ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2015-2016

Στάση αναμονής στον Οικονόμο

*Χρειάζεται να συγκροτηθεί ισχυρό διοικητικό συμβούλιο

Δημοσίευση: 22 Ιουν 2015 9:05

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης προσπάθησε φιλότιμα την περσινή σεζόν στον 2ο όμιλο της Γ΄Εθνικής κατηγορίας και κατάφερε πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, να «σφραγίσει» την παραμονή του στην κατηγορία.

Ήταν μια ομάδα με νέα παιδιά κυρίως, που έπαιξε καλό ποδόσφαιρο στα περισσότερα παιχνίδια και σε αυτό συντέλεσε η σοβαρή δουλειά που έγινε από τον προπονητή Κώστα Κατσάρα, την επαγγελματική συνέπεια των ποδοσφαιριστών, αλλά και η βοήθεια που υπήρξε από τους ανθρώπους της διοίκησης, όπως φυσικά και από τους φιλάθλους.

Για την καινούργια αγωνιστική περίοδο υπάρχει στάση αναμονής στους «Πράσινους», καθώς σε μια γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες, δεν εμφανίσθηκε ο απαιτούμενος αριθμός των μελών, για να προχωρήσουν οι διαδικασίες.

Από κει και πέρα δεν έγινε δεύτερη απόπειρα για να αναδειχθεί νέο δ.σ. και μέχρι χθες δεν σημειώθηκε κάποια εξέλιξη.

Όμως όσο περνούν οι ημέρες θα είναι καλό για το συμπαθές αυτό σωματείο του νομού, να αναδείξει ένα ισχυρό διοικητικό συμβούλιο, διότι την καινούργια περίοδο όπως δείχνουν τα πράγματα, θα χρειαστεί η συμβολή πολλών φίλων της ομάδας για να μπορέσει να λειτουργήσει σε πρώτη φάση και να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα με στόχο την όσο το δυνατόν πιο άνετη παραμονή στη Γ΄Εθνική.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται λοιπόν να γίνει μια δεύτερη προσπάθεια για γενική συνέλευση και να διερευνήσει η νυν διοίκηση κατά πόσο υφίσταται ενδιαφέρον και από άλλους φίλους της ομάδας, να εμπλακούν με τα διοικητικά του Οικονόμου.

Όλοι μας γνωρίζουμε ότι λόγω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας, για να μπορέσει μια ομάδα να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της, χρειάζεται να έχει οικονομική στήριξη από πολλούς, ώστε το μπάτζετ να φτάσει σε ικανοποιητικά επίπεδα.

Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Τσαριτσάνης τα τελευταία χρόνια έχει δείξει ότι είναι ένα σωματείο που κέρδισε την εκτίμηση και άλλων ομάδων, από την καλή οργάνωση και την αρωγή όλων, διοίκησης, φιλάθλων και χορηγών.

Πρέπει να συνεχισθεί αυτή η προσπάθεια και όσοι έχουν τη δυνατότητα, καλό θα είναι να έχουν πιο ενεργό ρόλο στους «Πράσινους», το έργο των οποίων θα είναι πιο δύσκολο, αφού ακόμη και στις νεοφώτιστες ομάδες φαίνεται ότι υπάρχει ενθουσιασμός και είναι αποφασισμένες οι διοικήσεις τους να κάνουν ηχηρές μεταγραφές, προκειμένου να μην είναι περαστικές από τη Γ΄Εθνική.

Εν αναμονή λοιπόν το τι θα γίνει στον Οικονόμο, αφού όσο το δυνατόν γρηγορότερα ξεκαθαρίσει το τοπίο τόσο και ο σχεδιασμός θα πραγματοποιηθεί χωρίς να υπάρξει πίεση και ο χρόνος θα κυλά υπέρ της ομάδας, στην ιστορική αυτή κωμόπολη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass