ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΧΘΕΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Σεμινάρια από το ΕΣΠΑ για αθλητικούς συντάκτες

Δημοσίευση: 11 Απρ 2018 18:01
Στη φωτογραφία από αριστερά προς τα δεξιά στον χώρο  του Φρουρίου ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ  Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ο Νίκος Κολοβέτσιος (αδελφός του Δημήτρη) και ο αθλητικός συντάκτης της «Ε» Σωτήρης Κέλλας Στη φωτογραφία από αριστερά προς τα δεξιά στον χώρο του Φρουρίου ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ο Νίκος Κολοβέτσιος (αδελφός του Δημήτρη) και ο αθλητικός συντάκτης της «Ε» Σωτήρης Κέλλας

Στη Λάρισα βρέθηκε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου Γιάννης Θεοδωρακόπουλος για οικογενειακούς λόγους και μιλήσαμε μαζί του σχετικά με τους στόχους που έχει η νέα διοίκηση.


Ο πρώτος είναι η υλοποίηση των σεμιναρίων μέσω ΕΣΠΑ που θα γίνουν σε όλη την Ελλάδα για αθλητικούς συντάκτες (για τον λόγο αυτό θα γίνουν επαφές σε όλη τη Θεσσαλία, υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός θέσεων ανά Περιφέρεια) και για τα οποία είχε ξεκινήσει σημαντική προεργασία η προηγούμενη διοίκηση.
Ο δεύτερος στόχος είναι ημερίδες με θέματα την κοινωνικότητα του αθλητισμού και σε συνεργασία με φορείς που προάγουν αθλητικές δράσεις όπως παραδείγματος χάρη η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Διοίκησης Αθλητισμού. Η θεματολογία θα αφορά στον αθλητισμό στην παιδική ηλικία, την ένταξη μέσω του αθλητισμού των προσφύγων στο κοινωνικό σύνολο, τον αθλητικό τουρισμό, τον αθλητισμό μέσα στην οικονομική κρίση, το σύγχρονο αθλητικό μάρκετινγκ και άλλα, ενώ για την καλύτερη θεματολογία θα υπάρχουν επαφές με την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Στόχος είναι ο ΠΣΑΤ να αγκαλιάσει όλη την Ελλάδα με δράσεις σημαντικές που θα φέρουν τον αθλητισμό σε πρώτο πλάνο.
Κατά την παρουσία του στη Λάρισα ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος συναντήθηκε τυχαία με τον Λαρισαίο ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Δημήτρη Κολοβέτσιο που βρέθηκε στην πατρίδα λόγω της αποχής που κάνουν από τις προπονήσεις οι παίκτες του Παναθηναϊκού με αίτημα την πληρωμή των αποδοχών τους.
Μάλιστα οι δυο τους συζήτησαν τα ποδοσφαιρικά δρώμενα της περιοχής με τον Λαρισαίο παίκτη να αναφέρεται στη φετινή ανταγωνιστικότητα του πρωταθλήματος, στην οποία είχε όλα τα εχέγγυα να προστεθεί και ο Παναθηναϊκός αν δεν υπήρχαν τα προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα.
Επίσης ο Δημήτρης Κολοβέτσιος έλεγε ότι η ΑΕΛ δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα στην προσπάθεια της παραμονής της.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass