ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΔΥΟ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΤΗ ΕΠΣΛ

Στη Λάρισα η Εθνική Γυναικών

*Αύριο Μ. Τρίτη και τη Μ. Πέμπτη στο στάδιο Αλκαζάρ

Δημοσίευση: 02 Απρ 2018 17:16

Στη Λάρισα θα βρεθεί τις ημέρες αυτές η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου των Γυναικών, η οποία θα δώσει δύο φιλικές αναμετρήσεις αύριο Μ. Τρίτη (16:00) και τη Μ. Πέμπτη (11:00) στο στάδιο Αλκαζάρ με τη Μικτή ΕΠΣΛ, αποτελούμενη από παίκτες γεννηθέντες τα έτη 2003 και 2004.

Πρόκειται για δύο παιχνίδια που αναμένεται να αποτελέσουν γιορτή για το τοπικό ποδόσφαιρο του νομού και για τον λόγο αυτό η ΕΠΣΛ καλεί το φίλαθλο κοινό της Λάρισας να δώσει το «παρών» στο γήπεδο Αλκαζάρ τις δύο προαναφερόμενες ημέρες. Η είσοδος για όλους θα είναι δωρεάν.

Εν τω μεταξύ από τον προπονητή της Μικτής ΕΠΣΛ, Κυριάκο Κυζιρίδη, ενόψει του αυριανού πρώτου αγώνα κλήθηκαν στην αποστολή οι παρακάτω ποδοσφαιριστές (οι οποίοι θα πρέπει να βρίσκονται στο στάδιο Αλκαζάρ αύριο στις 14:30):

Νικολακούλης Ι., Μπούρας, Γώγος, Τσιούπρος, Ζησούλης, Πέτσουλας (ΑΕΛ), Ελέζι (Μελισσοχώρι), Ζιάρρας, Μπλαντάς, Παπαδάκος (Ηρακλής Λάρ.), Τριανταφύλλου, Παπαγεωργίου (Ακαδ. Τυρνάβου), Βλησαρούλης (Απόλλων Λάρ.), Γκάνας (Πελασγιώτιδα), Μπάγκας Δ. (Μαυροβούνι), Γκατζιούρας, Γραβάνης, Παπαθανασίου (Νίκη Μιχαήλ), Καρέλας (Δήμητρα Γιάνν.), Μουσκεμένος (Διογένης), Γκούμας Δ. (Βαλανίδα), Τσιαμπαλής (Ανθούπολη).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass