ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΑΕΛ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

Ελπίδες για Γουάλας, Κριζμάν

• Τι γίνεται με τον επαναληπτικό ημιτελικό αγώνα ΑΕΚ-ΑΕΛ

Δημοσίευση: 11 Απρ 2018 22:02

Συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία της ΠΑΕ ΑΕΛ ενόψει του αγώνα της 27ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Super League με τον Παναιτωλικό, όπου στόχος της λαρισινής ομάδας είναι η νίκη για να τελειώσει την υπόθεση παραμονή ώστε να μην μπλέξει σε πιθανά σενάρια, παρότι ακόμα και οι βαθμοί που έχει τώρα για κάποιους είναι αρκετοί.

Τις τελευταίες αγωνιστικές, επειδή γίνονται πολλά στο ελληνικό πρωτάθλημα, με μια νίκη ακόμα δεν θα έχει κανένα πρόβλημα στα τελευταία τρία παιχνίδια ώστε να μπορεί να σχεδιάσει με μεγαλύτερη άνεση χρόνου τη νέα αγωνιστική χρονιά.
Για το παιχνίδι της Κυριακής που θα γίνει στις 15.00 στο Ael fc Arena ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου αντιμετωπίζει πρόβλημα με τους τραυματισμούς των Γουάλας, Κριζμάν και Λεοζίνιο, αλλά οι πιθανότητες για τους δύο πρώτους να αγωνισθούν έστω και για μικρό χρονικό διάστημα είναι σημαντικές.
Αντίθετα με τον Λεοζίνιο που χάνει σίγουρα το Κυριακάτικο παιχνίδι, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του στον επαναληπτικό ημιτελικό αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΚ που θα γίνει στο ΟΑΚΑ.
Σήμερα ο προπονητής έχει προγραμματίσει πρωινή προπόνηση όπως και αύριο ενώ την Παρασκευή θα γίνει προπόνηση στις 3 μ.μ. την ώρα του αγώνα.

 

Ο ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ
Σενάρια αλλαγής της ώρας(ίσως και της ημέρας) του επαναληπτικού ημιτελικού του κυπέλου Ελλάδας ΑΕΛ-ΑΕΚ κάνουν την εμφάνισή τους με δεδομένο ότι θα συμπίπτουν οι οπαδοί της ΑΕΚ με αυτούς του Παναθηναϊκού επειδή στο κλειστό γυμναστήριο του ίδιου χώρου (ΟΑΚΑ) έχει ορισθεί ο αγώνας μπάσκετ ΠΑΟ-Ρεάλ Μαδρίτης για την Ευρωλίγκα.
Στην ΑΕΛ μέχρι τώρα δεν έχει φθάσει καμία ειδοποίηση για αλλαγή ώρας. Τον πρώτο λόγο τον έχει το συνδρομητικό κανάλι που φιλοξενεί τη διοργάνωση του κυπέλλου που είναι ανταγωνιστικό με το συνδρομητικό κανάλι της Ευρωλίγκα.
Η απόφαση αλλαγής ώρας ή ημέρας θα παρθεί μέχρι την Παρασκευή ενώ στην ΑΕΛ δεν αποκλείουν το παιχνίδι να γίνει με τον αρχικό ορισμό από τη διοργανώτρια αρχή δηλαδή την ΕΠΟ.

 

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ
Παιχνίδια κατοχής μπάλας και ασκήσεις τακτικής περιλάμβανε η χθεσινή προπόνηση για τον Παναιτωλικό. Με ένα απρόοπτο ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναιτωλικού για το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ την Κυριακή καθώς με πρόβλημα τραυματισμού αποχώρησε ο Δημήτρης Χαντάκιας.

 

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
Αναβλήθηκε η προγραμματισθείσα συνέντευξη Τύπου του μεγαλομετόχου κ. Αλέξη Κούγια. Για το γεγονός η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Για λόγους εκτάκτου επαγγελματικής απασχολήσεως του κ. Κούγια (διακοπή δίκης που αφορά στον Δήμο Γλυφάδας για την Πέμπτη και Παρασκευή 12 και 13 Απριλίου) αναβάλλεται η προγραμματισθείσα συνέντευξη Τύπου, την οποία θα έδιδε ο κ. Κούγιας σχετικώς με διαιτητικά λάθη που στέρησαν από την ΑΕΛ τη διεκδίκηση της εξόδου στην Ευρώπη μέσω του Πρωταθλήματος (ακυρώσεις γκολ, πέναλτι που δόθηκαν εις βάρος μας και πέναλτι που δεν δόθηκαν υπέρ μας, κάρτες, αποβολές που καταλογίστηκαν και αποβολές που δεν καταλογίστηκαν) και για τις λανθασμένες δικαστικές αποφάσεις και τα υπερβολικά πρόστιμα. Η συνέντευξη θα γίνει μετά τη ρεβάνς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ και σε ημερομηνία που θα δημοσιοποιηθεί».

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass