Πίτα με βραβεύσεις των «Βυσσινί Αμαζόνων»

Δημοσίευση: 31 Ιαν 2018 17:59 | Τελευταία ενημέρωση: 31 Ιαν 2018 20:16

Τη βασιλόπιτα έκοψαν προχθές το βράδυ στον «Λούκουλο» οι «Βυσσινί Αμαζόνες» και παράλληλα τίμησαν πρόσωπα που πρόσφεραν και προσφέρουν στην ΑΕΛ.


Βραβεύτηκαν ο πρώην γενικός αρχηγός της πρωταθλήτριας ΑΕΛ του 1985 Γιώργος Λόκας, ο οποίος ευχήθηκε φέτος η ομάδα να φτάσει στον τελικό και να κατακτήσει το τρόπαιο, ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας Ηλίας Κυριακίδης που είναι βοηθός του προπονητή Σωκράτη Οφρυδόπουλου στην Παναχαϊκή, ο νυν παίκτης της ΑΕΛ Εμμάνουελ Περόνε (την πλακέτα παρέλαβαν οι συμπαίκτες του Αντονι Φατιόν, Τάσος Λαγός) και ο Λαρισαίος ηθοποιός Κώστας Γιαννακόπουλος, που ζει εδώ και 20 χρόνια στην Αθήνα, αλλά έχει «βυσσινί» αισθήματα και είναι στον Σύνδεσμο «Μόνστερς» των Αθηνών.
Παρόντες ήταν ο περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Παιδής, από την ΠΑΕ ΑΕΛ ο πρόεδρος Ανδρέας Λιόντος, o τεχνικός διευθυντής Βασίλης Βάνης, ο πρώην αντιπρόεδρος Ζήσης Ντελόπουλος, ο γενικός αρχηγός Γιάννης Παυλίδης και ο φυσικοθεραπευτής Γιώργος Ζαχαρής, ενώ μαζί με τον Κυριακίδη ήταν και ο γυμναστής της Παναχαϊκής Ηλίας Σορώκος.
Επίσης παρευρέθησαν από τον ΣΕΠΝ Λάρισας οι Μανόλης Γαραζανάκης, Πασχάλης Μπακαρτζής και ο τεχνικός του Α.Ο.Ελευθεραί Μάκης Αλεξούδης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass