ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ Η ΑΕΛ

Με τη σκέψη στον Πανιώνιο

• Να φρεσκάρει την ενδεκάδα θέλει ο τεχνικός Ηλίας Φυντάνης • Στο ματς με τον Παναθηναϊκό (19/2) υπολογίζεται να επιστρέψει ο Βασίλης Ρέντζας

Δημοσίευση: 31 Ιαν 2018 22:00

Την προσοχή της στον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου 3 Φεβρουαρίου με τον Πανιώνιο στο AEL FC ARENA(17:15) εστιάζει η ΑΕΛ, που θέλει νικηφόρο αποτέλεσμα στην 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.


Η λαρισινή ομάδα ξεκίνησε χθες την προετοιμασία της για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και ο τεχνικός Ηλίας Φυντάνης επανέλαβε πως οι «βυσσινί» άξιζαν τον βαθμό της ισοπαλίας στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, όπου από ένα λάθος σημειώθηκε το γκολ των γηπεδούχων.
Έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και πλέον όλοι επικεντρώνονται στον αγώνα του Σαββάτου, όπου η νίκη είναι το μοναδικό ζητούμενο, απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο.
Ο κόουτς των «βυσσινί» θέλει να φρεσκάρει την ενδεκάδα με δύο-τρία νέα πρόσωπα, καθώς ακολουθεί την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου ένα εξίσου σημαντικό παιχνίδι, ο επαναληπτικός του Κυπέλλου Ελλάδος με τον ΠΑΣ Γιάννενα στο AEL FC ARENA.
Τα προβλήματα εστιάζονται στον Ζίζιτς που είναι τιμωρημένος καθώς συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες και στους τραυματίες Μίλαν Ντέλετιτς, Βασίλη Ρέντζα.
Όσον αφορά στον Ντέλετιτς ειδοποιήθηκε να επιστρέψει το Σάββατο στη Λάρισα για να συνεχίσει τη θεραπεία του, ενώ για τον Ρέντζα υπολογίζεται να επανέλθει στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, την Καθαρά Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου, καθώς ήδη έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του με τις κάρτες στο ματς με τον ΠΑΟΚ.
Δεξί μπακ στον αγώνα με τον Πανιώνιο πιθανότατα θα παίξει ο Μασούρας, ενώ επανέρχονται Γουάλας και Γκόλιας που εξέτισαν τις ποινές τους.
Ο Γουάλας θα παίξει αριστερά στην άμυνα και ο Γκόλιας με τον Γιοβάνοβιτς θα είναι οι κεντρικοί αμυντικοί, μετά την απουσία του τιμωρημένου Ζίζιτς.
Σήμερα το κύριο μέρος της προπόνησης θα περιλαμβάνει θέματα τακτικής.

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΑ
Σήμερα και ώρα 17:30 η ΠΑΕ ΑΕΛ θα παρουσιάσει τα νέα της μεταγραφικά αποκτήματα του Ιανουαρίου, στην αίθουσα Τύπου του AEL FC ARENA.
Πρόκειται για τους Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς, Χρίστοφορ Χούμπτσεφ, Νεμάνια Μλαντένοβιτς, Αλεξάνταρ Γκόικοβιτς και Παρασκευά Λυκούργο. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι σήμερα Τετάρτη 31/1/2018 και ώρα 17:00 θα δοθεί συνέντευξη Τύπου, όπου θα παρουσιαστούν οι νέοι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, που αποκτήθηκαν στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.
Η παρουσίαση θα γίνει στην αίθουσα Τύπου του AEL FC ARENA».

 

ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥ ΦΑΡΚΑΣ
Παρά τις προσφυγές που προέκυψαν μεταξύ Πάβολ Φάρκας και ΠΑΕ ΑΕΛ, η ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας του Σλοβάκου ποδοσφαιριστή, ανέφερε πως ο παίκτης ήταν καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας του στη Λάρισας επαγγελματίας και τζέντλεμαν των γηπέδων. Ο κεντρικός αμυντικός από την πλευρά του αποφάσισε να αποχαιρετήσει την ομάδα και την πόλη της Λάρισας με μία ανάρτησή του στο Instagram. Αναρτώντας στο προσωπικό του λογαριασμό το σήμα της ΑΕΛ έγραψε: «Σας ευχαριστώ, πάμε ΑΕΛ»!

 

 

ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
Τιμούν τον Ηλία Φυντάνη

Τον προπονητή της ΑΕΛ Ηλία Φυντάνη θα τιμήσει σήμερα κατά τη διάρκεια της βασιλόπιτας, ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Πειραιά στις 6.30 το απόγευμα, για την εξαιρετική του δουλειά στην ομάδα της Λάρισας.
Είναι μια εκδήλωση που γίνεται κάθε χρόνο και ο κ. Φυντάνης θα αποφασίσει το πρωί αν παραστεί ο ίδιος ή θα τον εκπροσωπήσει ο μεγάλος του γιος για να παραλάβει την πλακέτα, καθώς ο τεχνικός των «βυσσινί» θέλει να είναι παρών τόσο στην προπόνηση όσο και στην παρουσίαση των μεταγραφών του Ιανουαρίου.

 

 

ΠΑΕ ΑΕΛ:
Δεν λύνεται η συνεργασία με τον Κριζμάν

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΛ κάνει γνωστό πως δεν λύνει τη συνεργασία της με τον Κριζμάν και ο ποδοσφαιριστής συνεχίζει κανονικά στην ομάδα. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ διαψεύδει ως εντελώς ανεύθυνα δημοσιεύματα είτε εφημερίδων είτε sites περί του ότι δήθεν λύεται η συνεργασία μας με τον ποδοσφαιριστή μας Sandi Krizman.
Ο Sandi Krizman, όπως και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές μας συνετέλεσαν μέχρι σήμερα σε όλη αυτήν την εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο και έχει συμβόλαιο μαζί μας μέχρι και τον Ιούνιο του 2020, όπως και το σύνολο των ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΑΕΛ, αφού το πλάνο μας είναι η δημιουργία μιας ομάδας προοπτικής τριετίας, τετραετίας, πενταετίας.
Καλό θα είναι οι δημοσιογράφοι οι οποίοι δημοσιεύουν τέτοιου είδους ειδήσεις, να τις διασταυρώνουν με τις διοικητικές υπηρεσίες της ΠΑΕ ΑΕΛ».

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass