ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΛ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Δείπνο με ευχές και… υποσχέσεις

• Η ατάκα του Θωμά Ναζλίδη και η selfie του Νίκου Γκόλια

Δημοσίευση: 05 Ιαν 2018 22:05

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για το 2018 ξεκινάνε με την ΑΕΛ να υποδέχεται στις 19.30 μεθαύριο Κυριακή τον πρωταθλητή Ολυμπιακό στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου στο Ael Fc Arena σ’ ένα παιχνίδι όπου το άγχος θα έχουν οι φιλοξενούμενοι ενώ η λαρισινή ομάδα θεωρεί και την ισοπαλία θετικό αποτέλεσμα.

Χθες μετά το τέλος της προπόνησης η ομάδα έδειξε την ψυχολογική της ετοιμότητα σε δείπνο που έγινε στην «Κυματολήγη» και παρευρέθηκαν διοικητικοί, τεχνική ηγεσία και παίκτες της ομάδας όπου κυριολεκτικά οι ευχές πήραν φωτιά με τον αρχηγό Θωμά Ναζλίδη να απειλεί με «τσούγκρισμα» τον Ολυμπιακό, ενώ η διάθεση φάνηκε και από τη selfie του Νίκου Γκόλια που ήθελε να απαθανατίσει τις ωραίες στιγμές λέγοντας ότι όταν η ομάδα πάει καλά όλοι περνάνε ακόμα καλύτερα, ευχόμενος να συνεχισθεί και την Κυριακή η αγωνιστική άνοδος.
Οι νεοαποακτηθέντες Μιλοσάβλεβιτς, Χούμπτσεφ, Μλαντένοβιτς έδειξαν γρήγορα τον εγκλιματισμό τους όχι μόνο στο γήπεδο αλλά και στην παρέα της ομάδας μια και μπήκαν στον χορό των ευχών αλλά κυρίως στον ρυθμό του αγώνα με τον Ολυμπιακό, βλέποντας μεγάλο ενδιαφέρον και από θαμώνες του καταστήματος για την αναμέτρηση της Κυριακής.
Ο τεχνικός Ηλίας Φυντάνης τους είπε αστειευόμενος να μιλήσουν καλύτερα στο γήπεδο και να ευχηθούν με ένα θετικό αποτέλεσμα στους φιλάθλους αφού θα στείλουν ένα μήνυμα ότι η ομάδα μπορεί να φθάσει πιο ψηλά ανεξάρτητα αν στον πρώτο γύρο έχει πετύχει τους στόχους της.
Πριν το δείπνο προηγήθηκε βίντεο αλλά και προπόνηση που περιελάμβανε δίτερμα διάρκειας τριών δεκαλέπτων το οποίο τελείωσε με 0-0. Ο Φυντάνης κάποια στιγμή είπε για ...καλό σημάδι εννοώντας ότι θα ήθελε ένα τέτοιο αποτέλεσμα και με την πειραϊκή ομάδα.
Στο βίντεο οι παίκτες παρακολούθησαν την αναμέτρηση ΑΕΛ-Ξάνθη 3-0 για το κύπελλο Ελλάδας και ο τεχνικός Ηλίας Φυντάνης δεν βρήκε αδύνατα σημεία(με εξαίρεση δύο φάσεις), αλλά έδειξε στους νέους παίκτες που ήρθαν τον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα ενώ στο οικογενειακό διπλό ο Μιλοσάβλεβιτς έδειξε να διεκδικεί θέση στην αρχική ενδεκάδα.
Μια ενδεκάδα για την οποία σιγουριά αισθάνονται ο Μπόζοβιτς, ο Ρέντζας, ο Γκόλιας, ο Ζίζιτς, ο Γουάλας, ο Ναζλίδης, ο Κριζμάν και ο Λαγός. Από κει και πέρα υπάρχουν αρκετοί παίκτες που διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα όπως ο Ντέλετιτς, ο Αγκάνοβιτς, ο Μασούρας, ο Περόνε, ο Λεοζίνιο αλλά και Μιλοσάβλεβιτς.
Δεν είναι τυχαίο ότι στην αποστολή ο Φυντάνης θα πάρει 22 παίκτες γιατί θα αποφασίσει τελευταία στιγμή για τη δεκαοκτάδα και λίγο πριν τον αγώνα για την ενδεκάδα. Θέση στη δεκαοκτάδα διεκδικούν οι χειμερινές μεταγραφές και ίσως ο Γιοβάνοβιτς που αποθεραπεύτηκε.

 

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ20
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ηλίας Φυντάνης με τα υπόλοιπα μέλη της τεχνικής ηγεσίας είχαν συνάντηση με τον υπεύθυνο γυμναστή ΧαράλαμποΠαναγούλη της ομάδας Κ20 που του ζήτησε να κάνει το ίδιο πρόγραμμα με την ανδρική ομάδα ώστε να υπάρχει ομοιομορφία στο προπονητικό πρόγραμμα όλων των τμημάτων της ομάδας.

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ
Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι έπειτα από αίτημα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, εκδόθηκε απόφαση από τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γεώργιο Βασιλειάδη, σύμφωνα με την οποία απαγορεύθηκε η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, μεταξύ των ομάδων «Π.Α.Ε. Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ – Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.», ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή (07-01-2018) και ώρα 19.30 στο γήπεδο AEL FC ARENA, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

 

Στην Κύπρο ο Κούσας

Στην Κύπρο και τον Άρη Λεμεσού θα συνεχίσει την καριέρα του ο πρώην κεντρικός αμυντικός της ΑΕΛ, Γιώργος Κούσας. Ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός αναμένεται σήμερα να ταξιδέψει στη μεγαλόνησο, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου. Ο Γιώργος Κούσας έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής στον Άρη, τον ΠΑΣ Γιάννινα, τον Παναιτωλικό και την ΑΕΛ.

 

 

Με Κόντη αντί Λεμονή στον πάγκο ο Ολυμπιακός
• Πώς σχολίασαν στην ΑΕΛ την αλλαγή

Το τέλος της συνεργασίας της με τον Τάκη Λεμονή ανακοίνωσε χθες το βράδυ η ΠΑΕ Ολυμπιακός και υπηρεσιακός προπονητής στον αγώνα με την ΑΕΛ θα είναι ο Χρηστος Κόντης ενώ προ των πυλών είναι ο Όσκαρ Γκαρσία.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Τάκη Λεμονή. Ο κ. Λεμονής ανέλαβε την ομάδα σε ειδικές συνθήκες και ο Σύλλογος τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες του. Ήδη έχει προταθεί στον κ. Λεμονή, άνθρωπο σημαντικό για όλη την ερυθρόλευκη οικογένεια, να συνεχίσει να βρίσκεται στον Σύλλογο, σε άλλο πόστο».
Στην ΑΕΛ δεν ασχολήθηκαν χθες με την αλλαγή προπονητή του Ολυμπιακού λέγοντας ότι όποιος και αν καθίσει στον πάγκο η ομάδα του Ολυμπιακού παραμένει πρωτοπόρος στον βαθμολογικό πίνακα και έχει το πιο ισχυρό και ακριβό έμψυχο δυναμικό του πρωταθλήματος...

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass