ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ (16:30 ΚΛ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ)

Το «Basket Αγάπης» έρχεται στη Λάρισα

• Στο πλαίσιο της εκστρατείας στήριξης του ΕΣΑΚΕ, ιδρυμάτων, άπορων οικογενειών και ανθρώπων που έχουν ανάγκη • Την πρώτη του προπόνηση έκανε χθες ο D.J. Fenner

Δημοσίευση: 17 Ιαν 2018 22:00

Ένα ιδιαίτερο χρώμα θα έχει ο αγώνας του Γυμναστικού Λάρισας Φάρου με τον ΠΑΟΚ το προσεχές Σάββατο στο κλειστό της Νεάπολης (16:30), καθώς εντάχθηκε στην εκστρατεία αλληλεγγύης του ΕΣΑΚΕ «Basket Αγάπης» με στόχο την ενίσχυση άπορων οικογενειών και ανθρώπων που έχουν ανάγκη.


Το «Basket Αγάπης» λοιπόν έρχεται να βάλει τρίποντο και στη Λάρισα, μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή σε Αμαλιάδα, Λαύριο, Χαλκίδα, Πάτρα, Τρίκαλα, Λευκάδα και Ρόδο. Θα επιλεγεί ένας μικρός μπασκετμπολίστας από ακαδημία της Λάρισας, ο οποίος θα κληθεί στο ημίχρονο του αγώνα να ρίξει τρεις βολές. Κάθε εύστοχη βολή αντιστοιχεί σε χρηματικό ποσό (500 ευρώ). Στη συνέχεια δύο παίκτες, ένας του Γυμναστικού και ένας του ΠΑΟΚ, θα σουτάρουν από το κέντρο του γηπέδου (τρεις προσπάθειες ο καθένας) και αν είναι εύστοχοι θα διπλασιάσουν το ποσό που θα έχει συγκεντρώσει ο αθλητής της ακαδημίας από τις βολές. Το τελικό ποσό θα διατεθεί στο Ορφανοτροφείο της Μητρόπολης το οποίο επέλεξαν οι άνθρωποι του Γυμναστικού Λάρισας Φάρου. Παράλληλα από τον ΕΣΑΚΕ θα δοθεί το ποσό των 1.500 ευρώ το οποίο από την ΚΑΕ επιλέχθηκε να δοθεί στον Επιούσιο της Μητρόπολης, μαζί με τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν από τους φιλάθλους.
«Θέλουμε να τονίσουμε το κοινωνικό πρόσωπο της ομάδας. Είναι ένας αγώνας χαράς και αλληλεγγύης στον συνάνθρωπο» σχολίασε από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΚΑΕ Γυμναστικός Λάρισας Φάρος, κ. Δασταυρίδης (φωτ.) και πρόσθεσε:
«Θέλουμε το μπάσκετ να εδραιωθεί στη Λάρισα. Είναι μία αρχή που δείχνει ότι η Λάρισα έχει και τη θέληση και την ικανότητα να διοργανώνει τέτοιες εκδηλώσεις που ξεφεύγουν από τα όρια ενός αγώνα. Γι’ αυτό χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου. Θέλουμε τον κόσμο να αγκαλιάσει αυτήν την προσπάθεια, ώστε όλοι μαζί να μπορέσουμε να πείσουμε τους διοικούντες το ελληνικό μπάσκετ, ότι μπορούμε να αναλάβουμε με επιτυχία μεγαλύτερης εμβέλειας διοργανώσεις. Γιατί όχι του χρόνου το All Star να έρθει στη Λάρισα. Έχουμε όλη την καλή διάθεση».
Με αφορμή λοιπόν τη διοργάνωση του «Basket Αγάπης» το ερχόμενο Σάββατο αναμένεται να βρεθούν στο κλειστό της Νεάπολης ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ κ. Γαλατσόπουλος και ο διευθυντής κ. Κονδύλης, από τη FIBA o Λαρισαίος παλαίμαχος του Γυμναστικού Άρης Ζώης, ενώ έχουν κληθεί ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ΕΟΚ κ. Βασιλακόπουλος και Τσαγκρώνης αντίστοιχα.

 

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΓΙΑ D.J. FENNER
Επέστρεψαν χθες, μετά το ρεπό της Δευτέρας, στις προπονήσεις οι παίκτες του Γυμναστικού Λάρισας Φάρου, ενόψει του αγώνα του προσεχούς Σαββάτου (16:30, κλ. Νεάπολης) με τον ΠΑΟΚ, στον επίλογο του α’ γύρου του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής. Ένα δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο ωστόσο οι «πράσινοι» δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα και θέλουν να το κερδίσουν, προκειμένου να κάνουν ένα ακόμη βήμα για την επίτευξη του στόχου της παραμονής. Η εκτός έδρας νίκη της Κύμης διαμόρφωσε ένα νέο σκηνικό στον βαθμολογικό πίνακα, αναγκάζοντας τον Γυμναστικό να υποχωρήσει στην 11η θέση. Μία εξέλιξη που προβληματίζει ακόμα περισσότερο τους «πράσινους» και κάνει επιτακτική την ανάγκη για νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Ο τεχνικός Θανάσης Σκουρτόπουλος ξεκίνησε την προετοιμασία έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεσή του με νέο πρόσωπο τον νεοαποκτηθέντα D.J. Fenner που έκανε χθες την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα. Ο Αμερικανός γκαρντ έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στον β’ γύρο του πρωταθλήματος δηλαδή δεν θα παίξει κόντρα στον ΠΑΟΚ.

 

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Από την ΚΑΕ ανακοινώθηκε ότι ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων, τα οποία κοστίζουν για όλες τις θέσεις 10 ευρώ. Η προπώληση γίνεται από τα γραφεία καθημερινά της ΚΑΕ, Μανωλάκη 9-11, 1ος όροφος (τηλ.: 2410-256.030), καθημερινά έως Παρασκευή 10 π.μ.-2μ.μ. και 6 μ.μ.-9 μ.μ. και το Σάββατο 10 μ.μ.-2 μ.μ.
Τα εκδοτήρια του γηπέδου θα είναι ανοικτά την ημέρα του αγώνα από τις 3.00 μ.μ. Υπενθυμίζεται ότι η είσοδος για παιδιά έως 12 ετών (μαθητές Δημοτικού) είναι δωρεάν.
Τα παιδιά θα εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν, έχοντας ως υποχρέωση απλά να επιδείξουν το ΑΜΚΑ τους.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass