ΣΤΟ «ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ» ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΥ Ο 27ΧΡΟΝΟΣ ΥΨΟΥΣ 1.88μ. ΓΚΑΡΝΤ

Ενδιαφέρον για Mike Balogun

*Ξεκίνησε τη φετινή σεζόν στη ρουμανική Politehnica Iasi, ενώ πέρσι αγωνίστηκε στο ισπανικό πρωτάθλημα *Ικανοποίηση για τον Ντι Τζέι Φένερ

Δημοσίευση: 25 Ιαν 2018 22:00

Μετά την απόκτηση του Ντι Τζέι Φένερ, που θα κάνει ντεμπούτο στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανιώνιο, ο Γυμναστικός Λάρισας Φάρος κινείται για την απόκτηση ενός ακόμη ξένου γκαρντ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο «στόχαστρο» των «πρασίνων» βρίσκεται ο Μάικ Μπάλογκαν που φέτος αγωνιζόταν στη ρουμανική Politehnica Iasi, την ομάδα από την οποία αποκτήθηκε και ο Ρέτζι Κίλι. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι συζητήσεις με τον 27χρονο, ύψους 1.88μ., Αμερικανονιγηριανό γκαρντ βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και δεν αποκλείεται εντός των ημερών να υπάρξουν εξελίξεις. Ο Μάικ Μπάλογκαν έχει αγωνιστεί στα κολέγια West Hills (2011-13), Southern Illinois (2013-14) και Arkansas Tech (2014-15), ενώ την περσινή σεζόν (2016-17) φόρεσε τη φανέλα της ισπανικής HLA Alicante. Πρόκειται για έναν παίκτη με μέσο όρο 17,8 πόντων ανά παιχνίδι, πολύ γρήγορο στο ανοικτό γήπεδο, που μοιάζει με το στιλ παιχνιδιού του Κέβιν Γουέαρ.

Ακόμα και αν υπάρξει θετική κατάληξη στο θέμα, δηλαδή ο παίκτης υπογράψει εντός των ημερών, δεν θα προλάβει τον αγώνα με τον Πανιώνιο, αλλά θα κάνει ντεμπούτο στο εντός έδρας ματς με τον Προμηθέα στις 3 Φεβρουαρίου.

Από κει και πέρα ο Ντι Τζέι Φένερ, που βρίσκεται τις τελευταίες δέκα ημέρες στη Λάρισα και προπονείται με την ομάδα, δείχνει πολύ καλά στοιχεία, με τον τεχνικό Θανάση Σκουρτόπουλο να εκφράζει την ικανοποίησή του. Η προσθήκη του στο ρόστερ των «πρασίνων» ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική καθώς θα αποτελέσει μία επιπλέον επιλογή για τον Θανάση Σκουρτόπουλο, που βλέπει σιγά-σιγά τα κενά στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας να καλύπτονται.

Το παιχνίδι στη Ν. Σμύρνη με τον ουραγό Πανιώνιο παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους «πράσινους», οι οποίοι θέλουν πάση θυσία τη νίκη για να κάνουν ένα ακόμα βήμα για την επίτευξη του βασικού τους στόχου, που είναι η παραμονή στην κατηγορία. Στο παιχνίδι του α’ γύρου ο Γυμναστικός Λάρισας Φάρος είχε νικήσει με 98-68.

Η προετοιμασία συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς χωρίς να υπάρχουν προβλήματα απουσιών.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Οι κ. Σχινάς, Πουρσανίδης Κ. και Καλδίρης ορίστηκαν να διευθύνουν το παιχνίδι του Γυμναστικού Λάρισας Φάρου με τον Πανιώνιο στο κλειστό της Ν. Σμύρνης το προσεχές Σάββατο (16:30).

Σε ό,τι αφορά στο ντέρμπι των «αιωνίων» διαιτητές ορίστηκαν οι κ. Αναστόπουλος, Πηλοϊδης και Παναγιώτου. Παρά την απόφαση του ΑΣΕΑΔ, που έκρινε παράνομη τη μη συμμετοχή των διαιτητών της Euroleague στο ελληνικό πρωτάθλημα, δεν συμπεριλήφθηκαν ξανά, αυτή τη φορά στην κλήρωση για την 14η αγωνιστική.

«Δεν έχουμε στα χέρια μας την απόφαση του ΑΣΕΑΔ, ό,τι ενημέρωση έχουμε είναι από τα site,» ήταν η απάντηση της 5μελούς επιτροπής που έχει τιμωρήσει με αποκλεισμό ενός μήνα τους 4 διαιτητές (Γκόντα, Κορομηλά, Παπαπέτρου και Φούφη). Τη σχετική ερώτηση απηύθυνε στα μέλη της ΚΕΔ/ΕΟΚ, ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος.

Αναλυτικά οι διαιτητές και οι κομισάριοι της 14ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών:

Σάββατο

Ν. Σμύρνης, 16:30, Πανιώνιος-Γυμναστικός Λάρισας Φάρος: Σχινάς-Πουρσανίδης Κ.-Καλδίρης (Δούκας)

«Τ. Καμπούρης», 16:30, Κύμη-Λαύριο: Πουρσανίδης Γ.-Μαγκλογιάννης-Τζαφλέρης (Κάλφα)

«Μ. Μερκούρη», 16:30, Ρέθυμνο-Κολοσσός Ρ.: Καρακατσούνης-Γεωργιάδης-Παφίλης (Μαγγανάς)

Τρικάλων, 16:30, Τρίκαλα-ΑΕΚ: Μάνος-Ψαριανός-Κάρδαρης (Μιναρετζόπουλος)

«Δ. Τόφαλος», 18:30, Προμηθέας Π.-ΠΑΟΚ: Σώμος-Τσαρούχα-Παντείδης (Θεοδωρόπουλος)

Κυριακή

Αλεξάνδρειο, 17:00, Άρης-Κόροιβος: Δεσλής-Παγώνης-Ζαχαρής (Παπαγεωργίου)

Δευτέρα

ΟΑΚΑ, 19:00, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Πηλοϊδης-Αναστόπουλος-Παναγιώτου (Βιδάλης/Ορφανός)

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass