ΟΡΙΣΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Ξάνθη-ΑΕΛ: Σέζος

Δημοσίευση: 09 Ιαν 2018 16:01

Ανακοινώθηκαν χθες από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας, της 3ης φάσης των αγώνων ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδος, που θα γίνει το τριήμερο 9-11 Ιανουαρίου 2018.


Ο 36χρονος , Θανάσης Σέζος, από τον Σύνδεσμο Κιλκίς, λογιστής στο επάγγελμα, θα διαιτητεύσει την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με την Ξάνθη στα Πηγάδια ( 17:15). Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την ΑΕΛ στο εκτός έδρας παιχνίδι στο Αγρίνιο για το πρωτάθλημα της Supeleague με τον Παναιτωλικό (26/11/2017) που είχε βρει νικήτρια την ομάδα του Παναιτωλικού με σκορ 3-1. Βοηθοί του ο Πέτρος Πάτρας από την Μακεδονία και ο Γιώργος Κελάζογλου από τον σύνδεσμο Χαλκιδικής. Τέταρτος θα είναι ο Κώστας Κοτσάνης από την Ένωση Δράμας και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Χαράλαμπος Καρατζάς από την Ε.Π.Σ. Εύβοιας.
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι ορισμοί της 3ης φάσης των δεύτερων αγώνων:

 

Σήμερα
15:00 ΟΦΗ – Πανιώνιος: Στυλιαράς (Αιτ/νίας), Σινιοράκης (Χανίων), Μαρνέζος (Χανίων), 4ος: Γιαννουλάκης (Χανίων), παρ.: Γιανναδάκης(Λασιθίου)
17:15 ΠΑΟΚ – Τρίκαλα: Φωτιάδης (Καστοριάς), Παρασίου (Ημαθίας), Κόλλιας (Ηπείρου), 4ος: Μαλουτας (Ημαθίας), παρ.: Καρακελίδης(Πέλλας)
19:30 ΑΕΚ – Παναιτωλικός: Τσαμούρης (Πειραιά), Δημόπουλος (Δυτικής Αττικής), Σίπκας (Σάμου), 4ος: Δημητρόπουλος (Δυτικής Αττικής), παρ.: Σταθόπουλος(Αχαίας)

 

Αύριο
15:00 Ολυμπιακός – Πλατανιάς: Κουτσιαύτης (Άρτας), Κολοσιώνης (Αιτ/νίας), Σαμοΐλης (Αθηνών), 4ος: Μανούχος (Αργολίδας), παρ.: Τικόζογλου(Μακεδονίας)
17:15 Ξάνθη – ΑΕΛ: Σέζος (Κιλκίς), Πάτρας (Μακεδονίας), Κελάζογλου (Χαλκιδικής), 4ος: Κοτσάνης (Δράμας), παρ.: Καρατζάς(Εύβοιας)
17:15 ΠΑΣ Γιάννινα – Λεβαδειακός: Μάνταλος (Καβάλας), Χουσκόγλου (Θράκης), Βασιλόπουλος (Έβρου), 4ος: Γρατσάνης (Τρικάλων), παρ.: Βέλλιος(Ξάνθης)
19:30 Παναθηναϊκός – Λαμία: Κομίνης (Θεσπρωτίας), Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής), Σπυρόπουλος (Ανατολικής Αττικής), 4ος: Αντωνίου (Αθηνών), παρ.: Μπερσής(Αρκαδίας)

 

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018
19:30 Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης: Παπαπέτρου (Αθηνών), Τουμπακάρης (Αθηνών), Γεωργακόπουλος (Πειραιά), 4ος: Ευαγγέλου (Αθηνών), παρ.: Τεροβίσας (Αιτωλοακαρνανίας)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass