ΙΣΟΠΑΛΟΙ 1-1 ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΔΩΤΙΕΑΣ ΚΑΙ ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις

*Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 42’ με τον Υφαντή και οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 58’ με τον Λιούσκα

Δημοσίευση: 18 Ιαν 2018 22:12

Ισόπαλο 1-1 έληξε το χθεσινό παιχνίδι στην Αγιά ανάμεσα στον Δωτιέα και τον Σμόλικα Φαλάνης, με το οποίο ουσιαστικά ολοκληρώθηκε η 16η αγωνιστική της διοργάνωσης.


Σε γενικές γραμμές ήταν ένα παιχνίδι μέτριο, που δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, αφού ο κακός αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεψε στις δύο ομάδες να πατήσουν μπάλα και να αναπτύξουν το παιχνίδι τους.
Οι λίγες καλές φάσεις μπροστά και από τις δύο εστίες, τα πολλά λάθη, η δύναμη και τα σκληρά μαρκαρίσματα, ήταν τα βασικά χαρακτηριστικά της αναμέτρησης, το τελικό αποτέλεσμα της οποίας άφησε ανάμεικτα συναισθήματα.
Η ουσία είναι ότι με τον βαθμό που πήραν οι φιλοξενούμενοι, πέρασαν στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα (28 β.) και δείχνουν ότι θα παλέψουν μέχρι τέλους για να διαφυλάξουν τη θέση τους στην προνομιούχο τετράδα. Από την άλλη πλευρά ο Δωτιέας αναρριχήθηκε στην όγδοη θέση της βαθμολογίας (23 β.) στην οποία συγκατοικεί με τη Δήμητρα Γιάννουλης και τον ΠΟΕ.
Η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού (διπλή ευκαιρία) ανήκει στον Σμόλικα Φαλάνης. Ήταν το 27ο λεπτό όταν ο Λιούσκας επιχείρησε ένα ωραίο σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, ο Κουτσιρίμπας απέκρουσε, ο κίνδυνος ωστόσο δεν απομακρύνθηκε, η μπάλα έφτασε στον Κατσαρό που πλάσαρε από πολύ κοντά, αλλά ο Κουτσιρίμπας επενέβη για μία ακόμα φορά σωτήρια.
Η απάντηση του Δωτιέα ήρθε στο 36’ όταν σε αντεπίθεση, ο Τσατσαλίδης έβγαλε τετ-α-τετ τον νεοαποκτηθέντα Βούζα, αλλά ο έμπειρος Καραναστάσης με ωραία ενέργεια απέκρουσε σε κόρνερ.
Κι ενώ όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα ολοκληρώσουν το ημίχρονο χωρίς γκολ, στο 42’ ο Υφαντής εκτέλεσε ένα φάουλ από τα αριστερά, η μπάλα λόγω του αέρα αιφνιδίασε τον Καραναστάση και κατέληξε στα δίχτυα, για να γίνει έτσι το 1-0.
Ο Σμόλικας ενέτεινε τις προσπάθειές τους στην επανάληψη και έψαξε να βρει το γκολ της ισοφάρισης. Έτσι στο 58’ μετά από σέντρα του Τσιρογιάννη από τα δεξιά, ο Κουτσιρίμπας επιχείρησε έξοδο, αλλά δεν μπόρεσε να διώξει την μπάλα, η οποία στρώθηκε στον Λιούσκα και ο τελευταίος με απευθείας σουτ την έστειλε στα δίχτυα, αφού πρώτα χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι.
Αυτή ουσιαστικά ήταν η μοναδική αξιόλογη και ολοκληρωμένη φάση του β’ μέρους, με αποτέλεσμα το 1-1 να διατηρηθεί μέχρι το τέλος του αγώνα.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Θ. Μπουρουζίκας (πολύ καλός) με βοηθούς τους κ. Αγγ. Τέγο και Θ. Καραμπούλα.
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Δ. Μπουκουβάλας): Κουτσιρίμπας, Ε. Γούτος, Μπέτσιος (46’ Ν. Γούτος), Τσακάλι, Σούλι (53’ λ.τ. Ντελής), Ντακούλας, Φλέγγας (70’ Σβερκούλης), Υφαντής, Βούζας, Τσατσαλίδης, Ριζούλης (60’ Παππάς).
ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Χρ. Χατζηλιάδης): Καραναστάσης, Τσιρογιάννης (90’+3’ Τεκέδης), Σκούπρας, Κολοβός, Τανάγιας, Βενέτης, Λιούσκας, Μπαλαμώτης, Τάχας (89’ Ζιώγας), Κατσαρός (76’ Γάλλος), Κακαβίτσης.
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ηρακλής Λάρ.    29-11    37
Οικονόμος    37-12    36
Σμόλικας    20-9    28
Αργυροπούλι    17-14    27
- - - - - - - - - -
Αμυγδαλέα    23-16    27
Συκούριο    18-19    25
Δήμητρα Γιάνν.    15-13    23
Δωτιέας Αγιάς    18-16    23
ΠΟ Ελασσόνας    20-15    23
Λάρισα 2012    17-13    22
Δαμασιακός    19-19    22
- - - - - - - - - -
Τύρναβος 2005    19-22    18
Βούναινα    19-33    15
Βλαχογιάννι    11-31    14
Φαλανιακός    14-23    14
- - - - - - - - - -
Αστραπή Ν.Π.    13-43    5
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (21/1, 15:00)
Ηρακλής Λάρ.- Βλαχογιάννι
Δαμασιακός - Λάρισα 2012
Οικονόμος - Δωτιέας Αγιάς
Αργυροπούλι – Φαλανιακός
Σμόλικας - Τύρναβος 2005
Δήμητρα Γιάνν. - ΠΟ Ελασσόνας
Αστραπή Ν. Π. – Αμυγδαλέα
Συκούριο – Βούναινα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΑΓΩΝΩΝ
Από τη γραμματεία της ΕΠΣΛ και προς ενημέρωση των σωματείων ανακοινώθηκε ότι όσες ομάδες δεν έχουν τη δυνατότητα εύρεσης γιατρού αγώνα, μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της ΕΠΣΛ για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους. Στη γραμματεία υπάρχει λίστα με τα στοιχεία ιατρών, πιστοποιημένων νοσηλευτών και πιστοποιημένων διασωστών του ΕΚΑΒ.

Άρης Γκουτρουμάνης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass