ΤΑ ΣΕΛΛΑΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΡΝΑΚΑ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΤΡΟΠΑΙΟ

Ενας Λαρισαίος κυπελλούχος στην Καρδίτσα

• Επικράτησαν στον χθεσινό τελικό του Μακρυχωρίου με 4-0

Δημοσίευση: 22 Μαρ 2018 16:17

Λαρισινό χρώμα είχε ο χθεσινός τελικός ποδοσφαίρου στην Καρδίτσα όπου ο ΑΟ Σελλάνων του Γιάννη Μπουρνάκα κέρδισε τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου με σκορ 4-0, παρουσία 1.500 φιλάθλων σύμφωνα με τη διοργανώτρια αρχή.
Η ομάδα του Προαστίου στον 42ο τελικό κυπέλλου ΕΠΣΚ «Ανδρέας Γεωργίου», αναδείχθηκε πανάξια κυπελλούχος ΕΠΣ Καρδίτσας για δεύτερη διαδοχική χρονιά και για τρίτη στην ιστορία της.
Στην πεντηκοστή επέτειο της Καρδιτσιώτικης Ένωσης, ο 42ος τελικός είχε έντονο φιλανθρωπικό ενδιαφέρον, αφού το 40% των εσόδων διατέθηκαν για τον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες «Φλόγα» – που είχε τοποθετήσει από νωρίς δύο κιόσκια στην είσοδο του ΔΑΚ της Καρδίτσας.
Πριν τη σέντρα, πραγματοποιήθηκε αγώνας επίδειξης μεταξύ της Μικτής ομάδας Παίδων και του αντίστοιχου ηλικιακού τμήματος υποδομής του ΑΟ Σελλάνων, ενώ στην ανάπαυλα αγωνίστηκαν σε αντίστοιχου χαρακτήρα παιχνίδι διάρκειας 10 λεπτών, το οποίο διαιτήτευσαν με επιτυχία οι διαιτητές της ΕΠΣΚ, Έλενα Ανδρέου, Χριστίνα Αντωνίου και Μαρία Καλυβιώτη.
Επίσης, πριν το εναρκτήριο λάκτισμα τιμήθηκε η μνήμη του Ανδρέα Γεωργίου, επί σειρά ετών νομικού συμβούλου της ΕΠΣ Καρδίτσας, παλαιού προέδρου της Αναγέννησης και διαχρονικού υπηρέτη του Καρδιτσιώτικου ποδοσφαίρου, με αναμνηστική πλακέτα που παρέλαβε η σύζυγός του αγκαλιά με τον γιο του εκλιπόντος, μέσα σε συγκινησιακό κλίμα.
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο ΑΟ Σελλάνων έφτασε δίκαια στο τελικό αποτέλεσμα, είχε τον απόλυτο έλεγχο και δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα.
Στην πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ευτύχησε να προηγηθεί, όταν στο 9' ο Κοντός μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια του Βουκομάνοβιτς από τα δεξιά, έγινε δέκτης της μπάλας σούταρε, με τον Τριανταφύλλου να αποκρούσει και στην εξέλιξη της φάσης η μπάλα να προσκρούει δύο φορές στο οριζόντιο δοκάρι για να τη στείλει στα δίχτυα στην επαναφορά ο Παπαδημητρόπουλος.
Στο 19' ήρθε το δεύτερο γκολ για την ομάδα του Γιάννη Μπουρνάκα, όταν ο Κοντός με ωραία ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή, ανατράπηκε από τον Τζιλό, με τον διαιτητή Τίκα να καταλογίζει πέναλτι. Ο Κοντός το εκτέλεσε εύστοχα πετυχαίνοντας το 2-0.
Στο 35' η ομάδα του Προαστίου έκανε τρία τα τέρματά της και πάλι από την «άσπρη βούλα». Αυτή τη φορά ο Μπακρατσάς από τα δεξιά σέντραρε, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Κουλοκτσή μέσα στην περιοχή και έτσι είχαμε τη δεύτερη παράβαση και υπόδειξη για πέναλτι.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο Βουκομάνοβιτς αυτή τη φορά που έστειλε στην αντίθετη γωνία τον Τριανταφύλλου για το 3-0.
Στο 75' ο Βουκομάνοβιτς βρήκε εκτεθειμένη την άμυνα του Απόλλωνα μετά από διώξιμο του Διπλάρη και έτσι πετάχτηκε πιο γρήγορα απ'όλους, βγήκε σε θέση τετ-α-τετ, ντρίμπλαρε και τον Τριανταφύλλου για να πλασάρει σε κενή εστία για το 4-0.
Άριστη η διαιτησία των κυρίων Τριαντάφυλλου Τίκα, Δημήτρη Τίκα, Γιώργου Στεφανή και Δημήτρη Μαργιολά.
Α.Ο. ΣΕΛΛΑΝΩΝ (Ι. Μπουρνάκας): Λέμπας, Μετούσι, Διπλάρης, Αρχοντής, Γιαγιάκος (46' Χάδιαρης), Θεοδωρόπουλος, Μάττας, Παπαδημητρόπουλος (63' Μπαλαμπάνος), Μπακρατσάς, Κοντός, Βουκομάνοβιτς (78' Παπαδημητρίου).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Β. Καραγιάννης): Τριανταφύλλου, Κουλοκτσής, Δ. Τεντολούρης (76' Αναγνωστόπουλος), Τζιλός (86' Φ. Αργυρόπουλος), Ισούφης, Κοντοβάς, Αλ. Κρανιώτης, Απ. Τεντολούρης, Κατσιγιάννης (66' Τσιάκος), Κόκκινος, Φουντούνας (46' Κ. Κρανιώτης).
*Σε δηλώσεις που έκανε μετά το παιχνίδι ο λαρισαίος τεχνικός του Α.Ο.Σελλάνων Γιάννης Μπουρνάκας, τόνισε τα εξής: «Συγχαρητήρια στα παιδιά, σε αυτούς ανήκει το τρόπαιο που κατέκτησαν. Ξεχνάμε αυτόν τον τελικό, διότι έχουμε μπροστά μας δύο ακόμη πιο μεγάλους τελικούς για το πρωτάθλημα της Γ'Εθνικής, με το Μαρτίνο το Σάββατο και με τον Αχιλλέα Φαρσάλων την τελευταία αγωνιστική. Μετά θα πανηγυρίσουμε, καθώς προέχει η σωτηρία της ομάδας».
* Μεταξύ των θεατών ήταν πολιτικοί και αθλητικοί εκπρόσωποι του νομού και παράγοντες σωματείων της ΕΠΣΚ.
* Με την ομάδα του Προαστίου αγωνίστηκε και ο Λαρισαίος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μπαλαμπάνος.
*Την ικανοποίησή του που όλα κύλησαν άψογα στον τελικό εξέφρασε στο τέλος ο πρόεδρος της ΕΠΣΚαρδίτσας Μανόλης Παλάσκας, που εκτός απροόπτου όπως μας είπε θα βρεθεί και στον τελικό της ΕΠΣΛάρισας την ερχόμενη Τρίτη 27 Μαρτίου στο στάδιο Αλκαζάρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass