ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ

Αντωνίου: Πρώτα ο Παναιτωλικός…

• Την Τετάρτη 18 Απριλίου ο επαναληπτικός ημιτελικός με την ΑΕΚ

Δημοσίευση: 12 Απρ 2018 22:15

Την ερχόμενη Κυριακή αρχίζει το πιο καθοριστικό τριήμερο της ΑΕΛ σε πρωτάθλημα και κύπελλο Ελλάδας, καθώς την Κυριακή υποδέχεται τον Παναιτωλικό και θέλει νίκη για να τελειώσει την υπόθεση παραμονή ενώ την Τετάρτη (τελικά) 18 Απριλίου καλείται να υπερασπιστεί το 2-1 του πρώτου αγώνα στον επαναληπτικό ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ.


Ο τεχνικός της ομάδας Σωτήρης Αντωνίου για τα δύο αυτά παιχνίδια αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών ενώ για τον αγώνα με την ΑΕΚ είναι τιμωρημένος ο Φατιόν (θα πρέπει να βρει ο προπονητής αντικαταστάτη στα αμυντικά χαφ που πολλές πιθανότητες για τον ρόλο αυτό έχει ο Γκόλιας).
Σχετικά με τους τραυματίες αυτοί είναι τρεις, ο Λεοζίνιο που η συμμετοχή του πρέπει να αποκλειστεί και στα δύο παιχνίδια αλλά και οι Κριζμάν, Γουάλας. Ο πρώτος θα δοκιμάσει σήμερα αν μπορεί να αγωνισθεί με τον Παναιτωλικό ενώ ο δεύτερος αύριο στην προπόνηση που θα γίνει στο Ael Fc Arena.
Ο προπονητής της ομάδας αναφερόμενος στους δύο αγώνες είπε ότι αυτή τη στιγμή το μυαλό είναι πρώτα στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό για να εξασφαλιστεί η παραμονή και να μην παίξει η ομάδα σε πιθανά σενάρια ενώ αμέσως μετά τον αγώνα θα ασχοληθούν με το παιχνίδι της ΑΕΚ που θα είναι η μεγάλη φετινή πρόκληση της ομάδας και του ιδίου.
Σήμερα ο προπονητής αναμένεται να δείξει σε βίντεο στους παίκτες του στιγμιότυπα από την αναμέτρηση Απόλλωνα Σμύρνης-ΑΕΛ και θα τους κάνει την ανάλυση του αγώνα εστιάζοντας στα λάθη κυρίως του δευτέρου ημιχρόνου.

 

ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΡΑΣ
 Η ΕΠΟ έκανε γνωστή την ακριβή ημερομηνία διεξαγωγής των δεύτερων αγώνων της ημιτελικής φάσης. Μια ημέρα νωρίτερα θα διεξαχθούν τόσο το ΑΕΚ-ΑΕΛ, όσο και το ΠΑΟΚ-Πανιώνιος, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΕΠΟ.
Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: Την αλλαγή των ημερομηνιών διεξαγωγής των αναμετρήσεων της 2ης αγωνιστικής της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας αποφάσισε η Επιτροπή της διοργάνωσης. Λόγω της διεξαγωγής του αγώνα μπάσκετ Παναθηναϊκός-Ρεάλ Μαδρίτης στις 19/4 στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ για τα play-offs της EuroLeague, το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:
Τρίτη 17 Απριλίου 2018
ΠΑΟΚ-Πανιώνιος, Γήπεδο Τούμπας, 19:00
Τετάρτη 18 Απριλίου 2018
ΑΕΚ-ΑΕΛ, Ο.Α.Κ.Α., 19:30

 

Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
Ασκήσεις passing game, τακτικής και δίτερμα, περιλάμβανε η χθεσινή προπόνηση του Παναιτωλικού.
Ο τεχνικός Τραϊανός Δέλλας δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Μάζουρεκ και Μπεχαράνο, οι οποίοι και δηλώθηκαν να εκτίσουν την ποινή τους, τους τραυματίες Ιταμπέλ, Ροντρίγκες, Χαντάκιας, που κάνουν ακόμη θεραπεία ενώ ανέτοιμοι είναι οι Αργκους και Ουίλιαν.

 

 

ΟΡΙΣΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ 27ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
ΑΕΛ-Παναιτωλικός: Σκουλάς

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκαν οι ορισμοί διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League 2017-2018. Ο Μάνος Σκουλάς, από τον Σύνδεσμο Θεσσαλίας, πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα, θα διαιτητεύσει την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Παναιτωλικό που θα γίνει την Κυριακή 15 Απριλίου 2018 στις 15:00 στο AEL FC ARENA.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την ΑΕΛ στο εντός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου Ελλάδας στο AEL FC ARENA με την Παναχαΐκή (25/10/2017) που είχε βρει νικήτρια την ΑΕΛ με 3-0, στον εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία (17/12/2017), που είχε κερδίσει η ΑΕΛ με σκορ 2-0 και στην εντός έδρας ισοπαλία (0-0) με ΑΕΚ (20/01/2018) στο AEL FC ARENA, για το πρωτάθλημα της Superleague. Βοηθοί του ο Ράινχαρτ Μπουξμπάουμ από τον σύνδεσμο Ανατολικής Αττικής και ο Κώστας Νικολαΐδης από τον σύνδεσμο Μακεδονίας. Τέταρτος θα είναι ο Θανάσης Σέζος από την Ένωση Κιλκίς και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Θανάσης Νικολακόπουλος από την Ε.Π.Σ. Αθηνών.
Αναλυτικά οι διαιτητές των αναμετρήσεων της 27ης αγωνιστικής στη Super League:

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 14/4
15:00 Λαμία-Απόλλων Σμύρνης: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας), Πάτρας (Μακεδονίας), Χουσκόγλου (Θράκης), 4ος : Τζήλος (Λάρισας), παρ.: Κουρκούνας (Χανίων)
17:15 Λεβαδειακός-Αστέρας Τρίπολης: Τσαμούρης (Πειραιά), Ακρίβος (Αθηνών), Σαμοϊλης (Αθηνών), 4ος: Μπλούνας (Φθιώτιδας), παρ.: Μπίκας (Χαλκιδικής)
19:30 ΠΑΟΚ-Πανιώνιος: Τζοβάρας (Φθιώτιδας), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Δίπλαρης (Καρδίτσας), 4ος: Φωτιάς (Πέλλας), παρ.: Γιανναδάκης (Λασιθίου)

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 15/4
15:00 ΑΕΛ-Παναιτωλικός: Σκουλάς (Θεσσαλίας), Μπουξμπάουμ (Ανατ. Αττικής), Νικολαϊδης (Μακεδονίας), 4ος : Σέζος (Κιλκίς), παρ.: Νικολακόπουλος (Αθηνών)
17:15 Ξάνθη-ΠΑΣ Γιάννινα: Νεοφυτιάδης (Κορινθίας), Καρσιώτης (Κορινθίας), Χατζηνάκος (Δράμας), 4ος : Φωτιάδης (Καστοριάς), παρ.: Τικόζογλου (Μακεδονίας)
17:15 Παναθηναϊκός-Ατρόμητος: Κατσικογιάννης (Ηπείρου), Τάτσης (Ηπείρου), Μπαλτάς (Αχαϊας), 4ος : Βάτσιος (Δυτ. Αττικής), παρ.: Μητροφάνης (Αθηνών)
19:30 Πλατανιάς-ΑΕΚ: Κουμπαράκης (Θράκης), Δημόπουλος (Δυτ. Αττικής), Σπυρόπουλος (Ανατ. Αττικής), 4ος : Φουκάκης (Ηρακλείου), παρ.: Μαζαράκης (Κεφαλληνίας)

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 16/4
19:30 Ολυμπιακός-Κέρκυρα: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), Κωνστάντιος (Εύβοιας), Σινιοράκης (Χανίων), 4ος : Λάμπρου (Εύβοιας), παρ.: Μαυρόπουλος (Μακεδονίας)

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass