ΚΑΙ Ο 21ΧΡΟΝΟΣ ΓΚΑΡΝΤ ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΟΡΓΟΛΗΣ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΓΣΛ

Επενδύει και στα νέα παιδιά

* «Ανταποκρίθηκα αμέσως στην πρόταση των ανθρώπων της ομάδας» δήλωσε ο παίκτης

Δημοσίευση: 26 Ιουν 2015 10:11

Οι κινήσεις των ανθρώπων του νέου Γυμναστικού δεν περιορίζονται μόνο στην απόκτηση έμπειρων και εγνωσμένης αξίας παικτών αλλά και στη στελέχωση της ομάδας με νέα και ταλαντούχα παιδιά. Ένα απτό παράδειγμα αποτελεί ο Γιάννης Γοργόλης που θα δώσει το «παρών» στην προσπάθεια αναγέννησης του μεγάλου μπασκετικού συλλόγου της Λάρισας και θα αποτελέσει επένδυση για το μέλλον.

Ο 21χρονος γκαρντ που ανανέωσε χθες τη συνεργασία του, ξεκίνησε την πορεία του στο χώρο του μπάσκετ από τον Κεραυνό, ένα σωματείο άρρηκτα δεμένο με τον ιστορικό Γυμναστικό, στη συνέχεια μετακόμισε στον Ίκαρο Καλλιθέας ενώ τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίζονταν στην ομάδα του Φοίνικα.

Ο ίδιος πάντως δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος που θα του δοθεί η ευκαιρία να φορέσει τη νέα χρονιά τη φανέλα μιας ιστορικής ομάδας.

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την ανανέωση της συνεργασίας μου και θεωρώ ότι είναι μεγάλη τιμή για μένα να φορέσω τη φανέλα ενός ιστορικού σωματείου. Η ομάδα έδειξε ενδιαφέρον για μένα κι εγώ ανταποκρίθηκα αμέσως στην πρόταση των ανθρώπων του συλλόγου.

Θα υπάρχουν πολλά παιδιά με τα οποία υπήρξα συμπαίκτης τα προηγούμενα χρόνια κι αυτό είναι ένα στοιχείο που επέδρασε θετικά γι’ αυτή μου την επιλογή.

Γίνεται μια σημαντική προσπάθεια, οι άνθρωποι της ομάδας κινούνται σε θετική κατεύθυνση, επιδεικνύουν μεγάλο ενδιαφέρον σε όλους τους τομείς-αγωνιστικό, οργανωτικό-και πιστεύω ότι αυτό αποτελεί εχέγγυο για την επιτυχία. Οι απαιτήσεις σίγουρα θα είναι μεγάλες και αυτό πιστεύω θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ανεξάρτητα από το ποιοι θα είναι οι στόχοι μας» επισήμανε ο Γιάννης Γοργόλης.

Α.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass