ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ 20ής ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΑΕΛ-Πανιώνιος: Κουμπαράκης

Δημοσίευση: 01 Φεβ 2018 15:42

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκαν οι ορισμοί διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών για τους αγώνες της 20ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League 2017-2018. Ο Στέφανος Κουμπαράκης, από τον Σύνδεσμο Θράκης, θα διαιτητεύσει την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Πανιώνιο, που θα γίνει το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018 στις 17:15 στο AEL FC ARENA.

Βοηθοί του ο Ιωάννης Καραγκιζόπουλος από τον Σύνδεσμο Ημαθίας και ο Σπυρίδων Βασιλόπουλος από τον Σύνδεσμο Έβρου. Τέταρτος θα είναι ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης, από την Ένωση Ηπείτου και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Ιωάννης Σπυρόπουλος από την Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας.

Επίσης ο Τάσος Παπαπέτρου ορίστηκε να διευθύνει το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, που θα γίνει την Κυριακή 4/2 (19:30), στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης".

Βοηθοί του Αθηναίου διαιτητή, που την Τετάρτη βραβεύθηκε από τον ΠΣΑΠ ως ο κορυφαίος της περσινής χρονιάς, θα είναι οι Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανία) και Βασίλης Καμπούρης (Εύβοια), ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο -επίσης διεθνής- Τάσος Σιδηρόπουλος.

Οι διαιτητές και οι βοηθοί των αναμετρήσεων της 20ης αγωνιστικής στη Super League:

ΣΑΒΒΑΤΟ 3/2

15:00 Αστέρας Τρίπολης-Ξάνθη: Νεοφυτιάδης (Κορινθίας), Κολοσιώνης (Αιτωλοακαρνανίας), Σινιοράκης (Χανίων), 4ος : Ρατσιάτος (Αργολίδας), παρ.: Γιακουμής (Αθηνών)

17:15 ΑΕΛ-Πανιώνιος: Κουμπαράκης (Θράκης), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Βασιλόπουλος (Εβρου), 4ος : Κατσικογιάννης (Ηπείρου), παρ.: Σπυρόπουλος (Φθιώτιδας)

19:30 Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός: Τζήλος (Λάρισας), Δίπλαρης (Καρδίτσας), Σπυρόπουλος (Ανατ. Αττικής), 4ος : Τζοβάρας (Φθιώτιδας), παρ.: Δαγκλής (Μακεδονίας)

ΚΥΡΙΑΚΗ 4/2

15:00 ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ: Κουτσιαύτης (Αρτας),Αλεξέας (Μεσσηνίας), Καλφάκης (Χανίων), 4ος: Κομίνης (Θεσπρωτίας), παρ.: Φλώτσιος (Βοιωτίας)

17:15 Λεβαδειακός-Κέρκυρα: Μάνταλος (Καβάλας), Χουσκόγλου (Θράκης), Φωτόπουλος (Αθηνών), 4ος : Ευαγγέλου (Αθηνών), παρ.: Γιανναδάκης (Λασιθίου)

17:15 Λαμία-Ατρόμητος: Σκουλάς (Θεσσαλίας), Μπουξμπάουμ (Ανατ. Αττικής), Κωνστάντιος (Εύβοιας), 4ος : Αντωνίου (Αθηνών), παρ.: Γκαϊτατζής (Δράμας)

19:30 Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Παπαπέτρου (Αθηνών), Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας), Καμπούρης (Εύβοιας), 4ος : Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), παρ.: Δάλλας (Ηπείρου)

ΔΕΥΤΕΡΑ 5/2

19:30 Πλατανιάς-Απόλλων Σμύρνης: Αρετόπουλος (Τρικάλων), Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Δημόπουλος (Δυτ. Αττικής), 4ος: Τσαμούρης (Πειραιά), παρ.: Μαυρόπουλος (Μακεδονίας)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass