ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ

«Νέα» ενδεκάδα στον Απόλλωνα

• Για τον αυριανό αγώνα στην Καλαμαριά

Δημοσίευση: 15 Μαϊ 2018 22:17

Ευκαιρία σε όλα τα παιδιά της ομάδας προανήγγειλε πως θα δώσει ο τεχνικός του Απόλλωνα Νίκος Θεοδοσιάδης, μετά τον προχθεσινό αγώνα, με τον Παναιγιάλειο.


Και αυτή τη δέσμευσή του ετοιμάζεται να κάνει άμεσα πράξη, στην αυριανή εμβόλιμη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.
Οι «κυανόλευκοι» θα αγωνιστούν στην Καλαμαριά με τον Απόλλωνα Πόντου και όπως όλα δείχνουν, θα παραταχθεί με πολλά νέα πρόσωπα στην αρχική ενδεκάδα, καθώς ο Κατερινιώτης προπονητής θέλει να δει όλους τους παίκτες, στους εναπομείναντες αγώνες του πρωταθλήματος, για να ξεκαθαρίσει το ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα αποχωρήσουν από τον σύλλογο.
Το ευχάριστο είναι πως δεν υφίστανται προβλήματα και βρίσκονται ετοιμοπόλεμοι όλοι οι ποδοσφαιριστές.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΜΑΛΟΥΤΑΣ
Ο Δημήτρης Μαλούτας από την Ένωση Ημαθίας ορίστηκε να διευθύνει την αυριανή αναμέτρηση, ανάμεσα στον Απόλλωνα Λάρισας και τον Απόλλωνα Πόντου που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Καλαμαριάς.
Συνεργάτες του Ημαθιώτη ρέφερι θα είναι οι Νικόλαος Δημόπουλος (Φλώρινας), Δημήτρης Τίκας (Καρδίτσας), 4ος ο Νικόλαος Θεοδωρόπουλος (Φλώρινας) και παρατηρητής διαιτησίας ο Αναστάσιος Μαστορίδης (Ηρακλείου).
Αναλυτικά οι διαιτητές και το αυριανό πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής (σ.σ. όλα τα ματς αρχίζουν στις 17:00):
*Τρίκαλα – ΑΟΧ Κισσαμικός: Φωτιάδης (Σερρών), Κωτούλας (Κιλκίς), Τζιουβάρας (Κοζάνης), 4ος Δραγούσης (Κιλκίς), παρ. Κωνσταντίνος Βλάχος (Γρεβενών)
*Απόλλων Πόντου – Απόλλων Λ.: Μαλούτας (Ημαθίας), Δημόπουλος (Φλώρινας), Τίκας (Καρδίτσας), 4ος Θεοδωρόπουλος (Φλώρινας), παρ.Μαστορίδης(Ηρακλείου)
*Αιγινιακός – Καλλιθέα: Κοτσάνης (Δράμας), Εμπλιούκ (Ξάνθης), Καλύβας (Φθιώτιδας), 4ος Μπλούνας (Φθιώτιδας), παρ. Περίανδρος Πετρόπουλος (Μακεδονίας)
*Παναιγιάλειος – Καραϊσκάκης: Ανούσος, Σταματάκος (Λακωνίας), Πολυχρονιάδης (Αν. Αττικής), 4ος Τσουκαλάς (Αθηνών), παρ. Χαράλαμπος Μοιραδωράκης (Πειραιά)
*Αναγέννηση Κ.– Εργοτέλης (ΕΡΤ3): Φωτιάς (Πέλλας), Κόλλιας (Ηπείρου), Δεμερτζής (Πέλλας), 4ος Τσέτσιλας (Γρεβενών), παρ.Νικόλαος Αθανασίου (Θεπρωτίας).
*Πανσερραϊκός – Παναχαϊκή: Γκορτσίλας (Μακεδονίας), Λαζαρής (Καβάλας), Νταβέλας (Μακεδονίας), 4ος Βουρνέλης (Μακεδονίας), παρ. Ιωακείμ Ευθυμιάδης(Δράμας)
*Σπάρτη – Άρης (WEB ΕΡΤ): Μαρκαντωνάτος (Ηλείας), Οικονόμου (Αχαΐας), Φαρμάκης (Δυτ. Αττικής), 4ος Κορδολαίμης (Αν. Αττικής), παρ. Πέτρος Μιχαηλίδης(Αθηνών)

 

«ΦΛΕΡΤ» ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΥΡΙΑ
Την περίπτωση του Καρδιτσιώτη άσου του Απόλλωνα Δημήτρη Μαυριά φέρεται να εξετάζει ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο κάνουν οι «Πράσινοι» και μία από τις λύσεις που πιθανώς να τους απασχολήσουν είναι αυτή του 22χρονου ακραίου μεσοεπιθετικού του Απόλλωνα Λάρισας που χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια και έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις, τη φετινή χρονιά.

 

 

Ήττα γνώρισαν οι Νέοι
Σε αγώνα των νέων του Απόλλωνα στο γήπεδο της Τερψιθέας με την αντίστοιχη ομάδα του Καραϊσκάκη, οι «κυανόλευκοι» γνώρισαν την ήττα με σκορ 3-1.
Η λαρισινή ομάδα προηγήθηκε στο 11’ με τον Βαγενά αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, καθώς δέχθηκε τρία γκολ, έχασε σωρεία ευκαιριών ενώ το παιχνίδι ήταν το τελευταίο εντός έδρας, αφού την τελευταία αγωνιστική ο Απόλλωνας θα πάρει τρεις βαθμούς χωρίς να… ιδρώσει, διότι αντιπαλός του είναι η Βέροια, που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass