Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

Μπαμπάς έγινε ο Γιώργος Γκαλίτσιος

Δημοσίευση: 26 Ιουν 2015 9:10

Τρισευτυχισμένος είναι πλέον ο Λαρισαίος ποδοσφαιριστής της Λόκερεν Γιώργος Γκαλίτσιος. Ο πρώην παίκτης του Απόλλωνα Λάρισας, της ΑΕΛ και του Ολυμπιακού Πειραιώς έγινε μπαμπάς και το ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς του φίλους, δημοσιεύοντας μια τρυφερή φωτογραφία στην προσωπική του σελίδα στο Instagram. «Twice in love», έγραψε στη λεζάντα, που απ' ό,τι φαίνεται απέκτησε κοριτσάκι με τη γυναίκα της ζωής του, Ελένη Μίχα.

Το ζευγάρι ζούσε μαζί στο Βέλγιο όπου και αγωνιζόταν εκεί ο διεθνής αμυντικός και είχαν παντρευτεί εν όψει του μωρού που περίμεναν.

Ο Γιώργος Γκαλίτσιος είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν τόσο τα αδέλφια του ο Νίκος με τον Αλέξανδρο Γκαλίτσιο που τον υπεραγαπούν, όσο και οι γονείς του ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΛ Γιάννης Γκαλίτσιος με την γυναίκα του Φιλιώ, που γνωρίζουμε την αδυναμία που έχει στον Γιώργο, που της λείπει πάρα πολύ… Οι καλύτερες ευχές στον Γιώργο και στη γυναίκα του για την κορούλα τους και από το αθλητικό τμήμα της «Ε».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass