραν να πάρουν ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα. Αντίθετα η ομάδα της Γιάννουλης προβλημάτισε με την εικόνα που παρουσίασε, ενώ στάθηκε άτυχη καθώς αναγκάστηκε από το 41ο λεπτό να παίξει χωρίς τον βασικό της κεντρικό αμυντικό Μπαμπάλη, ο οποίος αποχώρησε λόγω τραυματισμού.

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα σημειώθηκε στο 14’ όταν ο Μάτος βρέθηκε σε θέση βολής πολύ κοντά στην αντίπαλη εστία αλλά οι αμυνόμενοι έκοψαν σε κόρνερ την τελευταία στιγμή.

Το σκορ άνοιξε λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους, όταν μετά από ωραία ενέργεια και ασίστ του Μπαντή, ο Θανασούλης με κοντινό πλασέ έγραψε το 0-1.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στην επανάληψη αλλά δεν μπόρεσαν να γίνουν απειλητικοί.

Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 55’ με την κεφαλιά του Βίδρα που πέρασε λίγο άουτ, για να φτάσουμε στο 62’ όταν μετά από κόρνερ του Αθανασούλη, ο Δραγατσίκης με κεφαλιά στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας έγραψε το 0-2 και κλείδωσε τη νίκη για την ομάδα του.

Η Δόξα άγγιξε στο 68’ το 0-3 όταν το σουτ του Μπαντή από το ύψος της μεγάλης περιοχής αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι.

Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Μπουμαρσόπουλου και των βοηθών του κ. Γκάγκα και Γκαρέλη.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Ν. Ανδρέου): Μαστοροδήμος, Ραπτόπουλος, Σέντζας, Πετράκης, Μπαμπάλης (41’ λ.τ. Γκαλγκανόπουλος), Θώμος, Τσουμάνης, Παπαγιαννούλης (68’ Κακαράντζας), Κατσαμάγκας, Μάτος, Τσαρούχας.

ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Ν. Φακίτσας): Βλιώρας, Μωυσίδης, Αθανασούλης, Δραγατσίκης, Μητούλας, Λάκης (81’ Καλογιάννης), Γκουρομπίνος (87’ Αλεξίου), Βίδρας, Ιγγλέζος, Μπαντής (84’ Γεωργούλης), Θανασούλης (63’Πάτσης).

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Δήμητρα Γιάνν. – Βλαχογιάννι       0-2

Φαλανιακός – Βούναινα     2-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Φαλανιακός   4-0     12

Βλαχογιάννι   4-3     7

------------------------

Δήμητρα        Γιάνν.  0-2     4

Βούναινα       1-4     1

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (23/5, 18:00)

Βλαχογιάννι - Δήμητρα Γιάνν.

Βούναινα - Φαλανιακός

Του Άρη Γκουντρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass