ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ

Ένα τηλεφώνημα χωρίζει… Κούγια-Πλεξίδα

Δημοσίευση: 23 Ιουν 2015 10:37

 

 

Του Σωτ. Κέλλα

Ένα τηλεφώνημα χωρίζει τον υποψήφιο αγοραστή κ. Αλέξη Κούγια με τον εκπρόσωπο της μεγαλομετόχου εταιρίας της ΠΑΕ ΑΕΛ, Βαγγέλη Πλεξίδα, για να ολοκληρωθεί η αγοραπωλησία της λαρισινής ομάδας και το περιεχόμενο θα είναι ο τρόπος κατοβολής του αντιτίμου για την πραγματοποίησή της.

Χθες το βράδυ ο κ. Κούγιας είχε στον Ισθμό της Κορίνθου ραντεβού με επιχειρηματίες από την Πάτρα παρουσία του προπονητή κ. Σπανού για να παραχωρήσει την Παναχαϊκή ώστε να μην διαλυθεί και υποβιβαστεί. Μάλιστα είπε ότι αυτό είναι το τελευταίο που κάνει για την Παναχαϊκή.

Μάλιστα η σιγουριά του είναι τόσο μεγάλη για την αγορά της ΑΕΛ που σε χθεσινή επικοινωνία μαζί του μας ανέλυσε και τις πρώτες σκέψεις της διοίκησης που θα ασκήσει.

Μας είπε χαρακτηριστικά… «Στα Γιάννενα όταν πήγα βρήκα θαλπωρή και με στήριξαν όλοι, μπορούν να δούνε και το επετειακό λεύκωμα των οργανωμένων οπαδών για το πρόσωπό μου. Μου άρεσε πολύ και πετύχαμε πολλά αλλά τότε δεν συγχώρεσα τη συμπεριφορά προς το Κιάσσο έναν παίκτη που στο μπαράζ ΟΦΗ-Γιάννενα έβαλε γκολ, τον πήραμε στα Γιάννενα και τον έβριζαν.

Όπου πήγα, σε ΑΕΚ, Λαμία, Γιάννενα, Παναχαϊκή έκανα έργο και δεν άφησα χρέη. Στη Λαμία πληρώσαμε μέχρι και το σήμα της ομάδας αλλά και την εγγυητική της ομάδας.
Έρχομαι στη Λάρισα και πιστεύω ότι θα έχω τη συμπαράσταση του εκπληκτικού κόσμου, το κοινωνικό περιβάλλον και το πολιτικό κάτι που δεν είχα στην Πάτρα από την οποία φεύγω αλλά την είχα στα Γιάννενα.

Στόχος μου είναι να κάνουμε μια ΑΕΛ όχι μόνο για τη Λάρισα αλλά να έχει πανελλήνια αναγνώριση.

Θα σας αποκαλύψω και κάτι… Κάποιοι από τη Λάρισα σαμποτάριζαν την ομάδα ώστε να μην έχει μια καθαρή και υγιή προσπάθεια. Έγινε μεγάλο κακό στην ομάδα από άτομα μέσα από την πόλη. Δεν αναφέρομαι προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης στους οπαδούς που έχουν κάθε δικαίωμα να εκφράζουν απόψεις και το κάνουν δημόσια.

Μόνος μου δεν μπορώ να κάνω τίποτα , θέλω μια διοίκηση από Λαρισαίους αλλά και παλαίμαχους ποδοσφαιριστές που να γνωρίζουν το αντικείμενο και να μπορούν να προσφέρουν με γνώμονα όχι απλά το γεγονός ότι έπαιξαν ποδόσφαιρο στην ομάδα.

Η αδειοδότηση είναι ένα θέμα σημαντικό που σίγουρα μας απασχολήσει αλλά θέλω τόσο πολύ να πάρω την ΑΕΛ που αυτό είναι το τελευταίο που με απασχολεί.

Και θα πω και κάτι… Ο κ. Πλεξίδας έδωσε πέρυσι χρήματα ειδικά πολύ υψηλές προκαταβολές, κάτι που έκανε κακό στην ομάδα. Το αποτέλεσμα ήταν να πάρουν χρήματα και μετά να μην αποδίδουν αυτά που έπρεπε μέσα στον αγωνιστικό χώρο ενώ αν είχαν πάρει μικρότερες προκαταβολές θα ήταν πιο διψασμένοι.

Έμαθα να παλεύω μόνος όπως κόντρα στην εγκληματική οργάνωση».

* Για την κλήση σε απολογία της Παναχαϊκής για φερόμενη ως ύποπτη προς χειραγώγηση ματς (σ.σ. αγώνα ΑΕΛ - Παναχαϊκή 1-0)…

«Αστειότητες στο συγκεκριμένο παιχνίδι έπρεπε να χάσουμε με 4-0, ο τερματοφύλακας μας έκανε την καλύτερή του εμφάνιση»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass