ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΠΑΚΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΤΜΙΝΤΟΝ

Η Τυρναβίτισσα Ιωάννα Καρκαντζιά στους Ευρωπαϊκούς Ολυμπιακούς

Δημοσίευση: 22 Ιουν 2015 8:06

 

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ  (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Στους ευρωπαϊκούς αγώνες στο Μπακού  του Αζερμπαϊτζάν και η Τυρναβίτισσα αθλήτρια  στο μπάντμιντον Ιωάννα Καρκαντζιά. Οι αγώνες στο συγκεκριμένο άθλημα ξεκινούν σήμερα  και θα  διαρκέσουν μέχρι τις 28  του μήνα. Η Ιωάννα Καρκαντζιά ολοκλήρωσε την προετοιμασία της προπονητικά την προηγούμενη εβδομάδα στην Ολλανδία και βρίσκεται στο Μπακού από τις 19 του μήνα.

Η Ιωάννα Καρκαντζιά παίζει μπάντμιντον από την ηλικία των 9 χρόνων. Ξεκίνησε από τον Τύρναβο, αργότερα κατά τη διάρκεια των σπουδών της  στη Θεσσαλονίκη και τα τελευταία  τρία χρόνια από την Ολλανδία.

Τρία χρόνια πριν και λόγω της τότε πρόκρισής της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ενδιαφέρθηκε  ένας  Ολλανδός προπονητής για εκείνη και της έδωσε την ευκαιρία να μετακομίσει στην Ολλανδία ώστε να προπονηθεί και να παίξει σε ένα υψηλότερο επίπεδο στην προσπάθεια να υλοποιήσει το όνειρό της, την πρόκριση  για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίου 2016.

Τον πρώτο ενάμιση  χρόνο της διαμονής της στην Ολλανδία(Μάρτιος 2012 - Σεπτέμβριος 2013) έμενε στο ίδιο σπίτι με την οικογένεια του προπονητή της μέχρι να μάθει καλά τη γλώσσα, να αναγνωριστεί το πτυχίο της  ως φυσικοθεραπεύτριας και να μπορέσει παράλληλα με τις εντατικές προπονήσεις  να δουλέψει για να καλύψει τα έξοδά της. Όλο αυτό τον καιρό σημαντική υπήρξε η στήριξη και βοήθεια των γονιών της οικονομικά αλλά και ψυχολογικά

Πέρυσι, μετά την πρόκριση της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Καζάν της Ρωσίας ενημερώθηκε  για τη διοργάνωση των πρώτων Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Αγώνων στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν και έθεσε μαζί με τον προπονητή της την πρόκρισή της  για το Μπακού ως ενδιάμεσο στόχο στο δρόμο της  για την εκπλήρωση του ονείρου της .

Μετά τους πόντους που κατάφερε να συγκεντρώσει στα 13 τουρνουά εντός και εκτός Ευρώπης που συμμετείχε από το Μάρτιο του 2014 έως και το Μάρτιο του 2015 και σύμφωνα με την άνοδό της  στην παγκόσμια κατάταξη, κατάφερε να προκριθεί τον περασμένο Απρίλιο για τη μεγάλη διοργάνωση των Πρώτων Ευρωπαϊκών Αγώνων του Μπακού.

Η Ιωάννα Καρκαντζιά έχει τις ευχές όλων των Τυρναβιτών και όλων των Ελλήνων για επιτυχή παρουσία και νίκες στο Μπακού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass