ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ

Χωρίς Παϊτέρη στην Κρήτη ο Απόλλωνας

• Αντίπαλος και η κούραση από το μακρινό ταξίδι

Δημοσίευση: 12 Απρ 2018 22:27

Χωρίς τον ταλαντούχο γκολκίπερ Παναγιώτη Παϊτέρη θα ταξιδέψει αύριο για την Κρήτη ο Απόλλων Λάρισας, για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Εργοτέλη, στο Παγκρήτιο Στάδιο(17:00).


Ο νεαρός πορτιέρο συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και αποφασίσθηκε να εκτίσει την ποινή του στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
Θα τον αντικαταστήσει ένας έμπειρος και αξιόλογος τερματοφύλακας ο Γιάννης Φιρινίδης, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα βρίσκεται υπομονετικά στον πάγκο και είναι έτοιμος να προσφέρει, όταν χρειαστεί, όπως γίνεται γι’ αυτό το παιχνίδι.
 Στη διάθεση του Κατερινιώτη τεχνικού Νίκου Θεοδοσιάδη εκτός του Παϊτέρη, δεν θα βρίσκονται και ο Άκης Σουλίδης που ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης μετά τον τραυματισμό του, όπως και ο Γιάννης Ανδρέου που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Αιγινιακό και εκτίει την τρίτη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του.
Κατά τα άλλα, αντίπαλος της λαρισινής ομάδας θα είναι και η κούραση, καθώς αύριο οι παίκτες θα προπονηθούν στις 11 το πρωί, ακολούθως στις 2 μετά το μεσημέρι θα αναχωρήσουν για τον Πειραιά και στις 9 το βράδυ ακτοπλοϊκώς θα πάνε στο Ηράκλειο, όπου αναμένεται η άφιξη στις 7 το πρωί του Σαββάτου.
Στις 11 το πρωί του Σαββάτου θα προπονηθούν στο «Βαρδινογιάννειο» και μετά τον αγώνα της Κυριακής, θα γίνει πάλι η επιστροφή ακτοπλοϊκώς στις 9 το βράδυ από το Ηράκλειο, για τον Πειραιά.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ
Ο Πέτρος Τσαγκαράκης από την ΕΠΣ Χανίων ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει την αναμέτρηση της Κυριακής (15/4 17:00) ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον Απόλλωνα Λάρισας στο Παγκρήτιο για την 26η αγωνιστική της Football League.
Βοηθοί του Χανιώτη ρέφερι ορίστηκαν να είναι ο Ιωάννης Κόκμοτος από την ΕΠΣ Ρεθύμνου και ο Αντώνιος Αναστασάκης της ΕΠΣ Χανίων, ενώ τέταρτος θα είναι ο Σπυρίδων Κολυτάς από την ΕΠΣ Λασιθίου. Τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Θεόδωρος Τριανταφυλλίδης από την ΕΠΣ Δυτικής Αττικής.
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές:
ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
*Πανσερραϊκός – ΑΟΧ Κισσαμικός (15:00 ΕΡΤ3): Κοτσάνης (Δράμας), Νατσιόπουλος (Μακεδονίας), Κουβαλάκης (Δράμας), 4ος Σιδηρόπουλος (Έβρου), παρ.Ναθαναήλ Χαραλαμπίδης(Καβάλας)
*Καραϊσκάκης – Καλλιθέα (17:00) : Τάσης (Ηπείρου), Μανασής (Τρικάλων), Μάνος (Λάρισας), 4ος Τσέτσιλας (Γρεβενών), παρ.Αθανάσιος Μπορτζαρής (Αχαΐας)
ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
*Δόξα Δράμας – ΟΦΗ (17:00 ΕΡΤ3): Γκορτσίλας, Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Γούτας (Χαλκιδικής), 4ος Φωτιάδης (Σερρών), παρ.Ευάγγελος Σηπάκης(Πέλλας)
*Σπάρτη – Αναγέννηση Κ. (17:00 Web TV): Παπαδόπουλος (Αχαΐας), Σεφέρης, Χρηστάκος (Πειραιά), 4ος Γκοβέσης (Αρκαδίας), παρ.Δημήτρης Δέτσης(Αθηνών)
*Άρης – Παναιγιάλειος (17:00) : Σιδηρόπουλος (Πέλλας), Βρούζος (Πιερίας), Κηλικιώτης (Ξάνθης), 4ος Πανυτσίδης (Κοζάνης), παρ.Γεώργιος Αμυγδαλής (Σερρών)
*Παναχαϊκή – Απόλλων Πόντου (17:00): Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας), Γιαννίκος (Πειραιά), Αδαμόπουλος (Μεσσηνίας), 4ος Μανούχος (Αργολίδας), παρ.Γρηγόρης Πάνου(Αιτ/νιας)
*Εργοτέλης – Απόλλων Λ. (17:00, Παγκρήτιο Στάδιο) : Τσαγκαράκης (Χανίων), Κοκμοτός (Ρεθύμνου), Αναστασάκης (Χανίων), 4ος Κολυτάς (Λασιθίου), παρ. Θεόδωρος Τριανταφυλλίδης(ΕΠΣ Δυτικής Αττικής).
Βέροια – Αιγινιακός     0-3 α.α.
Αχαρναϊκός – Τρίκαλα     0-3 α.α.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass