ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΝΝΩΝΑ

Εντείνονται οι προετοιμασίες για τον Κραυξίδειο Αγώνα

Δημοσίευση: 31 Ιαν 2018 21:14

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση του 1ου Κραυξίδειου Αγώνα δρόμου στον Κραννώνα Λάρισας.

Οι άνθρωποι των συνδιοργανωτών φορέων, ήτοι του Συλλόγου Γυναικών Κραννώνα, του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας, Περιφέρειας Θεσσαλίας, Δήμου Κιλελέρ, Τοπικής Κοινότητας Κραννώνα, ΠΕΔ Θεσσαλίας, χορηγοί και εθελοντές συντονισμένα προχωρούν στον σχεδιασμό του μεγάλου αυτού γεγονότος για την περιοχή. Φιλοδοξία των εμπλεκόμενων φορέων είναι η ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου Κραννώνα, αλλά και η συγκέντρωση χρηματικού ποσού το οποίο θα διατεθεί για τους σκοπούς της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας-Παράρτημα Λάρισας. Οι εγγραφές άρχισαν στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα «Αγώνας δρόμου στον Κραννώνα».
Η διαδρομή που θα αγωνιστούν οι αθλητές είναι 11 χλμ. ενώ θα υπάρχει διαδρομή για περιπατητές 3 χλμ και ο παιδικός αγώνας 1000 μέτρων. Ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα είναι 4 Μαρτίου και ώρα εκκίνησης 10 για τη μεγάλη διαδρομή και 10.20’ για τον παιδικό αγώνα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass