ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Προσεκτικές οι κινήσεις στην ΑΕΛ

• Εκλεισε σέντερ φορ που θα ανακοινωθεί εντός των ημερών

Δημοσίευση: 15 Μαϊ 2018 22:26

Τα μεταγραφικά είναι αυτά που απασχολούν τους διοικούντες της ΠΑΕ ΑΕΛ και οι κινήσεις είναι πολύ προσεκτικές, ώστε να μην διαρρεύσουν τα ονόματα των παικτών, με τους οποίους συζητάει η ομάδα.


Οι «βυσσινί» έχουν εντοπίσει τους στόχους, ήδη έγιναν οι πρώτες επαφές με ποδοσφαιριστές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που επιθυμούν να ενταχθούν στο ρόστερ και όπως αναφέρουν πληροφορίες σύντομα θα υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις.
Το βέβαιο είναι πως δεν βιάζονται τόσο ο μεγαλομέτοχος κ. Κούγιας όσο και οι συνεργάτες του, καθώς υπάρχει το χρονικό περιθώριο ώστε να γίνουν οι καλύτερες δυνατές επιλογές.
Χθεσινοβραδινές πληροφορίες πάντως έκαναν λόγο πως έκλεισε ένα σέντερ φορ από το εξωτερικό, το όνομα του οποίου θα κάνει αίσθηση, καθώς είναι πολύ δυνατός μέσα στην περιοχή και… βλέπει δίχτυα.
Και αναμένεται πως θα ανακοινωθεί την ερχόμενη εβδομάδα, μόλις τελειώσουν ορισμένα διαδικαστικά θέματα και υπογράψει ο ποδοσφαιριστής.
Συνολικά αναμένεται πως θα αποκτηθούν τρεις παίκτες που θα αγωνίζονται στον χώρο της επίθεσης, ενώ και στις άλλες θέσεις θα υπάρξει σημαντική ενίσχυση.
Ο τεχνικός της ομάδας Σωτήρης Αντωνίου ετοιμάζει τα πλάνα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα πραγματοποιηθεί στο Καρπενήσι και εκεί οι παίκτες θα δουλέψουν σκληρά, ώστε να είναι έτοιμοι για τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, σε πρωτάθλημα αλλά και κύπελλο Ελλάδος.
Θα δοθούν και ορισμένα φιλικά παιχνίδια στο διάστημα της παραμονής στο Καρπενήσι, όπως και κατά την επιστροφή στη θεσσαλική πρωτεύουσα, για το τρίτο στάδιο της προετοιμασίας.
Γενικά στην ΑΕΛ υπάρχει κινητικότητα και τα κενά των παικτών που αποχώρησαν ή πρόκειται να αποχωρήσουν, θα καλυφτούν με εξίσου αξιόλογους ποδοσφαιριστές, έτσι ώστε η ομάδα να έχει ένα ισχυρό και ανταγωνιστικό σύνολο.
*Μεθαύριο Πέμπτη 17 Μαΐου, ο κ.Κούγιας θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου σε όλα τα ΜΜΕ και θα αναφερθεί στα θέματα που αφορούν στο παρόν και το μέλλον της ΑΕΛ, στους αγωνιστικούς στόχους της σεζόν 2018-19, όπως επίσης και ποια θα είναι η έδρα της ομάδος την καινούρια περίοδο.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass