ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ

Προκρίθηκε ο ΝΟΛ στα play off

Δημοσίευση: 14 Μαϊ 2018 17:17

Το καθήκον της έκανε η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του ΝΟΛ στον 2ο γύρο της 1ης φάσης του πρωταθλήματος και χωρίς να πιάσει ιδιαίτερα καλή απόδοση, έκανε το 3 στα 3 και προκρίθηκε πανηγυρικά στα play off. Η ομάδα του

Βασίλη Κουνδουράκη ξεκίνησε νωθρά τα παιχνίδια και στον 1ο αγώνα έχανε στην αρχή, βγάζοντας όμως την ποιότητα που διαθέτει σαν ομάδα γύρισε το παιχνίδι και κέρδισε τον Πανιώνιο με τελικό σκορ 14 – 11. Στο δεύτερο παιχνίδι και θεωρητικά πιο εύκολο ο ΝΟΛ κέρδισε άνετα με 11 – 5 τον Ιωνικό Νικαίας με τη διάφορα να κλείνει στο τέλος του παιχνιδιού. Στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι, κέρδισε τον ΠΑΟΚ με σκορ 10 – 7 στέλνοντας τον Πανιώνιο στα play off και αφήνοντας τον ΠΑΟΚ εκτός τετράδας. Ο πρώτος στόχος για την ομάδα της Λάρισας έγινε πραγματικότητα και τώρα μένει η τελική φάση, όπου ο ΝΟΛ θα διεκδικήσει με αξιώσεις την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία της ελληνικής υδατοσφαίρισης.
Οι παίκτριες που αγωνίστηκαν είναι οι εξής:
Καζάνα Χρυσούλα, Κυροδήμου Κατερίνα, Τουλουμτζίδου Ιωάννα 3, Χασιώτη Βίκυ 5, Τζίμα Μάγδα 7, Φλώρου Μαρίνα 6, Φλώρου Χριστίνα 2, Μπελέγρη Δέσποινα, Τσιγαρίδα Ασημένια 8, Πατούνα Αναστασία 4, Μιγδάνη Χριστίνα, Τσιάρα Βασιλική, Σαμαρά Αντριάνα και Λαμπρονίκου Ραφαηλία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass