ΕΠΑΦΕΣ ΡΙΖΟΥΛΗ ΜΕ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΡΜΗ ΑΓΙΑΣ

Αρχισαν οι συζητήσεις για το οικονομικό

• «Οι εξελίξεις θα τρέξουν σε λίγες ημέρες» τονίζει ο πρόεδρος του συλλόγου • Πρόθεση των «κυανολεύκων» η ανανέωση της συνεργασίας με τον τεχνικό Στ. Πέρκο • Για Κόμματο: «Θέλουμε να τον έχουμε και τη νέα σεζόν»

Δημοσίευση: 15 Μαϊ 2018 22:10

Περίοδος ξεκούρασης αλλά και ανασυγκρότησης στον Ερμή Αγιάς μετά από μία τρικυμιώδη χρονιά, η οποία ωστόσο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού η ομάδα στην παρθενική της συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατάφερε να πετύχει τον στόχο της παραμονής χωρίς να εμπλακεί στη διαδικασία των πλέι άουτ.


«Ήταν μια νέα εμπειρία για την ομάδα αλλά και για μένα προσωπικά ως επικεφαλής της διοίκησης στην Α2 Εθνική. Μια δύσκολη κατηγορία καθώς δεχθήκαμε χτυπήματα τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά με τον μηδενισμό στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Χολαργό, ωστόσο καταφέραμε να «κλειδώσουμε» την παραμονή μετά από ένα εντυπωσιακό σερί πέντε νικών στα τελευταία παιχνίδια» επισήμανε ο πρόεδρος του Ερμή Αγιάς, Θεόδωρος Ριζούλης και πρόσθεσε:
«Ο αρχικός μας στόχος ήταν αυτός: Να αποφύγουμε τα πλέι άουτ και το καταφέραμε. Άρα ήταν μία άκρως επιτυχημένη χρονιά, αν σκεφτούμε παράλληλα ότι η ομάδα έπαιζε για πρώτη φορά στην ιστορία της σ’ αυτήν την κατηγορία.
Θα μπορούσαμε ωστόσο, εάν δεν είχαμε τον μηδενισμό και με δύο ακόμα νίκες απέναντι σε ομάδες που ήταν πιο χαμηλά από εμάς στον βαθμολογικό πίνακα, να φτάσουμε στα πλέι οφ, αλλά αυτό ήταν κάτι που δεν μας ενδιέφερε.
Επομένως ως μία ομάδα που εκπροσωπεί μία μικρή επαρχιακή κοινωνία πιστεύω ότι φτάσαμε στο ταβάνι της επιτυχίας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ριζούλης, ο οποίος ερωτηθείς για το πώς σκιαγραφείται η επόμενη μέρα στην ομάδα υπογράμμισε:
«Αυτό που θέλουμε είναι να καθορίσουμε το μπάτζετ της νέας σεζόν, από το οποίο θα εξαρτηθούν οι στόχοι που θα θέσουμε στο νέο πρωτάθλημα σαν ομάδα. Ήδη βρίσκομαι σε συζητήσεις με χορηγούς-συνεργάτες προκειμένου να οριστικοποιήσουμε κάποια οικονομικά μεγέθη. Ακόμα δεν μπορούμε να πούμε κάτι μετά βεβαιότητας. Οι εξελίξεις θα τρέξουν μετά από δέκα ημέρες πιστεύω, αφού ολοκληρωθούν οι επαφές. Μόλις καθοριστεί το οικονομικό, θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις με τον προπονητή και στη συνέχεια με τους παίκτες.
Πρόθεσή μας είναι να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας με τον τεχνικό Στέφανο Πέρκο και παράλληλα να κρατήσουμε τον βασικό κορμό της ομάδας».
Ερωτηθείς ειδικότερα για τον Νέστορα Κόμματο, ο κ. Ριζούλης τόνισε ότι είναι ένας παίκτης πολύ σημαντικός για την ομάδα. «Η προσφορά του Νέστορα ήταν πολύτιμη τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά, στα αποδυτήρια. Θέλουμε να τον έχουμε στην ομάδα και τη νέα σεζόν, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από τον ίδιο και τι στόχους έχει για το μέλλον».

 

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Αλλαγές εν τω μεταξύ αναμένονται στο διοικητικό σχήμα του συλλόγου ενόψει της νέας σεζόν. Μεθαύριο Πέμπτη (21:00, κλ. γυμναστήριο Αγιάς) έχει προγραμματισθεί Γενική Συνέλευση προκειμένου να γίνει μία πρώτη συζήτηση για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε. Θα ακολουθήσουν κι άλλες Γενικές Συνελεύσεις καθαρά για το διοικητικό καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπάρξουν αλλαγές σε κάποια πρόσωπα, προκειμένου το νέο διοικητικό σχήμα να γίνει ακόμα πιο ευέλικτο.

 

ΤΑ ΠΛΕΪ ΟΦ ΚΑΙ ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ
Το πρόγραμμα των πλέι οφ και πλέι άουτ της Α2 Εθνικής έχει ως εξής:

 

ΠΛΕΪ ΟΦ
1η αγωνιστική, 16/5
19.00 Χολαργός-Εθνικός
19.00 Ηρακλής-Απόλλων Π.
2η αγωνιστική, 19/5
17.00 Εθνικός-Χολαργός
17.00 Απόλλων Π.-Ηρακλής
3η αγωνιστική, 23/5
19.00 Χολαργός-Εθνικός (αν χρειαστεί)
17.00 Ηρακλής-Απόλλων Π. (αν χρειαστεί)

 

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ
1η αγωνιστική, 16/5
17.00 Ψυχικό-Αρκαδικός
19.00 Μαρούσι-Παπάγου
2η αγωνιστική, 19/5
17.00 Αρκαδικός-Ψυχικό
17.00 Παπάγου-Μαρούσι
3η αγωνιστική, 23/5
17.00 Ψυχικό-Αρκαδικός (αν χρειαστεί)
19.00 Μαρούσι-Παπάγου (αν χρειαστεί)

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass