Η Λάρισα αγκάλιασε το «Basket Αγάπης»

Δημοσίευση: 21 Ιαν 2018 15:17

Ο Γυμναστικός Λάρισας Φάρος πέτυχε μία μεγαλειώδη νίκη και η Λάρισα έβαλε τρίποντο αγάπης, καθώς η εκδήλωση του ΕΣΑΚΕ «Basket Αγάπης» στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία χθες στο κλειστό της Νεάπολης.

Μεγάλος αριθμός τροφίμων μακράς διάρκειας συγκεντρώθηκαν πριν την έναρξη του αγώνα από τους 1.200 περίπου φιλάθλους της Λάρισας, οι οποίοι παρακολούθησαν ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Τα τρόφιμα αυτά θα διατεθούν στα συσσίτια απόρων «Ο Επιούσιος» της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου.

Επίσης στο ημίχρονο του αγώνα, πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος διαγωνισμός ελεύθερων βολών. Ο νεαρός μπασκετμπολίστας του Αστέρα Λάρισας, Αντώνης Τζιόλας ήταν εύστοχος στις δύο από τις τρεις βολές, εξασφαλίζοντας το ποσό των 2000 ευρώ. Ακολούθησε ο παίκτης του ΠΑΟΚ, Τσόχλας ο οποίος ήταν εύστοχος στην προσπάθειά του πίσω από το κέντρο, με αποτέλεσμα το ποσό να διπλασιαστεί (δεν χρειάστηκε να σουτάρει ο παίκτης του Γυμναστικού, Βαβάτσικος). Έτσι συνολικά συγκεντρώθηκε το ποσό των 4000 ευρώ το οποίο θα διατεθεί στο «Κρίκκειο» Ορφανοτροφείο Θηλέων της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass