ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΘΕΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Χωρίς προβλήματα στο Αιγίνιο

• Κανονικά στις προπονήσεις και ο Δημ. Σουλιώτης

Δημοσίευση: 22 Μαρ 2018 16:37

Χωρίς προβλήματα και με ανεβασμένο το ηθικό μετά τη νίκη επί της Αναγέννησης Καρδίτσας με σκορ 4-1, προετοιμάζεται ο Απόλλων Λάρισας για τη μεθαυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αιγινιακό.


Παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής για τη Football League και στο οποίο οι «κυανόλευκοι» θέλουν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα. Το ευχάριστο για τον τεχνικό Νίκο Θεοδοσιάδη είναι πως χθες στο προπονητήριο της Τερψιθέας είδε και και τον Δημήτρη Σουλιώτη να εντάσσεται στο ομαδικό πρόγραμμα που περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και έκλεισε με εσωτερικό δίτερμα.
Σήμερα θα συνεχιστεί η προετοιμασία, με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
Ο Σάββας Σιδηρόπουλος από την ΕΠΣ Έβρου ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει την εκτός έδρας αναμέτρηση του Απόλλωνα Λάρισας κόντρα στον Αιγινιακό που θα διεξαχθεί μεθαύριο Σάββατο (24/3, 15:00) στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Football League.
Βοηθοί του ορίστηκαν οι Δημήτριος Τίκας (Καρδίτσας) και Παναγιώτης Τερζόπουλος (Έβρου), ενώ τέταρτος ο Ενγκίν Κιγιτζή από την ΕΠΣ Ξάνθης.
Οι διαιτητές της 23ης αγωνιστικής:
ΣΑΒΒΑΤΟ (24/3)
15:00 ΑΟΧ-Κισσαμικός – Άρης: Ζαραβίνος (Αθηνών), Οικονόμου (Δυτ. Αττικής), Πολυχρονιάδης (Αν. Αττικής), 4ος Αντιπαριώτης (Αν. Αττικής), παρ.Ανδρέας Ντούλης(Κορινθίας)
15:00 Αναγέννηση Κ.– Α.Ε. Καραϊσκάκης: Δραγάτης (Αν. Αττικής), Λεωνίδας (Τρικάλων), Καλλής (Αν. Αττικής), 4ος Μιχαηλίδης (Βοιωτίας), παρ. Σπυρίδων Πουγκακιώτης (Φθιώτιδας)
15:00 Παναιγιάλειος – Καλλιθέα: Σελίμος (Λακωνίας), Παπαδάκης (Ηρακλείου), Πριόνας (Ευβοίας), 4ος Κακριδής (Πειραιά), παρ.Γεώργιος Κωσνταντίνου(Αιτ/νιας)
15:00 Αιγινιακός – Απόλλων Λ.: Σιδηρόπουλος (Έβρου), Δημ.Τίκας (Καρδίτσας), Τερζόπουλος (Έβρου), 4ος Κιγιτζή (Ξάνθης), παρ.Πέτρος Κωτούλας(Κιλκίς)
15:00 Απόλλων Πόντου– Τρίκαλα: Κουκουλάς, Καρμίρης (Λέσβου), Κρυωνάς (Σερρών), 4ος Α. Φωτιάδης (Σερρών), παρ.Βασίλειος Γαβριηλίδης(Θράκης)
17:00 ΟΦΗ – Εργοτέλης: Σωτηριάδης (Λασιθίου), Τρουλινός (Ηρακλείου), Πάγκαλος (Λασιθίου), 4ος Κουναλάκης (Ηρακλείου), παρ. Πέτρος Μιχαηλίδης (Αθηνών).
ΚΥΡΙΑΚΗ (25/3)
15:00 Δόξα Δράμας – Παναχαϊκή: Φ. Φωτιάδης (Καστοριάς), Δημόπουλος (Φλώρινας), Κελεσίδης (Ημαθίας), 4ος Θεοδωρόπουλος (Φλώρινας), παρ. Δημήτρης Κωνσταντάρας(Καβάλας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass