ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΣ:

«Νίκη που επιβραβεύει τις προσπάθειές μας»

Δημοσίευση: 21 Ιαν 2018 22:08

Σχολιάζοντας μετά το παιχνίδι τη νίκη της ομάδας του, ο προπονητής Γυμναστικού Λάρισας Θανάσης Σκουρτόπουλος τόνισε τα εξής:

«Ήταν πολύ συναρπαστικός αγώνας. Και οι δύο αντίπαλοι έπαιξαν πολύ καλά. Εμείς στο τέλος ήμασταν πιο ήρεμοι και είχαμε καλύτερες επιλογές. Πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη για τη συνέχεια. Μια νίκη που αποτελεί επιβράβευση για την προσπάθεια των παιδιών. Την αξίζουν. Στους τελευταίους αγώνες παίζουμε με ρόστερ 10 παικτών. Παρόλα αυτά τα παιδιά... κυνηγούσαν μια νίκη, η οποία στον αγώνα κόντρα στο Λαύριο μάς ξέφυγε στις λεπτομέρειες. Από εβδομάδα θα υπολογίζουμε σε δύο νέους ξένους παίκτες και θα έχουμε πιο πλήρες ρόστερ».

*Ένα θλιβερό για την μπασκετική οικογένεια του ΠΑΟΚ συμβάν έλαβε χθες το απόγευμα χώρα. Συγκεκριμένα μετά το παιχνίδι ο προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Ηλίας Παπαθεοδώρου πληροφορήθηκε τον θάνατο του πατέρα του Ιπποκράτη και γι' αυτό, όπως ήταν φυσικό, δεν προσήλθε για τις καθιερωμένες δηλώσεις.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass