Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ (18:00, ΕΛΕΥΘΕΡΑΙ) ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗ 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΛΕΪ ΟΦ ΤΗΣ «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ

Ντέρμπι με φόντο τον τίτλο

• Ενώ στη Φαλάνη ο Σμόλικας φιλοξενεί τον Δωτιέα Αγιάς • Δυνατά παιχνίδια σήμερα (18:00) σε Γόννους και Αμπελόκηπους στα πλέι άουτ της Α1 Ερασιτεχνικής

Δημοσίευση: 15 Μαϊ 2018 16:08

Το μεγάλο ντέρμπι του Ηρακλή Λάρισας με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης (18:00) στο γήπεδο Ελευθερών, μονοπωλεί το ενδιαφέρον της σημερινής 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της «DE-TOX»-Α’ Ερασιτεχνικής.

Ένα παιχνίδι με μεγάλη βαθμολογική σημασία, το αποτέλεσμα του οποίου θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τις εξελίξεις στη μάχη του τίτλου. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να διατηρήσουν ακέραιες τις ελπίδες τους, ενώ σε διαφορική περίπτωση οι φιλοξενούμενοι θα συνεχίσουν να έχουν ένα σημαντικό πλεονέκτημα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Γ’ Εθνική.
Οι σημερινοί μονομάχοι μετρούν από μία νίκη στους μεταξύ τους αγώνες στην κανονική διάρκεια της φετινής «DE-TOX»-Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Την τελευταία φορά που συναντήθηκαν στο ίδιο γήπεδο στο οποίο θα αναμετρηθούν σήμερα (11 Μαρτίου, 23η αγωνιστική), ο Ηρακλής Λάρισας είχε αναδειχθεί νικητής με 1-0, χάρη στο γκολ του Πίρε στο 77ο λεπτό και είχε περάσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Στο άλλο παιχνίδι της σημερινής 2ης ημέρας των πλέι οφ της «DE-TOX»-Α’ Ερασιτεχνικής, ο Σμόλικας Φαλάνης θα υποδεχθεί τον Δωτιέα Αγιάς. Η νίκη αποτελεί κυρίως θέμα γοήτρου για τους δύο αντιπάλους, που σήμερα θα αναμετρηθούν για τέταρτη φορά φέτος (είχαν διασταυρώσει τα ξίφη τους και στο κύπελλο). Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και τα δύο παιχνίδια του Σμόλικα με τον Δωτιέα έληξαν ισόπαλα με σκορ 1-1. Στο κύπελλο ωστόσο (5/12, φάση των «16») οι «ερυθρόλευκοι» είχαν αποκλείσει τον σημερινό τους αντίπαλο, κερδίζοντας μέσα στη Φαλάνη με 3-2 (Λιούσκας 45’+1’, Κολοβός 90’+3’ - Ντακούλας 23’, Τσατσαλίδης 61’, 83’).
Συνοπτικά το σημερινό πρόγραμμα (18:00) και οι διαιτητές που ορίστηκαν στα παιχνίδια:
Ηρακλής Λάρ. - Οικονόμος (γήπ. Ελευθερών): Τζήλος, Στάικος, Γκαρέλης
Σμόλικας - Δωτιέας Αγιάς: Μπουρουζίκας, Δεδικούσης, Κοτούμπας Δ.

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Οικονόμος     1-0      11
- - - - - - - - - - - - - - - -
Ηρακλής Λάρ.      0-0      6
Δωτιέας Αγιάς      0-0      1
Σμόλικας      0-1      0

 

ΤΑ ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ ΤΗΣ Α1 ΕΠΣΛ
Κομβικής σημασίας παιχνίδια περιλαμβάνει η σημερινή 2η αγωνιστική των πλέι άουτ της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας (18:00) καθώς οι δύο ομάδες, που μετά τα αποτελέσματα της πρεμιέρας βρίσκονται σε θέσεις υποβιβασμού και θέλουν τη νίκη για να μην επιτρέψουν στην ψαλίδα να ανοίξει ακόμα περισσότερο, υποδέχονται τους πρωτοπόρους της ειδικής βαθμολογίας. Ειδικότερα στους Γόννους ο τοπικός Όλυμπος αντιμετωπίζει τη Νεάπολη, ενώ στους Αμπελόκηπους η ομώνυμη ομάδα φιλοξενεί τον Ατρόμητο Αγ. Αναργύρων.
Η Νεάπολη στην κανονική διάρκεια της Α1 ΕΠΣΛ μετράει μία εντός έδρας νίκη επί του Ολύμπου, ενώ στο παιχνίδι στους Γόνους (17/12, 13η αγωνιστική) οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες χωρίς τέρματα.
Εν τω μεταξύ και με αφορμή το ατυχές συμβάν του σοβαρού τραυματισμού του παίκτη του Ολύμπου Γόννων, Δ. Τζήκα στο παιχνίδι της πρεμιέρας στους Αγ. Αναργύρους, σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια του συλλόγου, εξέφρασε τις ευχές της για ταχεία ανάρρωση, επισημαίνοντας την ουσιαστική συμβολή, μεταξύ άλλων και του παίκτη της ομάδας Γ. Τσούγια στο να αποφευχθούν τα χειρότερα.
Σε ό,τι αφορά στο άλλο σημερινό ζευγάρι, ο Ατρόμητος έχει κερδίσει και στα δύο παιχνίδια τους Αμπελόκηπους. Την τελευταία φορά που οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί στο γήπεδο Αμπελοκήπων (1/10, 3η αγωνιστική), οι Αγ. Ανάργυροι είχαν νικήσει με 1-0.
Συνοπτικά το σημερινό πρόγραμμα (18:00) και οι διαιτητές που ορίστηκαν στα παιχνίδια:
Γόννοι – Νεάπολη: Νίτσας, Καρακώστας, Καραγιάννης
Αμπελόκηποι – Αγ. Ανάργυροι: Τσιτσανούδης, Γκάγκας, Παραφέστας

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Αγ. Ανάργυροι      3-2      6
Νεάπολη      1-1     5
- - - - - - - - - - - - - - - -
Αμπελόκηποι     1-1      1
Γόννοι      2-3      0

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass