ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΚΛΗΡΗ ΜΑΧΗ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ (19:30)

Δίψα για πρόκριση

* Η καλή αγωνιστική εικόνα στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό σκόρπισε αισιοδοξία * Αμφίβολος ο Ρέντζας ενώ ο Λεοζίνιο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα

Δημοσίευση: 17 Απρ 2018 21:08

Με την ψυχολογία στο…limit up μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού με σκορ 4-2, η ΑΕΛ θα πάει αύριο να παλέψει με όλες τις δυνάμεις της στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ, για να υπερασπιστεί το 2-1 του πρώτου αγώνα Κυπέλλου, της ημιτελικής φάσης.


Την ατμόσφαιρα προχθές στο AEL FC ARENA, πολλές φορές δόνησε το γνωστό σύνθημα «Κύπελλο ξανά στον Πηνειό», καθώς οι χιλιάδες φίλοι της «βασίλισσας» θέλουν και πάλι να δούνε την ομάδα στον τελικό της διοργάνωσης.
Η ΑΕΛ με την πολύ καλή αγωνιστική της εικόνα έδειξε πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση και είναι πανέτοιμη από κάθε άποψη, για να κάνει υπερήφανο τον κόσμο της.
Ο στόχος της παραμονής στο πρωτάθλημα έχει επιτευχθεί και μπροστά στη μεγάλη πρόκληση που είναι το Κύπελλο Ελλάδος, οι «βυσσινί» φέρονται αποφασισμένοι να κερδίσουν τη μάχη με την Ένωση.
Αναμφισβήτητα θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όμως η ΑΕΛ είναι ομάδα που έχει στις τάξεις της παίκτες με εμπειρία, με ποιότητα και οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά πως αν αποκλείσουν τον αντίπαλό τους, όλη η Ελλάδα θα μιλάει γι’ αυτούς.
Έχουν λοιπόν πολύ μεγάλο κίνητρο και το βέβαιο είναι πως επί ίσοις όροις θα διεκδικήσουν θετικό αποτέλεσμα και δεν θα επιτρέψουν στην ΑΕΚ, να κάνει το παιχνίδι της.
Από αγωνιστικής πλευράς, ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και σχεδόν όλοι οι παίκτες δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι.
Αμφίβολος θεωρείται μόνο ο Ρέντζας ο οποίος εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, ενώ πολύ δύσκολα θα προλάβει ο Λεοζίνιο, που και χθες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.
Σήμερα θα πραγματοποιηθεί μια προπόνηση στις 11 το πρωί και εν συνεχεία η αποστολή που θα συγκροτηθεί, θα αναχωρήσει λίγο μετά το μεσημέρι για την πρωτεύουσα.

ΑΜΦΙΒΟΛΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ
Μπορεί η αλλαγή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στο ματς με τον Πλατανιά να έγινε περισσότερο για λόγους προληπτικούς, όμως, ακόμα και χθες ο διεθνής εξτρέμ της ΑΕΚ αισθανόταν ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Και έκανε μόνο θεραπεία. Αυτό σημαίνει πως η συμμετοχή του διεθνούς παίκτη στο αυριανό παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕΛ, θα κριθεί την τελευταία στιγμή.
Αν ο Χριστοδουλόπουλος προπονηθεί κανονικά σήμερα, με τις ενοχλήσεις να έχουν υποχωρήσει, τότε ο Μανόλο Χιμένεθ θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή. Σίγουρα πάντως ο Ισπανός τεχνικός, δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε για το παιχνίδι κυπέλλου, τον Όγκνιεν Βράνιες. Ο Βόσνιος που υποφέρει από μυικό τραυματισμό, έκανε και πάλι μόνο θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Ο ΝΟΥΣΙΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

nousios

Έναν ακόμη ποδοσφαιριστή από τα τμήματα υποδομής επιβράβευσε η ΠΑΕ ΑΕΛ, ανοίγοντας την πόρτα της πρώτης ομάδας, όπου και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο λόγος γίνεται για τον Βαγγέλη Νούσιο, ποδοσφαιριστή της ομάδας Κ-20, ο οποίος με τις καλές του εμφανίσεις κάνει ένα όνειρο πραγματικότητα και αξιοποιείται έτσι ένα ταλέντο, από τον θεσσαλικό κάμπο. Ο μεσοεπιθετικός, που μπορεί να αγωνιστεί και στην κορυφή της επίθεσης αποτελεί εκ των βασικών επιλογών της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα. Ο ίδιος υπέγραψε με τους «βυσσινί» συμβόλαιο πέντε ετών σύμφωνα με την ανακοίνωση των «βυσσινί». H ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την υπογραφή 5ετούς επαγγελματικού συμβολαίου με τον επιτελικό μέσο της ομάδας νέων Κ-20 Βαγγέλη Νούσιο. Του ευχόμαστε να πραγματοποιήσει τις φιλοδοξίες του και να δικαιώσει τις δικές μας προσδοκίες».

Χρήστος Αρχοντούλης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass