ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΛ

Προπόνηση στο Ael Fc Arena

Δημοσίευση: 01 Φεβ 2018 15:44

Με τακτική συνεχίσθηκε χθες η προετοιμασία της ΠΑΕ ΑΕΛ ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο το ερχόμενο Σάββατο στο Ael Fc Arena με τον τεχνικό Ηλία Φυντάνη να δοκιμάζει αρκετά σχήματα.

Πάντως αυτό που έδειξε είναι ότι στα πλάγια ενδεχομένως να χρησιμοποιήσει τον Μιλοσάβλιεβιτς και τον Μπλαντένοβιτς ενώ άγνωστο είναι αν θα αγωνισθεί με δύο αμυντικά χαφ (Φατιόν, Λαγό) ή με ένα και θα παίξει και ο Αγκάνοβιτς.

Επίσης έδειξε να υπολογίζει τον Κριζμάν μετά τις συστάσεις που έγιναν στον..μάνατζερ του παίκτη, κάτι που ανέφερε και χθες ο ιδιοκτήτης της Λαρισινής ΠΑΕ.

Τέλος δοκιμάσθηκε στο αρχικό σχήμα και ο Ναζλίδης μαζί με τον Περόνε.

Σήμερα στην προπόνηση, που θα γίνει στις 15.30 στο Ael Fc Arena, θα φανούν περισσότερα για τα σχέδια του Ηλία Φυντάνη ενώ πριν την προπόνηση θα γίνει προβολή βίντεο αγώνα του Πανιωνίου.

Υπενθυμίζουμε ότι στη διάθεση του προπονητή για τον συγκεκριμένο αγώνα δεν θα είναι ο τιμωρημένος Ζίζιτς και ο τραυματίας Ντέλετιτς.

*Στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League θα απολογηθεί για τη συμπεριφορά των οπαδών της η ΠΑΕ ΑΕΛ, για το παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ (υπόθεση που είχε αναβληθεί την περασμένη εβδομάδα).

ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Στο 7ο Ιατρικό Συνέδριο της UEFA που ολοκληρώνεται στην Αθήνα σήμερα συμμετέχει η ΠΑΕ ΑΕΛ με τον επικεφαλής του ιατρικού της επιτελείου ιατρό ορθοπαιδικό κ. Γεώργιο Μπασδέκη.

Βραβεύτηκε

το Athens Club

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης των «Βυσσινί Αμαζόνων» βραβεύτηκε και ο σύνδεσμος φιλάθλων της ΑΕΛ “Athens club” και την πλακέτα παρέλαβαν τα μέλη του Κώστας Παπαπούλιος και Αριστείδης Παπαθανασίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass