ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Φινάλε με ήττα για τον Αχιλλέα

* Εχασε στο Προάστιο της Καρδίτσας από τα Σέλλανα με 1-0

Δημοσίευση: 02 Απρ 2018 16:44

Με ήττα αποχαιρέτησε τη Γ' Εθνική κατηγορία χθες ο Αχιλλέας Φαρσάλων, ο οποίος έχασε στο Προάστιο της Καρδίτσας από τον Α.Ο. Σελλάνων με 1-0.

Οι παίκτες του Τάκη Παραφέστα, παρότι η ομάδα εδώ και καιρό δεν είχε ελπίδες για την παραμονή, προσπάθησαν φιλότιμα και έδειξαν πως η ομάδα άξιζε καλύτερης τύχης.

Στο 5ο λεπτό, το όμορφο φαλτσαριστό σουτ του Καραγκούνη από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, πέρασε ξυστά άουτ από το κάθετο δοκάρι του Κουτσόπουλου.

Ο ΑΟ Σελλάνων «απάντησε» στο αμέσως επόμενο λεπτό, όταν ο Υφαντής γύρισε από δεξιά και ο Βουκομάνοβιτς με απευθείας πλασέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα σχεδόν παράλληλα με το τέρμα.

Στο 17’ μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Αρχοντής βρέθηκε αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι, σούταρε συρτά με την μπάλα να κοντράρει σε πόδι αμυνομένου και να φεύγει σε νέο κόρνερ.

Από το κόρνερ ο Χάδιαρης κατάφερε να σουτάρει από πλεονεκτική θέση αλλά αδύναμα, με τον Χάμο να μπλοκάρει την μπάλα.

Στο 19’ ο Διπλάρης γέμισε στην περιοχή, ο Βουκομάνοβιτς κέρδισε στον αέρα τον Χάμο, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ στο 20’ οι Διπλάρης, Κοντός και Βουκομάνοβιτς άλλαξαν την μπάλα και ο Σέρβος επιθετικός με δυνατό συρτό σουτ πέτυχε το 1-0.

Τέσσερα λεπτά αργότερα στο 24’, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κοντού, ο Θεοδωρόπουλος επιχείρησε ένα εντυπωσιακό γυριστό σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στο 25’ ο Υφαντής μπήκε από αριστερά, γύρισε στο ύψος της μικρής περιοχής για τον Διπλάρη και με κεφαλιά-ψαράκι αυτοθυσίας ο Οικονόμου απομάκρυνε.

Η τελευταία καλή φάση του πρώτου ημιχρόνου ανήκε στον Αχιλλέα. Ο Νεμπεγλέρας εκτέλεσε φάουλ και ο Τλούπας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα ελάχιστα εκατοστά από το οριζόντιο δοκάρι του Κουτσόπουλου.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 65’ η σέντρα-σουτ του Αναγνώστη βρήκε το πάνω μέρος της οριζόντιας δοκού των Σελλάνων.

Στο 77’ οι γηπεδούχοι δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να πετύχουν ένα δεύτερο τέρμα, όταν Διπλάρης και Βουκομάνοβιτς έπαιξαν το «ένα-δύο», ο Διπλάρης την κατάλληλη στιγμή γύρισε την μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής και ο Υφαντής αντί να σουτάρει, προτίμησε να κάνει ντρίπλα με αποτέλεσμα να χάσει την ευκαιρία για το 2-0.

Εκεί ουσιαστικά τελείωσε και το παιχνίδι, καθώς οι γηπεδούχοι είχαν το μυαλό τους στο ματς του Βελεστίνου, ενώ οι παίκτες του Αχιλλέα προσπαθούσαν φιλότιμα, αλλά χωρίς κίνητρο και ουσιαστικά περίμεναν να τελειώσει το ματς και η φετινή χρονιά.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Α.Ο. ΣΕΛΛΑΝΩΝ (Γιάννης Μπουρνάκας): Κουτσόπουλος, Μετούσι, Τζάνης, Κούρκουλας, Αρχοντής, Θεοδωρόπουλος, Χάδιαρης, Κοντός(88΄Μάττας), Διπλάρης, Υφαντής(85΄Ξανθόπουλος), Βουκομάνοβιτς.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Τάκης Παραφέστας): Χάμος (70′ Παπαδημητρίου), Κούλπας, Οικονόμου, Μάρκου, Κουρούμαλος, Κατσανάκης (46′ Κομισόπουλος), Νεμπεγλέρας, Τλούπας, Καραγκούνης, Αραπίτσας, Αναγνώστης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass