ΔΗΛΩΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΔΟ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΠ.ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ:

Κρίμα για τον Μπρέζα και τη διοίκηση

*Ελπίδες μέσω … φημών για να σωθεί ο Τύρναβος 2005

Δημοσίευση: 18 Ιουν 2015 10:15

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Η πίκρα και η απογοήτευση παράλληλα είναι πολύ μεγάλη στην ομάδα του Τυρνάβου 2005, η οποία την περασμένη Κυριακή μετά την ήττα της από τον Αγροτικό Αστέρα με 1-0, αποχαιρέτησε τη Β΄Εθνική κατηγορία.

Κανένας πλέον δεν γνωρίζει το ποια θα είναι η τύχη μιας ομάδας η οποία για δυο χρόνια αγωνίστηκε με αξιοπρέπεια στην επαγγελματική αυτή κατηγορία, όμως ο υποβιβασμός της στη Γ΄Εθνική, δημιουργεί νέα δεδομένα για τους «κυανέρυθρους».

Ο άνθρωπος που δημιούργησε με πολλές θυσίες αυτό το οικοδόμημα και αναφερόμαστε στον Βασίλη Μπρέζα, καλείται να πάρει αποφάσεις που θα οδηγήσουν και πάλι τον Τύρναβο, στον δρόμο των επιτυχιών.

Εκτιμούμε ότι θα βρει τη δύναμη και το κουράγιο να γίνει η ομάδα ακόμη πιο δυνατή και να είναι περαστική από μια κατηγορία, που δεν της αρμόζει να αγωνίζεται, αλλά δεν μπορεί να κάνει και διαφορετικά.

Το εγκώμιο του Βασίλη Μπρέζα και της διοίκησης, έπλεξε ο τεχνικός Αποστόλης Χαραλαμπίδης, ο οποίος αυτές τις ημέρες βρίσκεται στη Ρόδο για το δίπλωμα UEFA Pro. Ο Καστοριανός προπονητής που πίστεψε στη σωτηρία της ομάδας χωρίς όμως το όνειρο να γίνει πραγματικότητα, τόνισε μεταξύ άλλων, τα εξής: «Δεν το περιμέναμε, μας ήρθε ξαφνικό και στεναχωρηθήκαμε, καθώς είχαμε κάνει μεγάλη προσπάθεια στη διαδικασία των play out. Παίξαμε καλή μπάλα, πήραμε μεγάλα αποτελέσματα και πήγαμε στον Εύοσμο αποφασισμένοι, ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θέλαμε».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Κάναμε κάποιες ευκαιρίες, μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είναι πραγματικά κρίμα να εξελιχθεί έτσι η σεζόν, κυρίως για τον πρόεδρο Βασίλη Μπρέζα και τους συνεργάτες του. Μιλάμε για έναν σύλλογο που δεν χρωστάει πουθενά, οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές είναι εξοφλημένοι, σε αντίθεση με όσα γίνονται στην κατηγορία. Αυτή η ομάδα δεν της αξίζει να παίζει στη Γ΄Εθνική».

*Από πληροφορίες που έχουμε, ο κ.Χαραλαμπίδης έχει πρόταση από ομάδα της Κύπρου, όμως πρώτα θέλει να ξεκαθαρίσει το τι θα γίνει με τον Τύρναβο , από τον οποίο είναι πολύ ευχαριστημένος για τη μέχρι τώρα συνεργασία, που ήταν αρίστη.

ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΕΣΩ…ΦΗΜΩΝ

Πάντως στον Τύρναβο έχουν μια κρυφή ελπίδα, ότι τελικά η ομάδα θα παίζει και τη νέα περίοδο, στη Β΄Εθνική κατηγορία.

Κυκλοφορούν λοιπόν φήμες ότι η FOOTBALL LEAGUE εξετάζει το ενδεχόμενο να διεξαχθεί το νέο πρωτάθλημα σε δυο ομίλους, των 14 ομάδων ο καθένας και όχι να γίνει ένας όμιλος.

Το αν θα ισχύσει κάτι τέτοιο θα το πληροφορηθούμε την ερχόμενη

Δευτέρα, 22 Ιουνίου όπου θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ, με κύριο θέμα συζήτησης τη μερική επικύρωση της βαθμολογίας, των play off.

Στα διάφορα θέματα ενδεχομένως να συζητηθεί και το αν θα γίνει σε δυο ομίλους, το νέο πρωτάθλημα.

Εν αναμονή λοιπόν   μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα στον Τύρναβο, με την ευχή να υπάρξουν ευχάριστα νέα και την απογοήτευση από τον υποβιβασμό, να διαδεχθεί η χαρά ενός νέου της σωτηρίας.

Μακάρι να δούμε κάτι τέτοιο διότι ο Τύρναβος έδειξε γενικά με την αγωνιστική του εικόνα, ότι είναι ομάδα για τη Β΄Εθνική.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass