ΥΨΗΛΟΙ ΣΤΟΧΟΙ, ΗΧΗΡΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΟ ΠΑΖΛ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Επιστρέφει για να πρωταγωνιστήσει

Δημοσίευση: 14 Ιουν 2015 8:23

 

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Η επιστροφή του Απόλλωνα Λάρισας στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Κι αυτό γιατί οι «κυανόλευκοι» θέλουν να πρωταγωνιστήσουν και τη νέα σεζόν και να συνεχίσουν -εάν υπάρξουν οι απαιτούμενες προϋποθέσεις- την ανοδική τους πορεία. Τουλάχιστον αυτό καταδεικνύουν οι μέχρι τώρα κινήσεις των ανθρώπων του συλλόγου που κινούνται δυναμικά με στόχο να ενισχύσουν την ομάδα με ηχηρά - όπως τα χαρακτηρίζουν - ονόματα από ομάδες εντός και εκτός νομού. Μέχρι τις αρχές του άλλου μήνα οι διοικούντες το σύλλογο πιστεύουν ότι θα έχουν σαφή εικόνα από το νέο ρόστερ της ομάδας και κατά συνέπεια θα μπορούν να οριοθετήσουν επακριβώς τους στόχους στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει στις 27 Ιουλίου.

Παράλληλα, στις άμεσες προτεραιότητες του Απόλλωνα είναι η ανάδειξη και προώθηση των ταλέντων από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, στα οποία θα δοθεί τη νέα χρονιά ιδιαίτερη βαρύτητα. Μάλιστα θα πρέπει να τονισθεί ότι σχεδιάζονται τουρνουά πανελλήνιας εμβέλειας με ομάδες Εθνικών κατηγοριών.

«Ο Απόλλωνας πρέπει να πρωταγωνιστήσει και θα πρωταγωνιστήσει» τόνισε ο πρόεδρος των «κυανολεύκων» Παναγιώτης Μαντζανάς προσδιορίζοντας με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο το στίγμα της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της μεγάλης τοπικής κατηγορίας.

«Ο βασικός κορμός της ομάδας, δηλαδή οι ποδοσφαιριστές που ανέβασαν τον Απόλλωνα στην Α’ τοπική κατηγορία, θα παραμείνουν και παράλληλα θα προστεθούν έμπειροι ποδοσφαιριστές, ηχηρά ονόματα του χώρου από ομάδες τόσο του νομού όσο και εκτός.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Γνωρίζουμε ότι το νέο πρωτάθλημα θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά παρ’ όλα αυτά θα γίνει μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι».

Ο κ. Μαντζανάς αναφέρθηκε και σε ορισμένες επιμέρους αλλαγές λέγοντας ότι «ο κ. Καπετανόπουλος αναλαμβάνει ρόλο και στη μεγάλη ομάδα ως τεχνικός διευθυντής» ενώ σε ό,τι αφορά στα μεταγραφικά υπογράμμισε:

«Θα προχωρήσουμε στην απόκτηση 7-8 παικτών με τους οποίους βρισκόμαστε σε επαφή. Ο προγραμματισμός έχει ήδη ξεκινήσει και θεωρούμε ότι στις αρχές Ιουλίου θα έχει κλείσει το ρόστερ για τη νέα σεζόν».

Ι. ΜΑΓΓΟΣ: «ΕΝΙΣΧΥΣΗ

ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ»

Το έργο του τεχνικού Γιάννη Μάγγου άφησε απόλυτα ικανοποιημένους τους ανθρώπους του Απόλλωνα και κατά συνέπεια οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους για δεύτερη σεζόν. Η νέα χρονιά ωστόσο θα είναι εξίσου απαιτητική, γι’ αυτό, όπως επισημαίνει ο Γιάννης Μάγγος, η περσινή πορεία θα αποτελέσει το εφαλτήριο για μία ανάλογη πορεία και στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία.

«Από κει ξεκινάμε. Από την περσινή πορεία η οποία μπορεί να στηρίξει μια ανάλογη πορεία και τη νέα χρονιά. Δεν θέλουμε μόνο να θέτουμε υψηλούς στόχους, αλλά κυρίως να αξιοποιούμε τα ταλέντα από τα τμήματα υποδομής.

Θέλουμε να είμαστε στις πρώτες θέσεις χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο τίτλος θα αποτελέσει αυτοσκοπό για μας. Η ομάδα θα ενισχυθεί σε όλες τις γραμμές με παίκτες που πρώτα απ’ όλα έχουν κίνητρο και όρεξη να αναδειχθούν μέσα από την ομάδα. Παράλληλα θα αποκτηθούν και κάποιοι έμπειροι παίκτες, που θα αποτελέσουν τους στυλοβάτες της ομάδας, από τη Γ’ Εθνική. Μόλις ολοκληρωθούν οι μεταγραφικές μας κινήσεις θα οριοθετήσουμε τους στόχους μας και θα μπορέσουμε να μιλήσουμε με περισσότερη ακρίβεια για το τι θέλουμε να πετύχουμε στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας» κατέληξε ο τεχνικός των «κυανολεύκων» ανακοινώνοντας παράλληλα ότι η έναρξη της προετοιμασίας έχει προγραμματιστεί για τις 27 Ιουλίου.

ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ

Τα τμήματα υποδομής είναι ένας τομέας στον οποίο οι άνθρωποι του Απόλλωνα δείχνουν ιδιαίτερη ευαισθησία. Στόχος για τη νέα χρονιά είναι να αυξηθεί ο αριθμός των παιδιών πάνω από τα 200.

«Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια με στόχο να οργανωθούμε σε όλους τους τομείς. Έχουμε δύο έμπειρους ανθρώπους τους κ. Καπετανόπουλο και Μάγγο που παρουσιάζουν σημαντικό έργο. Μέσα στους στόχους μας είναι η διοργάνωση τουρνουά πανελλαδικής εμβέλειας τα Χριστούγεννα αλλά και το Πάσχα που πιστεύουμε ότι θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα στο χώρο των τμημάτων υποδομής» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του συλλόγου Παναγιώτης Μαντζανάς.

Στα αξιοσημείωτα καταγράφεται το ενδιαφέρον που έχει εκδηλωθεί από ομάδες Εθνικών κατηγοριών για ορισμένα παιδιά τα οποία προέρχονται από τις Ακαδημίες του συλλόγου. Ο λόγος γίνεται για τους Κολοβό, Παππά και Σούλι οι οποίοι βρίσκονται στο «στόχαστρο» των Απόλλωνα Σμύρνης ο πρώτος, Πανιωνίου ο δεύτερος και Τυρνάβου και οι τρεις.

Τέλος σήμερα στις 10 το πρωί στο γήπεδο Φιλιππούπολης η Ακαδημία του Απόλλωνα Λάρισας θα υποδεχθεί την Ακαδημία Γ. Πλίτση στη ρεβάνς των αγώνων που διεξήχθησαν χθες στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Γ. Πλίτση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass