«Φλερτ» με Αγρόδημο και Τσιλούλη

* ΕΧΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ SUPER LEAGUE

Δημοσίευση: 21 Μαϊ 2018 22:00

Σύμφωνα με χθεσινοβραδινές πληροφορίες, ομάδες της Super League έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση των Λαρισαίων ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα, Χρήστου Αγρόδημου και Σωτήρη Τσιλούλη.

Για τον δεύτερο είναι γνωστό πως έχει συμφωνήσει με τον Πανιώνιο, όμως χθες διοικητικό στέλεχος των «κυανόλευκων» μας ενημέρωσε πως ο ποδοσφαιριστής δεν έχει ακόμη κλείσει, παρότι εμείς γνωρίζουμε το αντίθετο.

Όσον αφορά στον Αγρόδημο, μια ομάδα της Super League από τη Νότια Ελλάδα και μια από την Αθήνα, έκαναν μια πρώτη προσέγγιση και ενδεχομένως μέχρι το τέλος της εβδομάδας, να υπάρξουν εξελίξεις.

Επίσημα πάντως από την πλευρά του Απόλλωνα, δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο, διότι περιμένουν να ολοκληρωθεί πρώτα το πρωτάθλημα της Football League και μετά θα εξετασθούν, τα μεταγραφικά ζητήματα.

Δεν υπάρχει λοιπόν βιασύνη, αλλά όσο πιο γρήγορα ξεκαθαρίσουν αυτά τα θέματα, τόσο και καλύτερος προγραμματισμός θα γίνει για τη νέα σεζόν, ώστε ο Απόλλωνας να παρουσιασθεί δυνατός και να στηριχθεί κυρίως σε παιδιά, από τον Θεσσαλικό κάμπο.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ

Εν τω μεταξύ μέχρι τις 30 Μαΐου θα συνεχισθούν οι προπονήσεις στην ομάδα Νέων του Απόλλωνα Λάρισας. Παράλληλα θα πραγματοποιούνται και δοκιμές ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, γεννημένων από το 1999 έως το 2001.

Οι «κυανόλευκοι» δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα πάνω στο θέμα αυτό, καθώς τη φετινή χρονιά και στον πρώτο χρόνο παρουσίας της στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Football League, η ομάδα Κ-20 του Απόλλωνα, είχε μια θετική παρουσία, έγινε καλή δουλειά ενώ προωθήθηκαν και τέσσερις παίκτες στην πρώτη ομάδα.

Για τις δοκιμές που ξεκινάνε ουσιαστικά από σήμερα και θα ολοκληρωθούν τέλος του μηνός, υπεύθυνος θα είναι ο τεχνικός Κώστας Τσώτσος (τηλ. επικοινωνίας 6978-773878).

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass