Καλλιθέα: Χειραγωγημένος, κακότεχνα σκηνοθετημένος - Απόλλων Λάρισας: Γίνεται «επίθεση» δυσφήμισης

Δημοσίευση: 07 Απρ 2018 19:29

Ως χειραγωγημένο χαρακτηρίζει και με επίσημη ανακοίνωσή της πλέον η ΠΑΕ Καλλιθέα τον αγώνα της Μεγάλης Τετάρτης με τον Απόλλωνα Λάρισας, για το πρωτάθλημα της Football League.

Μετά τις δηλώσεις του γενικού αρχηγού της αθηναϊκής ομάδας, Νίκου Γιαννόπουλου, που προκάλεσαν την παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα, ο οποίος διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, η ΠΑΕ Καλλιθέα εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση όπου τονίζει, μεταξύ άλλων, ότι «... ο αγώνας της ομάδος μας με τον Απόλλωνα Λάρισας δεν ήταν απλά χειραγωγημένος, αλλά ήταν κακότεχνα σκηνοθετημένος από πρόσωπα που έχουν βρει στο Στοίχημα τους πόρους για την αντιμετώπιση των υπαρκτών προβλημάτων του Ελληνικού ποδοσφαίρου».
Υπενθυμίζεται ότι στην επίμαχη αναμέτρηση, που έγινε στο στάδιο Αλκαζάρ, η Καλλιθέα προηγήθηκε με 3-1 στο ημίχρονο, αλλά τελικά ο Απόλλων Λάρισας πήρε τη νίκη με 4-3. Ο γενικός αρχηγός της αθηναϊκής ομάδας κατήγγειλε ότι οι παίκτες των γηπεδούχων «άφησαν» την Καλλιθέα να προηγηθεί στο σκορ και στο β΄ μέρος ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και έφτασαν στην ανατροπή.
Η ανακοίνωση αναφέρει συγκεκριμένα:
«Η ΠΑΕ Καλλιθέα εκφράζει την ικανοποίησή της για την άμεση αντίδραση του αθλητικού εισαγγελέα και την κλήτευση του γενικού αρχηγού μας προς παροχή εξηγήσεων. Η πεποίθησή μας είναι ότι ο αγώνας της ομάδος μας με τον Απόλλωνα Λάρισας δεν ήταν απλά χειραγωγημένος, αλλά ήταν κακότεχνα σκηνοθετημένος από πρόσωπα που έχουν βρει στο Στοίχημα τους πόρους για την αντιμετώπιση των υπαρκτών προβλημάτων του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η ΠΑΕ Καλλιθέα ουσιαστικά πληρώνει το τίμημα της άκαμπτης στάσης που έχει τηρήσει. Δεν θέλησε ούτε σε περίεργες συμπράξεις να συμμετάσχει, ούτε τις αρχές της να εκποιήσει. Αναμένουμε το πόρισμα των αρμοδίων αναφορικά με τις στοιχηματικές αποδόσεις του συγκεκριμένου αγώνα και εκφράζουμε τη θλίψη μας, γιατί χρειάστηκε ο αγώνας αυτός για να διαπιστώσουν οι αρμόδιοι τι ακριβώς συμβαίνει και πού οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο. Καλή Ανάσταση».
Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας απάντησε στην επίσημη ανακοίνωση της Καλλιθέας και αποφάσισε να καταθέσει μήνυση στον γενικό αρχηγό της ΠΑΕ Καλλιθέας, Νίκο Γιαννόπουλο, για τα όσα συκοφαντικά υποστήριξε σε δηλώσεις του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα Λάρισας:
«Φαίνεται πως η ΠΑΕ Καλλιθέα έχει αναγάγει, από τη σφαίρα της φαντασίας της, την αγωνιστική της ανεπάρκεια σε «επίθεση» δυσφήμισης και μείωσης της όλης προσπάθειάς μας, μέσα στο γήπεδο. Αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε πλήρως σε τι εξυπηρετεί αυτό, όμως έχουμε να τους πούμε, πως εμείς το μόνο που κάνουμε κάθε αγωνιστική, είναι να παλεύουμε για τη νίκη. Αν αυτό είναι μεμπτό, τότε, σίγουρα ο τρόπος σκέψης τους, αν δεν είναι ...«κατευθυνόμενος» είναι βαριά «άρρωστος».
Ακούσαμε και αυτό, εν έτει 2018, ότι είναι «πονηρό» μια ομάδα να θέλει να κερδίσει, ακόμη και αν είναι πίσω στο σκορ. Κύριοι σε αυτό τον δρόμο, δεν θα σας ακολουθήσουμε. Παίζετε μόνοι σας και έρχεστε... δεύτεροι! Εμείς, έχοντας καθαρή τη συνείδησή μας, θα εξακολουθήσουμε, έχοντας πίστη, στους παίκτες και στους προπονητές μας, να προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να γινόμαστε όλο και καλύτεροι μέσα στις γραμμές του γηπέδου και μόνον εκεί. Τα υπόλοιπα θα τα αφήσουμε μόνον για εσάς...
Και επίσης δεν είναι τυχαίο ότι είμαστε τέταρτοι στο πρωτάθλημα της Football League με 43β., με δεκατέσσερις νίκες στο ενεργητικό μας, έχοντας μάλιστα κερδίσει τρεις φορές την εν λόγω ομάδα (ΠΑΕ Καλλιθέα) φέτος (2 φορές στην Αθήνα για Κύπελλο και Πρωτάθλημα και μία στη Λάρισα). Καλή Ανάσταση σε όλον τον κόσμο.
Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας αποφάσισε να καταθέσει μήνυση στον γενικό αρχηγό της ΠΑΕ Καλλιθέας, Νίκο Γιαννόπουλο για τα όσα συκοφαντικά υποστήριξε σε δηλώσεις που έκανε σε ΜΜΕ, εις βάρος του συλλόγου μας. Το νομικό τμήμα της ΠΑΕ την Τρίτη θα καταθέσει τη μηνυτήρια αναφορά, ζητώντας την άσκηση σε βάρος του, της ποινικής δίωξης για δυσφήμιση και συκοφαντική δυσφήμιση μέσω του Τύπου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass