ΑΜΦΙΒΟΛΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ

Σήμερα κρίνεται για Σάντι Κριζμάν, Φερνάντο Γουάλας

*Ανάλυση λαθών του τελευταίου αγώνα από τον Αντωνίου

Δημοσίευση: 13 Απρ 2018 22:04

Η αντίστροφη μέτρηση για τα δύο παιχνίδια της χρονιάς για την ΑΕΛ άρχισε καθώς την Κυριακή αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Super League, ενώ την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ για τον επαναληπτικό ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας.


Το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό προηγείται χρονικά και η λαρισινή ομάδα θέλει νίκη για να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία απέναντι σε ένα αντίπαλο που σίγουρα έρχεται χωρίς στόχους αλλά αυτό είναι και πρόβλημα αφού θα παίξει ελεύθερα και μπορεί να γίνει απειλητικός.
Ο τεχνικός της ομάδας Σωτήρης Αντωνίου αυτή τη στιγμή έχει νοκ άουτ τον Λεοζίνιο, ενώ θα πρέπει να περιμένει και τη σημερινή προπόνηση που θα γίνει στο Ael Fc Arena αν θα αγωνισθούν ο Κριζμάν και ο Γουάλας. Το σίγουρο είναι ότι και οι δύο δεν θα ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα αλλά θα μπουν αν είναι υγιείς κατά τη διάρκεια του αγώνα καθώς υπάρχει και το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ που είναι εξίσου κρίσιμο και δεν θέλει να ρισκάρει πιθανή υποτροπή των τραυματισμών τους.
Λογικά λοιπόν θα υπάρχουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα και η ενδεκάδα μάλλον θα απαρτίζεται από τους Μπόζοβιτς, Μόρα, Ζίζιτς , Γιοβάνοβιτς ή Γκόλια, Μασούρα, Μλαντένοβιτς ή Χούμπτσεφ, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς και Ναζλίδη.
Χθες η προπόνηση έγινε το πρωί στις εγκαταστάσεις των Δένδρων ενώ υπήρξε και σε βίντεο η ανάλυση των λαθών από τον αγώνα Απόλλωνα Σμύρνης-ΑΕΛ 3-0 τόσο στην αμυντική λειτουργία όσο και στο επιθετικό κομμάτι.
Ο προπονητής τόνισε ότι δεν πρέπει να επαναληφθούν τέτοια λάθη και ειδικά η ομάδα να έχει μεγάλη διάρκεια στο παιχνίδι και να μην τα παρατάει όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.
Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
Ασκήσεις τακτικής, δίτερμα και τελειώματα φάσεων, περιλάμβανε η χθεσινή προπόνηση του Παναιτωλικού. Το πρόγραμμα ακολούθησε ο Άργκους με το Ρότσα, θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Ιταμπέλ, Ουίλιαν, Ροντρίγκες, Χαντάκιας, ενώ δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι, Μάζουρεκ και Μπεχαράνο.  Η σημερινή προπόνηση θα γίνει στις 11.00 το πρωί στο Emileon.

ΣΩΤ. ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass