ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΠΛΟ ΧΘΕΣ Ο ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ - ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ

Αγωνιστική δράση για τις ομάδες της Α2

• Επέστρεψαν οι τραυματίες Νταλός και Γκογκίδης για τις δύο ομάδες αντίστοιχα

Δημοσίευση: 05 Ιαν 2018 22:10

Αγωνιστική δράση είχε το χθεσινό μενού για τις λαρισινές ομάδες της Α2 Εθνικής του μπάσκετ, ενόψει των επίσημων υποχρεώσεών τους την προσεχή Κυριακή.

Ο Ερμής Αγιάς έπαιξε οικογενειακό διπλό (αφού δεν προγραμματίστηκε κάποιο φιλικό), ενώ η ΑΕΛ υποδέχθηκε στο κλειστό του Αλκαζάρ, τον κατά μία κατηγορία μικρότερο, ΓΣ Φαρσάλων σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα.
Στο στρατόπεδο της Αγιάς, ο τεχνικός Γρηγόρης Γιασάρης, είχε την ευκαιρία να «σπάσει» την αγωνιστική απραξία των ημερών, λόγω των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, με οικογενειακό διπλό, ενόψει του Κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα με τον Εθνικό. Το θετικό για τους «κυανόλευκους» είναι ότι επέστρεψε στην ενεργό δράση ο Δημήτρης Νταλός που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, όπερ σημαίνει ότι η ομάδα θα μεταβεί στον Πειραιά εν πλήρη δυνάμει.
Για τον Ερμή το παιχνίδι με τον Εθνικό έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς η ομάδα της Αγιάς θέλει να δείξει ανάλογο με τα εντός έδρας παιχνίδι πρόσωπο και στα εκτός.
«Μετά τα ατυχή αποτελέσματα στα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια θέλουμε να αποδείξουμε ότι μπορούμε να σταθούμε επάξια και «εκτός των τειχών». Θέλουμε με άλλα λόγια να δείξουμε ότι έχουμε σταθερή απόδοση γιατί μέχρι τώρα άλλη είναι η εικόνα της ομάδας μέσα στην έδρα μας και διαφορετική εκτός. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε γιατί η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη» σχολίασε ο γενικός αρχηγός του Ερμή, Άρης Αργυρούλης.
Η αποστολή του Ερμή Αγιάς θα αναχωρήσει για τον Πειραιά αύριο Σάββατο.

 

ΦΙΛΙΚΟ ΕΝΟΨΕΙ ΔΟΥΚΑ
Στην ΑΕΛ, που το απόγευμα της Κυριακής θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Δούκα, ο τεχνικός Χρήστος Χασανίδης είχε τη δυνατότητα να τσεκάρει την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του σε φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα που διεξήχθη χθες στο κλειστό του Αλκαζάρ με αντίπαλο τον Γ.Σ. Φαρσάλων.
Η ΑΕΛ επικράτησε με 93-76, δείχνοντας στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης αρκετά καλά στοιχεία και έτοιμη για το ματς της Κυριακής.
Το ευχάριστο για τους «βυσσινί» είναι η επιστροφή του Χρήστου Γκογκίδη, που πήρε χρόνο συμμετοχής και πλέον τέθηκε στη διάθεση του προπονητικού τιμ καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό του.
Μοναδικός απόντας για τη λαρισινή ομάδα ο Σωκράτης Ναούμης η επιστροφή του οποίου προσδιορίζεται στα τέλη του μήνα, καθώς ο νεαρός γκαρντ έχει αρχίσει το τρέξιμο χωρίς να νιώθει ενοχλήσεις.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass