ΤΙ ΕΙΠΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ «ΕτΔ» Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ

«Ταύτιση απόψεων, τελειώνουμε σήμερα!»

*Και πρόσθεσε «Αν ισχύουν αυτά που μου είπε ο κ. Πλεξίδας» *Τι δήλωσε ο Βαγγέλης Πλεξίδας μετά τη συνάντηση…

Δημοσίευση: 22 Ιουν 2015 10:58

 

 

 

Του Σωτ. Κέλλα

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δεν ξέρουμε αν καταφέρει σήμερα να πείσει τους εταίρους και τους θεσμούς για μια συμφωνία για τη χώρα, αλλά ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας δείχνει σίγουρος για τη συμφωνία να πάρει την ΠΑΕ ΑΕΛ και να ηγηθεί της ομάδας μετά το ραντεβού που είχε με τον εκπρόσωπο της μεγαλομετόχου εταιρίας Βαγγέλη Πλεξίδα στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Ο κ. Κούγιας ήρθε χθες στη Λάρισα, περίπου στις 8 μ.μ., και πήγε μαζί με τον κ. Πλεξίδα στο προπονητικό κέντρο των Δένδρων ενώ αργότερα πήγαν τα γραφεία.

Και από τα δύο ενθουσιάστηκε ενώ στη συνέχεια μίλησε για δύο ώρες περίπου με τον κ. Πλεξίδα.

Μετά το τέλος της συνάντησης μιλώντας στην «ΕτΔ» έδειξε σίγουρος για την αγορά της ομάδας λέγοντας ότι είναι ένα ντιλ που δεν θέλει να χαλάσει γιατί επιθυμεί πολύ να πάρει την ομάδα.

Μας είπε χαρακτηριστικά: «Ο κ. Πλεξίδας έδειξε διάθεση να πουλήσει την ομάδα και ο λόγος είναι ότι δεν μπορεί την πίεση αλλά και το γεγονός ότι από το Δεκέμβριο δεν έχει δει την ομάδα του. Πήγαμε μαζί στο προπονητήριο των Δένδρων όπου πραγματικά είναι μια υπέροχη εγκατάσταση. Ήταν εξαιρετικά όσα είδα και στη συζήτηση υπήρχε ταύτιση απόψεων. Έγινε μια πολύ καλή και εποικοδομητική συζήτηση και από τις δύο πλευρές.

Υπάρχουν μερικά διαδικαστικά θέματα και εκτιμώ ότι μέχρι αύριο(σ.σ. σήμερα) θα έχουμε τελειώσει αν και εφόσον δεν υπαναχωρήσει ο κ. Πλεξίδας σε αυτά που μου είπε.

Έχουμε κάποιες διαφορές στον τρόπο καταβολής του αντιτίμου αλλά θεωρώ ότι θα ξεπερασθούν. Θέλω τόσο πολύ να πάρω την ομάδα που ακόμα και η μη αδειοδότηση για μένα δεν είναι εμπόδιο. Με τις νομικές μου γνώσεις θα το ξεπεράσω, είμαι σίγουρος.

Στη Λάρισα όλοι να είναι βέβαιοι ότι θα κάνουμε κάτι ωραίο με ποδοσφαιρική λογική και καλαισθησία.

*Δηλαδή θα υπογράψετε και συμβόλαια;

«Όχι αμέσως αφού εκπρόσωποί μου θα συνεργασθούν με τους δικηγόρους του κ. Πλεξίδα και συγκεκριμένα τον κ.Αλεξίου που τον εκτιμώ για να ελέγξουμε όλα τα οικονομικά στοιχεία. Έχω πικρή εμπειρία από την Παναχαϊκή που μου παρουσίασε χρέη 435.000 ευρω και μετά αυτά έγιναν 3,3 εκατομμύρια ευρώ κυρίως με μη δηλώσεις ποδοσφαιριστών στο ΙΚΑ. Δυστυχώς τον ενθουσιασμό να πάρω την Παναχαική τον πλήρωσα ακριβά και γι’ αυτό θέλω να είμαι προσεχτικός σε όλα. Τότε μόλις ανέλαβα την ομάδα έγιναν 46 προσφυγές ποδοσφαιριστών!».

Ο κ. Κούγιας αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης έφυγε για την Αθήνα αλλά με τη σκέψη ότι σύντομα θα ξαναβρεθεί στη Λάρισα. Μάλιστα όταν τον ρωτήσαμε για προπονητή και παίκτες μας απάντησε ότι σύμφωνα με τον κ.Πλεξίδα κανένας παίκτης δεν είναι δεσμευμένος με την ομάδα, ενώ ο κ.Πλεξίδας θα «καθαρίσει» κάθε εκκρεμότητα που υπάρχει. Για προπονητή είπε ότι πρέπει πρώτα να υπάρξει συμφωνία γιατί μετά όλα είναι εύκολα…. Πάντως τόνισε ότι θα έρθει προπονητής που θα ταιριάζει με την ΑΕΛ.

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΛΕΞΙΔΑΣ

Μιλήσαμε και με τον Βαγγέλη Πλεξίδα που μας είπε τα εξής: «Πήγαμε μαζί με τον κ. Κούγια στο προπονητικό κέντρο και συζητήσαμε πολλά θέματα σε πολύ καλό κλίμα. Μου ζήτησε χρόνο για να απαντήσει και περιμένω. Δεν συμφωνήσαμε ακόμα».  

Δεν θέλησε να πει κάτι παραπάνω όσο και αν τον πιέσαμε αν βρίσκεται κοντά ή μακριά σε συμφωνία με τον κ.Κούγια. Πάντως μας είπε ότι σε μια βδομάδα θα έχει οριστικοποιηθεί το θέμα (με συμφωνία ή μη).

Η διάσταση των απόψεων εκτιμούμαι ότι έχει να κάνει με τον τρόπο καταβολής των χρημάτων αλλά και τον οικονομικό έλεγχο της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass