Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Κ-20 ΤΗΣ ΑΕΛ

Μπαμ με... Καραμπίνα

• Και πέτυχε την πρώτη νίκη στα Χανιά επί του Πλατανιά με 1-0 • Παναγούλης: «Δουλειά και έχουμε πολλά ακόμη να κάνουμε»

Δημοσίευση: 09 Ιαν 2018 19:52

Ποδαρικό με το δεξί έκανε στο 2018 η ομάδα Κ-20 της ΑΕΛ στο οικείο πρωτάθλημα της Super League, κερδίζοντας ανήμερα των Φώτων στο δημοτικό γήπεδο Αλικιανού τον Πλατανιά, με 1-0.


Στην εξ αναβολής αυτή αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική, οι μικροί «βυσσινί» έκαναν κατάθεση ψυχής στον αγωνιστικό χώρο και απέδειξαν πως τους αδικεί η βαθμολογική τους θέση.
Παράλληλα η συνεργασία ανάμεσα στον τεχνικό Ηλία Φυντάνη και στον Χαράλαμπο Παναγούλη που είχε την ευθύνη στον πάγκο απέδωσε καρπούς και θα συνεχισθεί, καθώς ο πρώτος θα ανεβάζει συνεχώς παίκτες στην πρώτη ομάδα για προπονήσεις και με τον δεύτερο θα είναι σε διαρκή επικοινωνία, για να αξιολογούνται σε τακτά διαστήματα οι «μικροί».
Στον αγώνα με τον Πλατανιά, μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, η ΑΕΛ έφτασε στην επίτευξη του τέρματος στο 53’ όταν ο Καραλής με ωραία αλλαγή παιχνιδιού βρήκε τον Αντώνη Καραμπίνα και ο αριστεροπόδαρος αμυντικός με ιδανικό πλασέ πέτυχε το 0-1, που έκρινε και το παιχνίδι.
-Σε δηλώσεις του ο τεχνικός της ομάδας Χαράλαμπος Παναγούλης τόνισε τα εξής:
«Κλείσαμε τον πρώτο γύρο με μια νίκη που περιμέναμε πολύ καιρό και έπρεπε να έρθει νωρίτερα. Συγχαρητήρια στα παιδιά, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι όμως τακτικά πήγαμε πολύ καλά, παίξαμε όπως έπρεπε και κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο μετά το γκολ είχαμε ευκαιρίες στις αντεπιθέσεις να κάνουμε και το 0-2. Συνεχίζουμε, θέλουμε ακόμα πολλή δουλειά και πρέπει να βελτιωθούμε τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο.
Είμαστε αισιόδοξοι για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, ευελπιστώ πως θα έχουμε καλύτερη εικόνα και θα έρθουν θετικά αποτελέσματα».
-Από την πλευρά του ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος της ΑΕΛ ο Καραμπίνας, σε δηλώσεις που έκανε για τη νίκη-ψυχολογίας που πέτυχε η ομάδα, τόνισε τα εξής: «Καταρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μας κ. Χαράλαμπο Παναγούλη, ο οποίος με τη σοβαρότητα που τον διακρίνει, την πολύ καλή δουλειά στις προπονήσεις και με τις πολύτιμες συμβουλές του συνέβαλε στο να πάρουμε το παιχνίδι, που τόσο πολύ θέλαμε, για να κάνουμε μια καινούργια αρχή.
Όμως θέλω να αναφερθώ και στον προπονητή της πρώτης ομάδας κ. Ηλία Φυντάνη, για τη δυνατότητα που έδωσε τόσο σε εμένα όσο και σε άλλα παιδιά της Κ-20 να συμμετάσχουμε σε προπονήσεις της επαγγελματικής ομάδας. Δείχνει με αυτό πως ενδιαφέρεται για παίκτες των τμημάτων υποδομής και δίνει ένα κίνητρο σε όλους μας.
Από κει και πέρα η νίκη αυτή θα μας βοηθήσει πάρα πολύ για τη συνέχεια, ώστε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση.
Σκύβουμε το κεφάλι, θα δουλεύουμε καθημερινά με τον προπονητή μας κ. Παναγούλη και θα κρινόμαστε στον αγωνιστικό χώρο. Το γκολ ήταν υπόθεση όλων των συμπαικτών μου, ακόμα και αυτών που απουσίαζαν. Δεν έχει σημασία το ποιος σκοράρει, αυτό που μετράει είναι το να δείχνουμε πως είμαστε οικογένεια, να κάνουμε βήματα μικρά και σταθερά, έτσι ώστε όταν είναι κάποιος έτοιμος να πάει παραπάνω».
ΑΕΛ (Χαράλαμπος Παναγούλης): Σαφαρίκας, Πλατάνας (45’ λ.τ. Βαφειάδης), Τάρτας, Καρατάσιος, Κυρμιτσής, Καραθάνος, Μπιγκάνος, Δερμιτζάκης, Καραλής (88’ Ζαμίδης), Καραμπίνας (85’ Μουξιός), Σάλταρης.
*Απουσίαζαν τρεις παίκτες που ήταν άρρωστοι, δύο λόγω τραυματισμών, όπως επίσης και οι τιμωρημένοι Νούσιος, Καλούσης.

 

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΑΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ
Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα Κ20 της ΑΕΛ είναι ο Αστέρας στην Τρίπολη, παιχνίδι που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 14 Ιανουαρίου και σήμερα μάλλον θα ανακοινωθεί η ώρα του παιχνιδιού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass